Header

Hej alla mina läsare och ni som halkade in på detta inlägget jag skulle vilja att just du tog 8 minuter av din tid och bara lyssnar eller tittar på denna video och tar en tankeställare för just dig själv! <3 tack tack tack!

Likes

Comments

Här kommer två roliga vloggar från min youtubekanal! Och är du ny på kanalen prenumerera då! 

Likes

Comments

Till alla er där hemma läs noga nu!

För det är nämligen såhär att Min Polare Viktor Frisk har precis släppt sin första bok "Min superkraft : Så har jag lärt mig älska min struliga adhd"

En bok som handlar om Viktor som levt sitt liv med ADHD.

Viktor fick diagnosen ADHD som 17 åring och du kommer få följa en riktigt spännande resa om hur den krångliga uppväxten utanför Eskilstuna har varit, om hur Viktors liv var före diagnosen när absolut ingen förstod honom. Om hur hans inre frustration, om tvivel och skuldkänslor, Men också om allt det positiva som han fått med sig från just sina erfarenheter och hur han lyckats vända och hantera ADHD-diagnosen till sin helt egna personliga superkraft!

Viktor en helt suverän person som har både för mig och många andra varit och fortfarande är en väldigt stor inspiration! med väldigt många och riktigt höga bollar i luften, som har en enorm drivkraft utan dess like!

Därför tycker jag att just du som läser detta ska göra som jag och också köpa boken så att du också kan lära dig och påminnas om hur fantastiska och starka vi människor är som går igenom så många olika hårda prövningar, glädje och skratt i livet.

Boken kan du enkelt köpa här med denna länk nedanför!!!👇👇👇 Du kommer inte ångra dig det lovar jag.

http://www.adlibris.com/se/bok/min-superkraft-sa-har-jag-lart-mig-alska-min-struliga-adhd-9789137149943

Likes

Comments