Shit skit längesen jag skrev här, men i am back bitches! 

Så vad har hänt medans jag har varit borta? Jo jag har flyttat ifrån Leksand (blev vräkt) så nuförtiden bor jag i Enköping och har gjort i snart en månad. Jag och min babe Vickis är fortfarande tillsammans och så förblir det. Jag har börjat med Youtube men är inte så aktiv där heller, jag har filmat mycket men inte pallat att ladda upp. 

Sen har jag blivit lite sötare också :) 

Jag har även börjat att rappa lite smått och ska väl spela in första låten om någon månad så håll ögonen och öronen öppna homies :* 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att jag träffade min flickvän Vickis är nog det bästa som hänt mig, men vad jag har lärt mig i livet så är det att med varje plus så kommer 2 minus.
Vickis är 15 år och har precis börjat nian och kommer från en bra bakrund. Jag vet att när jag gick i nian så ville jag inte vara bunden till något långvarigt, och verkligen inte vara tillsammans med någon som har barn.

Ibland så känns det som att hon har inte riktigt förstått vad hon har gett sig in på. Jag är från en sådan trasig bakrund att jag nästan får tårar i ögonen bara jag tänker på den. Saker jag har upplevt har ärrat mig så djupt att jag efter flera år ständigt kollar mig över axeln. Det kommer hon aldrig att förstå till 100% då hon aldrig varit där.

Jag är enligt många en person som lever för dagen och inte oroar mig för någonting längre, tro mig jag oroar mig hela tiden. Jag oroar mig över Tindras framtid, att vickis en dag inser " jag är värd mer " och varje dag går jag och oroar mig över mitt egna liv och framtid. Jag vill ha en framtid med Vickis men allting är så jävla komplicerat för mig i förhållanden och särskilt nu då jag inte vill ge henne tankar om vart jag verkligen är ifrån, vad jag har gjort och jag vill inte ge henne press på att jag har en dotter. Vissa dagar så känner jag helt ärligt att hon är då fan mycket bättre värd en en kille som mig.

  • 656 Readers

Likes

Comments

Cha cha bloggen !! Förlåt för att det var längesen men har inte hänt så mycket förutom power meet och där söp jag bara och minns inte så mycket förutom att jag fick ligga :) men iallafall så gör jag ett inlägg nu för att göra en " shoutout " till min flickväns youtubekanal och hennes video som jag fick gästa i :) sjukt pin var det och jag var sjukt nervös som ni kanske ser.

Jag tycker att alla ska gå in på hennes kanal och kolla på våran whisper challenge, ni får även tumma upp och kolla på hennes andra videos.

Likes

Comments

​Ja jag var på min sammhällstjänst idag och började snacka med en kille där som jag inte träffat tidigare. Vi började snacka om LoL ( League of legends ) och tillslut så frågade jag om han bodde i Insjön, han sa att han bodde där och sa sen " ah men du bor i Leksand va " Jag sa ja. Då säger han ja men du är ju känd, inte för att jag stalkar dig men. Så jag ba vaa !?Då sa han ja men du är ju känd på ask ( http://ask.fm/JoelBorg ) och sånt. 

Haha älskar det när folk känner igen mig från ask och min blogg ( hänt flera gånger ) det är ju skitkul att mina " fans " kommer fram och verkligen känner igen mig ! 

Likes

Comments

När jag går in på andras bloggar ( ja det händer ) så blir jag så paff över att alla har så snygg design. Så nu undrar jag här, är ni nöjda med min design ? Jag vill ju såklart att mina kära läsare, både gamla, unga, nya och '' stammisar '' ska vara nöjda med min design. Det ska vara lätt att läsa och inte massa konstiga stilar på texten så att man måste läsa om samma ord 30 gånger innan man förstår det. Så vad tycker ni ?

Likes

Comments

Ja men nu ska jag avslöja lite här till er killar som inte lyckas få till '' det '' 😉

Det första är väl att få henne att veta att du finns, lägg till henne på Facebook eller liknande.

Skriv till henne ofta, men verka inte desperat för ingen gillar en desperat person.

Få henne att känna sig speciell ( Taskigt om du bara är ute efter one night stand ) t.ex ge henne komplimanger om saker hon inte rår på som att hon har vackra ögon och att du älskar hennes skratt. Om du är allt för på så kommer du att bli dissad på direkten.

Tjejer vill ha uppmärksamhet, hela tiden. Ge henne det, visa att du tänker på henne. Om du vill ha förhållande med tjejen så få henne att verkligen tänka på dig.

Försök att träffas någon dag ( om du lyckas med det så har du fångat henne ) och försök att vara hemma hos någon för då blir det nästan alltid att ni sätter er ner, slappnar av, kollar på en film och börjar att mysa. Ett tips är att Lukta gott och ha snygga kläder. ( tips kommer nere )

OM den här tjejen som du nu har en crush på skulle gå med på att träffas men inte hemma hos någon, föreslå bio ( äldsta tricket i boken, alla vet att det är en date om man går på bio tillsammans ) eller så går ni bara och ta en fika, sitt inte och häcka på en bänk bara som du gör med dina kompisar. Första träffen är den viktigaste, du kommer att göra bort dig, du kommer att vara nervös och du kommer att fundera igenom allting 1000 gånger, men så länge du får henne att skratta, ger henne komplimanger och ser till att hon har det bra så kommer det att gå bra !

Se också till att du inte hamnar i en så kallad '' friend zone '' då är du körd. För att inte hamna i en '' friend zone '' se till att ni inte bara gör '' kompis saker '' tillsammans.

De här sakerna har gjort så att jag fått förhållanden och ligg flera gånger iallafall och så bra ser ju inte jag ut 😁


Här kommer lite kläd tips :)


Likes

Comments

Ja men som ni kanske har läst så har jag börjat blogga för pengar. Jag behöver ca 5000 sidvisningar för att starta en tävling, och då blir det om denna kepsen. En Neff keps som kommer att lottas ut och skickas till vinnaren :) Så dela och sprid min sida så att jag kommer upp i 5000 så snabbt som möjligt så startar tävlingen så snabbt som möjligt :) ​Klick on the keps så går det ännu snabbare :) ( Metapics )

Likes

Comments

Ja men nu efter flera tankar omkring detta " tjäna pengar" här på nouw så har jag aktiverat det ! Det betyder att jag måste komma upp i ca 5000 sidvisningar för att få pengar utbetalade. Skulle uppskatta om ni var in flera gånger om dagen och kollar om jag har gjort inlägg ( eller gilla Facebook sidan ) för nu så ska jag vara aktiv här igen :)

Snart är det sommar också, man känner att det blir varmare ute nu och man hör fåglarna. Jag och min broder Petri Kylin funderar på att ta en roadtrip runt i Sverige och dra på fester ( inte bestämt ännu ) så om ni vill att vi dyker upp där du bor så skriv ett PM eller kommentera :)

Likes

Comments

Ja nu var det längesen som jag satt och blogga och jag kan faktiskt inte skylla på någonting annat än lathet ! 😳

Mycket har hänt men minns inte allting men iallafall jag har blivit utkastad ifrån restaurang programmet för att jag hade för hög frånvaro. Så nu pluggar jag bara gemensamma ämnen och annars så tatuerar jag. En rolig sak är att min fader stöttar mig i det ! Om 2 månader så fyller jag 18 också så funderar på att slå på stort och fira på power meet, en hel veckas supande och vara allmänt fuckad som förra året tillsammans med Petri ! Så som det ser ut nu så har vi 1 plats ledig i tältet så jag tycker att någon ska höra av sig om den vill ha sovplats. Kraven ska vara att jag inte känner dig ( kul att träffa nya personer ) Du ska inte vara en mördare eller vara allmänt bitch. Du ska gilla att supa ( vad är annars tanken ) hör av er på facebook bitches :) 

Jag gjorde en undersökning om folk ville att jag skulle berätta om min uppväxt också på ask, kul att ni vill det och förlåt för att jag inte orkat med detta, det kommer upp så fort som möjligt nu. Det ska vara min prio 1 från och med idag ! så kommer nog i veckan iallafall ! :) 

Likes

Comments

​Ja nu ska jag gå ut med detta helt och hållet :) Jag röker gräs. Jag har rökt gräs en lång tid nu och har velat berätta det för de '' närmsta '' i släkten men inte vågat eftersom att jag vet vad eran reaktion blir. 

Kan göra det klart för alla att jag aldrig varit '' hög '' när jag träffat någon av er i släkten. Jag röker gräs för att ens palla med min vardag, för att palla ångesten över att inte träffa Tindra och min ångest över framtid, mina bråk med familj och mina bråk med en speciell tjej. Jag insåg att dricka inte hjälpte så jag började ta spice utav helvete när jag satt på hvb hemmet men slutade ganska snabbt upp med det igen. När jag kom hem från Vallsta till Rättvik så började jag igen ganska snabbt för att det uppstod problem med mamma. Jag satt och rökte spice i 2 veckor konstant då och gick till och med till skolan helt lost. Alla har sin lilla '' medicin '' och gräs är faktiskt min och om ni inte accepterar det så förstår jag er. Kalla mig knarkare, pundare, flummare jag skiter i.

Likes

Comments