Det är så enkelt, lockande och skönt att sitta här och skriva av sig i bloggen. Tills häromdagen kunde jag dessutom låtsas att jag trodde att det skulle ge mig någon sorts inkomst. Det gör inte det. Det kommer troligtvis inte att göra det inom någon nära framtid heller. Jag har inte kommit upp till 500:- på nouw och de betalar inte ut 12:20... Jag tjänar mer än 12:50 om någon bara köper en enda grej från www.pysselparty.se.

  • Belopp16,03 SEK
  • Avdrag arbetsgivaravgifter-3,83 SEK
  • Bruttolön*12,20 SEK
  • Ersättningen betalas ut månaden efter (25:e) att du tjänat ihop minst 500:- i bruttolön (efter arbetsgivaravg. är avdragen).* Från bruttolönen dras vanlig svensk löneskatt på 30%. läs mer

En inspirerande kund/kollega och en inspirerande bok har hjälpt mig att hitta fram till beslutet att bloggandet här på Nouw inte kan få så mycket av min pyttelilla arbetstid i höst. Istället ska jag satsa på www.pysselparty.se, bygga en webbutik och marknadsföra mig på olika sätt. Prio 1 den här sommaren är att få igång webbutiken med alla mina produkter.

Framgångsfobin måste ha slagit till, för här sitter jag ändå och har lyckats övertyga mig själv om att skriva ett sista inlägg istället för att jobba hårt med butiken. Varje produkt ska fotas, mätas och beskrivas tydligt och säljande. Det tar tid och kraft att ordna detaljerna, men förhoppningsvis leder det till försäljning!

Ett inlägg här tar också tid, men kräver ingen faktakoll eller linjal. Bara tt öppna härnan och skrva av mig, som till en kompis. Skönt och enkelt.

Under våren har jag återhämtat mig från min tidigare tillvaro och känner större trygghet och balans i livet. Jag har satsat på mig själv, hem och familj och navigerat inom företagsvärlden. Det är knappt ett halvår kvar till utvärderingen om firman gick plus eller minus. Mitt mål är att gå med vinst, om så bara en krona, och jag vill stolt kunna fortsätta som företagare och hemmafru även nästa år.

Nu är jag beredd att kavla upp ärmarna och satsa där det behövs för att leda Pysselparty till framgång!

Det innebär tyvärr att jag inte hinner mysa med Nouw särskilt ofta.

Stor kram och tack för att jag har fått dela mina tankar med dig!

Följ mitt arbete på www.pysselparty.se!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments