Just nu sitter jag och debatterar med mig själv om jag ska börja skriva på engelska istället för på svenska. Det för mig är ett bra sätt att hålla engelska levande och fortsätt utvecklas i bra takt. Förut använde jag engelskan dagligen. Det gör jag iofs nu också eftersom jag läser, men det används inte så mycket i tal och skrift.

Några år tillbaka så umgicks jag med mycket vänner som talande engelska och även en engelsktalande pojkvän.
Vi kan kalla honom Voldemort för obvious reasons. Inte bara för att det är han som inte bör nämnas vid namn utan även för att han påminner mig hiskeligt mycket om Pepper från "American horror story" som i sin tur plingade Voldemort i mitt huvud första gången jag såg h*n på skärmen. Hur kunde jag dejta en Pepper egentligen? Mjo, är man en sweet talker och inte avslöjar sina Pepper colours förens jag har fått go Loco på personens hår så händer det lätt.. Och jupp, jag gav mitt ex den fulaste jävla frisyren i hela världen som gjorde att han såg ut som Pepper 2.0. Var så rädd att jag skulle bli dumpad efter det. Lite surt nu med facit i hand att jag inte blev det.

BUT EHH. You live and you learn right? Någon kväll ska jag ta och skriva ett onödigt långt inlägg om den här jävla Voldemort så att jag kan få lätta och sätta ord på hur min syn på det vi hade är och var. Cause it's fucked up.

Fuck you Voldemort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dear insomnia we need to stop meeting like this. Sincerely 4am

Jag och söm går inte hand i hand hela tiden. Men när vi väl gör det så är vi ändå inte det ultimata teamet. Som om insomningssvårigheter vore nog så har jag under dom senaste 3 åren dealat med sömnrubbningar. Händer ofta att jag vaknar under nätterna. Inte bara någon gång utan flera gånger ungefär var 3e timme. Har jag otur så går det inte att falla tillbaka i sömn. Då sitter jag där klockan 3 på morgonen och kan absolut inte somna igen. Fucking struggles, tror inte du förstår.
Så tröttsamt.

Lär skriva en del tills jag tröttat ut mig själv. Förhoppningsvis så kan jag somna snart.

Bild ifrån i somras. Spenderade majoriteten av den med världens sociopath. Oh lord vilken jävla sommar.

  • Snack

Likes

Comments

Är i ett sånt där moment när man bara vill skriva, skriva, skriva, skriva men inte har något konkret ämne som jag vill uttrycka mig i.

Vill liksom fylla upp min utdöda blogg med en massa content som någon möjligtvis skulle tycka är intressant. Eller nä.. Mest för att bygga upp något som jag kan kolla tillbaka på om några månader.

Tror det är torsdag idag. Alltså fredag imorgon. Och jag är som sagt luspank och känner mig just nu som världens sämsta 20åring to be. Ah, är alltså inte 20 riktigt än. Men eftersom det är relativt snart så tänkte jag kirra en lista på hur jag ska bli världens bästa 20åring! (Eller en bra 20åring iaf)

1. Bli mer produktiv. (Get shit done, trots ångest anfall!)
2. Börja använda den där jävla systemkameran som pappa köpte åt mig i examens present.
3. Skaffa nytt jobb. (Lite trött på fritids livet)
4. Våga ta för mig och sluta vara så satans fittblyg runt nya människor. (Det här är ett sånt brutalt problem för mig när jag inte är full, jag är som en rappare som chokar konstant när jag är runt nya människor och inte helt bekväm.)
5. Börja spara pengar.
6. Börja bygga upp mig själv och verkligen hitta vem jag är.

Så.. Ändå ok lista? Känns som att det är vettiga saker att göra när man är 20. 20 år, 20 bast, 20 barre. Holy shit.

Edit: OMG det är fredag idag, wtf?!

  • Snack

Likes

Comments

New year, new me?
Det är något som stört mig så mycket under nyårsskiftet. Stört mig så mycket att jag skäms.
Det är det här med att cirka alla har blivit så anti mot människor som vanligtvis tar nya tag när det nya året börjar. Människor som vill ge sig själva en fresh start och bara köra på hårdare med livet.

