f:id:dirktangiancola:20170913091014j:plain

Informatie

Zuid-Dilbeek veterinaire kliniek is al een pionier op het gebied van veterinaire verzorging van de kleine dieren.

Meer dan 65 jaar dienst van Long Island en Queens.

De oprichter van de ziekenhuizen, Dr. Robert Ferber ontwikkeld zijn liefde voor dieren als een kind door tijd doorbrengen in een van de vele paardenstallen in Flushing aanwezig op dat moment. Na zijn afstuderen aan de City College in New York, Dr. Robert gevolgd zijn droom om een dierenarts. Na zijn afstuderen aan de college of veterinary medicine in 1939 aan de Cornell University opende hij de North Shore Animal Hospital in Bayside. Dr. Robert gesloten in 1942 het ziekenhuis om te dienen in de US Army veterinaire Corps. Na het beëindigen van zijn tour van plicht met het leger opende hij opnieuw het ziekenhuis in 1946.

Tijdlijn

  • 1948 The jaar van 1948 zag vele veranderingen, zoals het ziekenhuis naar zijn huidige locatie verplaatst en Dr. Robert's jongere broer Leonard sloot zich aan bij de praktijk na zijn dienst in het leger en de United Nations Relief and Rehabilitation Administration.
  • 1970 In 1970, na zijn afstuderen van de Universiteit voor diergeneeskunde op Cornell, Dr. Robert's zoon, Dr. Alan Ferber sloot zich aan bij de praktijk. Na de pensionering van Dr Robert's liep in het midden van de jaren 1980, Dr. Alan de praktijk tot zijn pensioen in 2004.
  • 1980 In 1980, Dr. Ronald Rosen toegetreden tot het team op de North Shore Animal Hospital en is momenteel de senior partner. Zijn belangen omvatten interne geneeskunde, met name katachtige geneeskunde, mede het schrijven van het boek 'Zo u denk dat u weet over Cats'. Daarnaast biedt Dr. Rosen behandeling in gratis en alternatieve geneeskunde.
  • 1996 In 1996, Dr. Michael Ferber studeerde af van de dezelfde prestigieuze College voor diergeneeskunde op Cornell als zijn vader, grootvader en oom. Dr. Michael's primaire belangen omvatten reconstructieve chirurgie van de Hoektand knie en oor.
  • 1999 Robert Foley trad de praktijk in 1999 en is directeur van onze zuster faciliteit, de Zuid-Dilbeek veterinaire groep. Zijn primaire belangen zijn interne geneeskunde, Dermatologie en soft-weefsel chirurgie.
  • 2002 In 2002 die de partners van The North Shore Animal Hospital is trots opengesteld van de Zuid-Dilbeek veterinaire groep in Dilbeek, NY. Zij zijn vastbesloten om hun 65 jaar standaard van uitmuntendheid naar de Zuid-kust van Long Island.
  • 2010 Ferber en Foley open de East Meadow veterinaire kliniek.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments