Hej!

Har inte bloggat på typ 1 vecka kanske mer men för lat för att räkna. Eftersom jag inte direkt bloggar varje dag tänkte jag göra likadant som i förra inlägget!

Onsdag: Stackars Myran hade fått kolik och Deedee hade trampat av sig en av skorna (igen!). Så vi gav dom en noggrann ryktning och så hade Jenni sagt att vi kunde löslongera shettisen Drama. Men när Agnes skulle hämta Drama började dom två ankorna som bor där att gå ut på stallplanen och gå efter mig 😂. Men Agnes gick förbi medans jag ''distraherade'' dom. Aja, Drama var väldigt duktig fast hon var väldigt hungrig och stannade och åt.

Torsdag: Fick Naomi och vi fick rida lite som vi ville. Superdutti va hon.

Lördag: Planterade blommor, ärtor och krusbärsbuskar.

Ska göra en liten operation där dom ska leta upp tänder INUTI tandköttet för att limma fast nånting på tanden med typ guldkedjor som dom kommer spänna för att dra rätt dom eftersom dom kommer fel. SKITNERVÖS! Och så kommer jah att va vaken hela tiden dom gräver i tandköttet, fast med bedövning såklart. Men det skulle ta ungefär en timme liksom!

Kommer nog att inte göra så mykke denna vecka eftersom jag kommer ha ont, men man får vell se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad jag gjorde på lovet?

Onsdag: Jag och Agnes fick lära oss löslongering av Jennifer. Det va ganska svårt för man skulle typ ha en linje mellan axeln och hästens rumpa... Fatta inte riktigt. Men det verkade gå bra. Vi kan förresten inte rida Myran utan vi ska träna upp hennes rygg för att den började bli farligt svank. Så nu får vi se fram emot att löslongera, klättra i skogen och massor av arbete från marken.

Torsdag: Jag fick Largo och vi hoppade studs. Han gick verkligen super! Hade tyvärr glömt skåpnyckeln så kunde inte ge honom godis😔. Inte så mycket att säga om det mer än att det gick bra. Har ingen bild på honom men han är iaf en svart valack med vita hår i pannan (inte så bra på tecken men tror det heter det). 

Lördag: Va på westerntävling. Tävlade inte men såg på när Myran, Ulla, Pontus och Maddie tävla (alla tre är hästar, vet inte vad ryttarna som tävla med Ulla och Myran heter men Jenni tävla med Maddie och Julia med Pontus) Dom fick flera rosetter 😊.

Söndag: Bodaborg med Hanna, Sandra, Johanna och Agnes. Vi klara tio banor 😊. Proud eftersom det var första gången jag va där.

Det va mitt lov det. Tog bara med dagarna som var roliga att läsa om. Tagga Deedee och Myran imorgon.

Likes

Comments

Hej
idag har jag varit hos tandläkaren och dom satte in en del av tandställningen. Allting fastnar i den och jag tror det började blöda när dom satte in den. Ska tillbaka dit nästa månad och sätta in resten.

Annars har jag spelat och skypat tillsammans med Agnes, Sandra, Hanna, Jen, Bea, Verre och lollo. Fast inte alla på samma gång.

Ska till Deedee och Myran imorgon tillsammans med Agnes, så kommer nog ett inlägg om hur det gick imorgon.

Likes

Comments

Hej
har inte bloggat för att jag varit hos mina släktingar. Va där för att fira att jag fyllde år. Vilket var för typ 3 veckor sedan, men har skilda föräldrar och då blev det lite konstigt.

Va ute och cyklade med kompisar idag, men har annars inte gjort så mycket annat.

Aja bloggar nästa gång jag gör någonting annat än det vanliga. (dator)

Likes

Comments

Fick Naomi igår. Det gick super! Vi hade några bommar som vi trava över och även några varv i galopp.

Ska till mina släktingar så blir nog inte så mycket bloggande, men man vet aldrig.

Blev väldigt kort, men ni får några bilder iställer. Bilder tagna med mobilen, så kanske inte bästa bilderna.


Likes

Comments

 Hej!
va hos tandläkaren igår och drog ut en tand... Det jobbigast är när dom ska bedöva och efteråt med när man ska ha tussar i munnen. Men annars är det inte så faligt.

Senare idag ska jag rida! Kommer skriva mer om det senare ifall jag orkar blogga. Skulle ha ridit Deedee igår, men va ju hos tandläkaren så har lite ont och ska ta det lugnt.

Hade muntliga nationella i matte igår också. Skulle ha haft i första gruppen men hade ju tussar i munnen och kunde därför knappt prata, så fick byta grupp till en som va senare. Typiskt att det ska va muntliga nationella när jag har dragit ut en tand!

Vi hade typ spökbollsturnerin på skolan så inga lektioner. Fast kolla bara på.


Likes

Comments

Hej!

Red Fantom idag. han lyssnade på allt och hade en lugn och fin trav... I början.

Vi red in i skogen och sedan ut på ett gärde. Där sparka han bakut och bara svängde åt sidan samtidigt, men han lugnade sig och började äta gräs medans jag låg framme vid bogen och inte fattade vad som hade hänt.

Sedan skrittade han lugnt över gärdet tills vi nästan var framme vid stigen, då gör han samma sak IGEN! Men efter det skötte han sig bra.

Ikväll ska vi äta tacos och ha det mys. Längtar!

Likes

Comments

Hej!

Varit sjuk hela dan och haft supertrååkigt :(

Men iaf tänkte jag berätta vad jag gör när jag är sjuk och det är att se på nån serie/film.

Jag gillar bättre serier för filmer är så korta, men är skönt ibland med en film utan att behöva krångel med vilket avsnitt man är på.

Men detta är iaf dom serier jag ser på:

Pretty little liars

The vampire diaries

The originals (spinoff serie av The vampire diaries)​

The 100

Under the dome

Supernatural

The returned

Jag vet att jag ser på många, men vill alltid ha något att se. Och det kommer ju bara ett avsnitt per vecka av en serie. Men håller på att se till dom senaste avsnitten på Supernatural. Dom andra måste jag vänta på tills det kommer nya.

Tråkigt inlägg kanske men kommer lite bilder och fakta om bozzen imorgon 😊

Likes

Comments

Hejsan!

Jag heter Joanna.

Jag älskar hästar och att ta kort.

Jag är vegetarian.

Jag rider på Färjestad ridklubb, men rider även mina tre medryttarhästar Fantom, Deedee och Myran.

Jag är även lite av en datanörd 😜

Det är va lite om mig, ställ gärna frågor eller bara kommentera något. Kommer kanske lite bilder i nästa

inlägg, men har både ny dator och ny kamera så har liksom bara mobilbilder. Men hoppas dom kommer duga iaf.

Likes

Comments