Jag har själv varit väldigt anti när det kommer till att det nya året ska tillbringa någon form av "radera-knapp" för det gångna året. Men vafan? Vet inte om jag har fått någon ny insikt och börja se saker objektivt eller om det är för att mitt liv bokstavligen har varit värre än att dela en lägenhet med Hitler sen min pappa gick bort. Kan vara så.

För om jag ska vara ärlig så tycker jag att jag är skyldig mig själv en nystart. Jag är skyldig mig själv att avsluta mitt själv destruktiva beteende och börja behandla mig själv som jag är värd.

Första veckorna av året har vart bra. Inte så bra som jag hade velat men ändå bra. Jag har inte stängt in och stängt av mig själv som jag brukar. Det ända stora minuset är att jag är pank som fan och kommer få sämsta lönen ever nu i januari. Sån brutal ångest över det. Men iiish. Lever ju.

Så.. New year, new me?

Likes

Comments

Finns mycket saker i livet som tillkallar ångest. En av mina värsta grejer är att jag är alldeles för spontan när det gäller mitt utseende.

Den här bilden är tagen på min 18-årsdag. Hade super blondt hår och jobbade med att få bort dom gula tonerna. Vad gör Jodie en månad senare? Jo hon färgar håret extrem rött och färgen vill inte ens fastna för att håret år så blekt. Idiot idiot idiot. Mitt hår var i processen av att gå av också. Istället för att bara låta färgen gå ur och sen köpa löshår var tydligen inte ett alternativt. Jodie färgade håret svart istället och köpte svart löshår istället. Helvete vad jag ångrar mig nu.. ÅÅÅÅHHHH... Just nu hade jag gärna haft blondt hår och lekt med roliga färgglada toningar. Men icke, sitter här med brun/rött, axellångt hår med en fet jävla utväxt.

Likes

Comments

Såg den här videon igår. Mitt hjärta brister för alla människor i Nord Korea. 24,5 miljoner människor helt uteslutna från omvärlden. 24,5 miljoner människor lever under strikt tillsyn 24/7. Påverkade allihopa av en regering. Du vet bara en sak och det är att den här diktatorn är din Gud.

All these people, suffering only cause of their birthplace. Oh how life is fair.

Det finns översatt text tillgängligt

Likes

Comments

Idag när jag öppnade facebook så var det första som ploppade upp en artikel ifrån aftonbladet. Både på första sidan och i ett meddelande. I artikeln framgick det att Tristan har gått bort. Dött och lämnat jordelivet. Känslan när man hör att en människa som har haft vilken som helst impact på en har gått bort går inte att beskriva. Mina tankar går till hans nära och kära.

Tristan blev bara 19 år. 19 år är en för kort tid för att spendera på denna jorden.

Jag blev helt paff när jag såg detta, jag har läst Tristans blogg mycket då han är en smart och väldigt open minded person. Delade mina åsikter på hans inlägg lika så som han delade sina. Tristan uppmärksammades en del efter sin tid i idol och det är antagligen där många känner igen honom. Men eftersom det här är min blogg så tänkte jag dela med mig om mina minnen och tankar. 

Jag kommer av någon anledning ihåg så starkt dom gångerna jag träffade honom. Första gången var inne i T-centralen i Stockholm med en massa vänner. Han hade grönt nästan urtvättat hår. Piercing i ögonbrynet och i näsan. Och en gigantisk spiral töjning kommer jag ihåg. Och sen gitarren så klart. Det var sommar dom dagarna. Gissar på att det var under sommaren 2010. Vi hade gemensamma vänner och umgicks allihopa i stan. På kvällen (gissar på samma dag eller kvällen efter) var vi i Tantolunden och festade lite. Drack öl och Tristan spelade på sin gitarr. Kommer ihåg att han ville att vi skulle önska låtar. Jag frågade om han kunde 'Your Call' som är gjord av Secondhand Serenade. De gjorde han. Det fanns nog ingen tjej som inte var lite kär i Tristan. Han var så genom snäll och integrerade med alla. Fanns typ som inga normer eller 'hur man ska va' för honom. Alla var som dom var och det var så.

Det gör lite ont. Inga tårar men det är så konstigt. Hur Tristan än lämnade oss så hoppas jag att han har ro och får jamma på hårt med alla legender där uppe.

Vila i frid, kära du.

Likes

Comments

Tyckte min halloween sminkning var asbra tills jag började få förfrågningar om jag var lesbisk eller om min flickvän hade mens. För i helvete folket. 

''A real lesbian loves her woman every week of the month''

Likes

Comments

Ja du vet dem där drogerna som de skrivs så mycket om på alla sociala medier now days. Jag vill inte få mig själv att framstå som en storrökare men kan ärligt säga att jag har prövat på både spice och weed. Jag är väldigt drogliberal och tycker att de är okej att bruka så länge du inte utsätter dig själv eller någon annan för otrevligheter.

Spice då. Spice är en syntet drog som kan köpas på internet och även hos langare. Påminner om marijuana för att de blandas ut med tobaks och röks i en joint/bong. Okej sen? Spice är något av det värsta jag har provat på. Du kan nästan känna hur hjärncellerna poppar i skallen och världen blir lite roligare. Men fan så jävla farligt den där skiten är. Ruset sitter max i en timme, därav röker brukaren mer och mer för att hålla det igång. Medans du kan vara hög på THC (Cannabis) i upp till 3-4 timmar.

 Och varför väljer människor att röka spice? Största anledningen är ju då att man inte har möjlighet till att röka Cannabis. Då man antingen går på piss eller så är de lättare att få tag i. Spice syns inte i ditt urin. Och ungdomar som inte vill lägga tripparna åt sidan röker spice som en mellan drog för Cannabis. Vilket är helt sjukt för Cannabis är INGET som spice. Spice består av kemikalier som förstör din hjärna. Finns inget naturligt i spice. Du köper en påse med vitt pulver, heller ut skiten över tobak och dränker det i aceton för att sedan låta skiten torka och sedan röka. Varför vill du ha den här skiten i ditt system för ett rus som varar i en timme? Sen röker du lite mer och oftare. Och när du väl torskar på spice är det redan för sent. Då ligger du i koma någonstans om inte ännu värre. 

Ungdomar mellan 14 och uppåt röker den här skiten. 14 åringar som håller på att utveckla sin hjärna för fullt förstör den processen med spice. FÖR ETT RUS SOM VARAR I EN TIMME. Och de värsta av allt. Spice är lagligt. För i helvete Sverige..

Cannabis då? Det är odlat från våran jord. Det växer ifrån rötterna i jorden. Precis som våra träd och buskar. En planta som kan användas till både verktyg och medicin. Men är olagligt i större delen av världen? Cannabis kan ge dig olika slags rus beroende på om de är Sativa eller Indica. Det kan användas som bromsningsmedicin mot cancer och aids(?), lugnande för personer med ADHD/ADD/bipolaritet, det hjälper folk att sova och ska till och med hjälpa mot besvär vid en graviditet. Scientific proofs finns. Det finns bevis rakt framför allas ansikten men alla bara blundar.

Finns inte ett ända ämne i cannabis som är beroendeframkallande. ''Men det är en start drog'' ''Folk börjar med cannabis och slutar med heroin'' Måste ha varit något av det värsta jag har hört. Vad i helvete är inte alkohol då? Folk dör av alkohol dagligen på grund av att deras system lägger av eller dumheter som låter bra på fyllan. Finns inte ett ända dokumenterat fall av död på grund av cannabis. Inte ett ända. Men i vår värld räcker det med att en död människa råkar ha THC i blodet för att cannabis ska klassas som en dödsdrog.

Det sorgligaste av allt är att cannabis till största delen är olagligt på grund av pengar. Doktorer och läkare skulle förlora multum om cannabis legaliserades. För större delen av ''medicinerna'' dom nu framkallar skulle kunna täckas av denna simpla planta. Och vilken idiot som helst skulle kunna odla en planta. Så det är bäst för dom att cannabis fortfarande ses som en dödsdrog och ungarna fortsätter röka spice. Fy fan för vår värld ibland.

  

Likes

Comments

Två dagar kvar i Sverige. Wohop.

Rhodos 2014, fuck yeah. Ska sola, äta, dricka. Ingen stress alls nu. Borde sova nu egentligen. Ska faaan tvätta och packa imorgon. Ögonbrynsfärgning och och ännu mer packa. Sen ut en runda på det. Satsa idag 👊

I Juni vare fortfarande jacka som gällde...!?+´)(/&%

Likes

Comments