MUMS!! Det satt fint! Har varit sugen på kyckling med jordnötssås länge! Och nu fick det bli så! Nu när M inte är hemma så passade jag på att hitta på lite gott! Så blev kyckling och ris med jordnötssås och lite kokta grönsaker då jag inte hade wokgrönsaker hemma som jag trodde att jag hade. :(

RECEPT:
1000g kyckling
400ml kokosmjölk
1 1/2msk röd curry pasta
1st Lime (saften från den bara)
1 dl jordnötssmör ( jag använde mig av skippy crunchy)
Salt & peppar
1 msk koreansk soja (går bra med vanlig)
1st Vitlök

Serveras med ris, eller med nudlar om man önskar det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Då kommer bloggens första inlägg. Haha 😂 Här sitter jag i soffan och har inte planerat att göra så mycket idag! Och det har tydligen inte katterna heller! Haha!
Jag är ledig idag efter flera långa arbetsdagar, men ska jobba TVÅ dagar till så har jag ledigt i helgen eventuellt måndag och vila upp mig. På fredag så ska jag och min barndomsvän H fira 20års vänskap! HURRAY! Vi ska fira det här hos mig med god middag, kanske film och en massa snack! Och min sambo åker iväg över helgen för hon vill att vi ska ha lite egentid vi vänner. Så jag sitter lite och kollar vad vi ska äta på fredag och hittar en massa gott!! Lite svårt att bestämma sig här!

I måndags så var det lilltössens (Sazzy) tur att bli steriliseras, och hon går runt här nu med sin tratt runt huvudet. Hon som är ganska egen av sig är framme hos oss nu hela tiden och vill bli kliad vid nacken. Men just nu ligger hon här i soffan och vilar lite. Hon ska ha tratten på sig i 10 dagar sen ska vi tillbaka till veterinären och ta bort stygnen och se vad dom säger. Så hon får stå ut lite till.

Nä nu får jag försöka hitta lite grejer till balkongen nu när det ska bli inglasat och inredas!

/Jackie

Likes

Comments