Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen!

Nu er det et stykke tid siden jeg sidst lavede et indlæg, så tænkte at jeg idag ville skrive lidt om hvordan min sommer har været, da den desværre snart er slut.

Juni måned var mest bare skole vi skulle afslutte nogle fag, og da vi skulle op i 7. klasse efter sommeren var der en masse ting vi skulle vide om det. Den 23 juni var min sidste skoledag inden sommerferien. Det var sankt hans aften, og min familie var sammen med nogle af vores venner.

De to første uger var mest bare afslapning, jeg var en uge ovre ved mine bedsteforældre hvor det også bare var mest afslapning. Næste uge kørte min familie til Frankrig, og det tog 2 dage. Vi kørte først til Nice hvor vi var i en dag. Vi shoppede mest rundt i byen, og var ude ved stranden.

Dagen efter tog vi lidt længere ind i landet, hvor vi boede på et feriehotel. Der boede vi i en uge, og vi lavede ikke så meget andet end at være ved poolen. Dagen inden vi tog videre var det Frankrigs nationaldag, vi var oppe i en by lidt fra vores “sted” hvor vi spiste på en restaurant og senere var der fyrværkeri.

Næste dag kørte vi videre til et andet sted, og vi tjekkede ind på hotellet hvor vi egentlig også bare var i poolen det meste af tiden. En af dagene var vi i Cannes hvor vi shoppede, og så byen. Onsdag den uge besluttede vi at vi ville køre til Paris om fredagen, da vi gerne ville se byen inden vi tog hjem.

Så fredag kørte vi til Paris, og lørdag var vi rundt i byen. Vi så Triumfbuerne, Eiffeltårnet, Notre Dame og gik bare rundt i gaderne. Næste dag tog vi så hjem, og det tog så 10 timer i bil.. Den næste uge var igen afslapning, da vi der havde været i Frankrig i næsten 3 uger.

YNæste uge var den sidste i sommerferien, jeg slappede igen af, haha, og så gjorde jeg klar til skolen. I slutningen af ugen var jeg sammen med nogle veninder, og så startede skolen ellers bare. De sidste uger har jeg mest bare koncentreret mig om skolen.

Det var egentlig min sommer, det har virkelig været en mega fed sommer!

Så nu vil jeg stoppe med at skrive, da jeg har skrevet i en time nu, haha. Så ses vi bare i mit næste indlæg!<33


Likes

Comments

Godaften allesammen!<3


I dag vil jeg vise mine yndlingssange her for tiden.

Jeg har ret mange, men skærer det ned til 5.


  1. Classic - MKTO, det her er virkelig en af mine aller yndlings sange, og det har det været rigtig længe.
  2. Idle Town - Conan Gray, det her er min yndlings sang ligenu, opdagede den faktisk kun for omkring tre uger siden, men siden har jeg hørt den SÅ meget!
  3. Summer Shade - Cody Simpson, det her har været min yndlings sang om sommeren de sidste 3 år. Det er bare sådan en sang der minder mig om sommer og ferie.
  4. September Song - JP Cooper, den er bare virkelig god!
  5. Know No Better - Major Lazer feat. Quavo, det er en mega god sang, og beatet er mega fedt!


Håber i kunne bruge det som inspiration, eller bare nød at læse det!<3 - Joanna<33

Likes

Comments

Hej alle!

Tænkte mit første indlæg skulle være et lidt mere personligt et, så i kan lære mig lidt at kende.

Så her er nogle facts om mig!

1. Jeg er 13 år, og bor i Nordsjælland lidt udenfor københavnerområdet.

2. Jeg starter i 7. klasse efter sommerferien.

3. Elsker tøj og makeup, men har ikke mega meget.

4. Går til Dans, og har gjordt det i omkring seks år.

5. Min livret er sushi og lasagne!

6. Elsker også musik, og hører det hele tiden!


Det var nogle facts om mig!

- Joanna!<33

Likes

Comments