Alltså har absolut ingenting roligt att skriva idag... Det är dåligt väder, är ledig ända tills på fredag, och vet ni vad? Det ska vara sånt här väder tills på fredag och då vänder det och blir varmt och sol och självklart jobbar jag hela helgen haha! Och på måndag när jag är ledig så är det dåligt igen...men ska bli bra väder på tisdag och onsdag nästa vecka när jag är ledig så då jäklar ska jag hålla mig ute!

Har absolut inte gjort någonting idag, eller jo, jag har spelat på paddan och pantat burkar. Kul liv, typ.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nämner kolla, jag är forfarande kvar ;)

Har faktiskt inte så mycket att säga just nu men jag återkommer lite senare idag, puss.


Likes

Comments

Känner att jag gör allt annat än vad jag ska göra just nu hehe. Fick ett roligt och bra samtal från älsklingen min och då tappade jag koncentrationen på det jag egentligen skulle göra hehe, så att istället för att göra det jag skulle ha gjort så bloggar jag, spelar på paddan, pratat i telefonen hehe. Menmen kan bli så ibland, och har ju inget viktigt planerat idag så det gör absolut ingenting egentligen 😄 

Men ska väl ta tag i det jag egentligen skulle göra nu, eller nä föresten... tänker tusan skjuta på det lite till 😉

Likes

Comments

Woho, är tillbaka! Tror jag, kanske, typ, eller i alla fall stund hehe. Jag håller alltid på såhär, först vill jag blogga och sen vill absolut inte blogga, fram och tillbaka fram och tillbaka heeeeela tiden. Men nu är jag tillbaka för stunden i alla fall och vi får väl se hur lång den stunden varar!

Och eftersom att jag gör en omstart och precis börjat blogga igen så fick det bli en ny header också, så nya inlägg och ny header, woop woop! 😘 

Men hade väl inte tänkt att skriva så mycket mer just nu, kommer väl antagligen några fler inlägg i eftermiddag/ikväll.

Likes

Comments

Min helg har faktiskt vart väldigt bra även fast jag har saknat hjärtat mitt som en tok, heh.

Igår kom bästa mami hit och hälsade på och vi hade en heldag på stan! Vi åt och vi fika och vi gick runt i en massa affärer och ba myste :) Fick ett par vår skor och ett par nya solglasögon av mami, bästabästa! Kan kanske visa dem i ett annat inlägg.

Och idag har jag vart på promenad i skogen med Lukas mamma, och nu är jag så jävla trött, dör typ.

Så det har vart en hel okej helg faktiskt, och ja juste, lämnade ut lite personliga brev i fredags och det gick jäkligt bra faktiskt, så stolt över mig själv! :)

Men ska fortsätta vila och spela spel på paddan, hörs senare :)
Likes

Comments