Denna vecka har gått väldigt fort tycker jag, men vet inte varför? Pappa åkte till USA i söndags så han kommer hem nästa fredag då jag jobbar ute på Lilling Cottles igen efter 2 veckor tillbaka. Mamma åkte också till USA i Onsdags men kommer hem imorgon eftermiddag.  Torsdagen till fredagen spenderade jag natten med underbara vän Ida. Vi åkte till Willy´s direkt efter skolan för att handla lite mat för kvällen och godis SÅKLART! Kvällen var väldigt mysig och slutade med film och mycket skratt. Helgen har jag spenderat i idrottshallen med att sitta i sekretariatet och i caféet som vi Damjuniorerna hade denna helgen.  Nu sitter jag och pluggar samtidigt som jag skriver detta inlägg på bloggen.  Men nu ska jag hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig för denna dagen så GOD NATT ALLA!! 

Likes

Comments

Hur kan man redan sakna sommarlov efter 1 dag? För det gör jag redan och det gör ni säker med!
Jag vaknade 05:45 för att gå upp till SKOLAN. Men det var väldigt kul att få träffa alla klasskamrater och se de nya 1:Orna på skolan. Vi fick vårt nya schema som jag börjar gilla men var inte så nöjd från början. Efter skolan så åke jag oh Ida in för att fixa lite saker för skolan sedan åt vi var sin Frozen yoghurt( vid lilla bommen)
Nu sitter man och väntar på mamma för att kunna åka ner till Ica Maxi för att handla lite mat.

Likes

Comments

Hej
Jag vet att det var väldigt länge sen jag skrev här på bloggen men men. Här kommer lite underbara bilder från sommarfesten på jobbet som var för 2veckor sedan.
Kram

Likes

Comments

Denna helgen har varit väldigt bra och mkt skratt och svett enligt mig. I fredags när jag Kom från skolan så gjorde jag mig ett väldigt nyttigt mellanmål till mig själv. Eftersom klassen har gjort en utmaning tillsammans att vi inte ska äta något socker tills sommarlovet (Lycka till) så mellan målet bestod av en kopp svart kaffe och en skål med kiwi, äpple och vitkål. Det var så gott. I lördags så åkte jag, pappa och mamma ner till gymmet för att gå på ett spinning pass tillsammans. Det var jobbigt och sköt på samma gång så att kroppen får röra på sig. Efter det så åkte jag in till jobbet för att jobba. Då några vänner kom in till mig på caféet för att hälsa på. Innan passet var slut kom min bästa vän in för att vi skulle sova över tillsammans. I söndags hade vi släktkalas för min syster son hade fyllt år. I Går så var jag ledig från skolan eftersom 3:Orna på skolan skulle göra sin tenta så då passade jag så att gå ut och springa även göra en plugg dag och det var den dagen värt.

Likes

Comments

Det har varit Påsklov snart i en hel vecka, så himla skönt. Men Har haft lite plugg som är äntligen klar och varit med mina underbara vänner. Resten av lovet ska jag jobba och bara ta det lugnt. Jag och min familj ska upp till våra kompisars landställe för att umgås efter våra föräldrar inte har setts på ett tag. Igår var jag och mamma på ett Step pass på Friskis och Svettis. Det var ett roligt pass men väldigt svårt tycker jag, så om ni vill ha ett pass med mycket steg och mycket svett så är step ett pass för er.

Nu ska jag laga lite mat till mig och min syster innan vår träning som har ikväll.

Likes

Comments

​Hej 

Idag är det studiedag för mig och resten av eleverna på ester mosesson. men för mig blir det massa plugg och träning idag. Imorgon  är det fredag och det är en kort dag för mig i skolan då jag har 2 st lektioner (matte och svenska) sedan ska jag kolla lite inne på stan för att hitta en perfekt present till pappa som fyller år på tisdag nästa vecka. Men nu ska jag åka till gymmet för att köra lite olika övningar för kroppen.  

Likes

Comments

Hejsan

Jag kom nyss hem från en lång dag på jobbet. Men det var ett roligt pass att jobbs på. För att ma n fick lära sig mkt och prata med många underbara kunder. Nu sitter jag i soffan och ska mysa med lite godis och film.
Sedan blir det sängen.
Igår var och en kompis inne i stan för att fixa ett arbete som ska vara klart på måndag. Sedan blev det hemåt för oss båda.
Kram och godnatt

Likes

Comments

God morgon

Jag vaknade för en liten stunden och har inte ätit någon frukost, men men det ska jag göra snart. Denna onsdag är jag ledig från skolan så skönt faktist.
Så idag ska jag bara ta det Lungt och vila, samt träning ikväll med laget.
Jag var också med damlaget igår kväll oh spelade match mot Kungälv, då det blev tyvärr förlust för vårt lag. Men det kommer vi att ta igen någon gång:)

Likes

Comments