fy vilken dag. Trodde jag skulle vakna upp med ny energi och kunna på alla tänkbara sätt kunna ta hand om min förkylda dotter. Istället vaknar jag och är så yr i bollen att jag till och med fått kräkas. Jag har inte alls varit rolig idag. Jag är fortfarande yr och har lite huvudvärk så är det inte bättre imorgon får jag ringa till vårdcentralen.

På mig tar det även psykiskt när jag varit sjuk en längre tid. Min kropp går ner sig och utan motion och rutiner känner jag mig som världens deppigaste. Alice har i alla fall varit pigg trots att näsan rinner konstant. Storebror ville inte åka ensam till dagis idag så trots att de ständigt är i luven på varandra så finns där syskonkärleken :).


Nu ska jag ta min snurriga skalle och försöka sova och hoppas på en bättre dag imorgon.


Likes

Comments

En roligare ledig helg har man ju haft. Blev förkyld förra veckan och i onsdags var det så illa att jag fick vara hemma från jobbet. Idag när Alice vaknade var hon förkyld och har blivit hängigare under dagen. Så imorgon får jag vara hemma för vab. Känns som vi springer i ett hamsterhjul och sjukan bara börjar om..


Jag hoppas hon kryar på sig och att vi får fira en glad 3 åring till helgen. Hon har önskat sig en tårta med en Elsa på och paket med prinsessor i :). Allt handlar om prinsessor och framförallt Elsa och vem kan klandra. Själv gillar jag nog snögubben Olof.


Bästa att försöka ge sömnen en chans. Ta hand om varandra..

Likes

Comments

Då var man tillbaka till bloggandet lite smått och denna gång på nattstad. Vet inte hur jag gillar upplägget här än men det är ju himla smidigt med att designa, logga in osv. Har varit en rätt kaotisk period i mitt liv, hela hösten kan man säga men nu är jag väl snart back on track om man kan säga så. Imorgon börjar jag jobba efter att varit sjukskriven i ca 3 veckor och på måndag börjar jag jobba 75%! Från 100% till 75% lär ju märkas på lönen men vad är pengar jämfört med att man mår bra. Jag hoppas att jag kommer må bättre nu när jag får umgås mer med min familj och mina älskade barn! 

Vi får se hur mycket jag kommer klottra ner här. 

Likes

Comments