Nyss var det bråttom att fixa kort till två födelsedagar. För garanterat fint resultat utan långt designarbete, tänkte jag härma någon annans mästerverk.

Idén med ljus kommer från en tidning, meeen jag bara måste ändra liiiite. De hade använt en ljus enfärgad bakgrund i tidningen, men jag tyckte att mina ljus krävde mer kontrast för att synas.
Det mönstrade pappret var lättare att rulla till tårtljus när jag sprayade det med vatten först.
Det rosa arket är enfärgat "blushing" som jag har stämplat med Distress ink "worn lipstick" och även sotat kanterna med samma färg.
Grundpappret är Reprints Grey Hearts RP0142. Härlig kvalitet på deras egna mönsterark; Tjockt nog till kortbas och en tålig seghet som gör att det inte spricker i vikningen.

Blommor fick pryda insidan av kortet. Jag älskar att det är OK att kladda dit sina egna krumelurer för att göra ramar och annat. Doodla kallas det och eftersom jag inte kan så mycket om det, inbillar jag mig att allt är tillåtet!

Några skissande drag med pennan och snabba klipp på pappret som låg närmast till hands, en skur med blomstämplar och vips var det bruna omslagspappret lite roligare.

Stämplar är fantastiskt bra, men själv är bäste dräng. Eller inte...
"Nej, jag behöver inte gå någon kurs, eller anlita ett proffs, hur svårt kan det vara?""
Många gånger är det dock flera snäpp svårare än det verkar. Detta är texterna jag ratade denna gången. Nästa gång när det behövs ett snabbt kort strax före kalaset, kanske jag är mer desperat, så jag sparar dem ändå.

Originalet - snyggt, stilrent, enkelt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments