Header

Höstdepp är något som det skrivs flitigt om varje år när hösten infaller, hur mörkare tider tar plats och vi blir lite gråare och faller tillbaks till en trist vardagsrytm efter sommarens ofta minnesvärda och roliga bravader. Jag har tidigare tvekat till att höstdepp existerar utan bara varit ett mörkare uttryck som används istället för "tillbaks till vardagen". Fast tänk om höstdepp faktiskt existerar? För i sådana fall skulle det förklara en hel del för mig just nu...

Den senaste månaden har jag varit väldigt nedstämd, bitter närmare sagt. Jag har inte känt mig genuint engagerad till någonting utan mer bara låtit allt flytta på i sin takt, inte njutit av roliga saker som skett. Jag har känt mig ensam; trött. 


Kanske är det något i min tillvaro som jag inte är nöjd med? Ja det kan det mycket väl vara. Eller gör jag för lite av det som jag faktiskt vill göra och låter mig själv istället sysselsättas utav borden och måsten? "Jag borde...", "Jag måste...".
Jag har inte unnat mig själv på länge, inte riktigt tagit hand om mig själv. Rädslan för att hamna i en depression är stor, jag vet ju av erfarenhet hur det är. Jag ska göra om min rädsla till bränsle för att plocka upp mig själv igen, köra en nytändning och tända den där ambitiösa lågan jag har inom mig som har drivit mig framåt detta året. För när jag tänker efter, och tänker på allt jag lyckats åstadkomma detta året, så är jag ändå stolt över mig själv.

Så kära höstdepp, mig kommer du inte åt. Jag tänker ta en time out och ta hand om mig själv, tillåta mig själv att må bra. På så sätt vet jag att du sakta men säkert kommer tyna bort, julen är på ingång och jag ser fram emot en vit mysig jul och den där underbara julkänslan som man får. ⛄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår körde jag leg day på gymmet och ja det känns rätt rejält idag hehe, så denna lediga dag kommer att spenderas hemma. Jag kommer att pilla med en massa småprojekt jag börjat med, perfekt för en hemmadag. Men först ska jag ta en långdusch, good friday. 🐨

Likes

Comments

På min lediga dag har jag verkligen varit runt, hade en hel del som skulle prickas av på min Att Göra-lista. Det började med ett besök till tatueringsstudion där min tatuerare jobbar, tyvärr är hon i Köpenhamn och tävlar så får vänta tills nästa månad när hon kommer tillbaka.

Utöver det var jag på Gina Tricot för att fynda bland främst träningskläderna och jag fick med mig två träningstights, en träningsjacka, ett träningslinne och ett vanligt linne med text. Dock ska jag byta träningslinnet mot en grå topp som jag egentligen skulle köpa men aldrig hann testa. Slutligen var jag och köpte nya kuddar till min pappa samt ett nytt täcke till mig själv, så ikväll ska jag sova gott. 😊

Imorgon är det jobb som väntar och efteråt så blir det en tur till gymmet, har varit lite lat på den fronten så lite nya träningskläder var definitivt en bra push. 💪

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från gårdagens bravader, kan ju säga att jag är riktigt trött just nu. Var en sväng på Ikea tidigare för att köpa en anslagstavla och pappersmappar. Nästa vecka är fylld med jobb plus ett seminarier på tisdag som jag ska gå på, spännande.

Likes

Comments

Sista jobbdagen är avklarad och nu tar jag helg, känns välbehövligt må jag säga. Imorgon ska bästa vännen firas och då ska det verkligen bli kaos, ska bli riktigt roligt! 😍

Har i veckan varit på jakt efter ett par lårhöga stövlar men som har varit slut i varenda butik i Malmö och online, riktigt frustrerande! Hittade dock två andra skor som jag skulle kolla upp innan och vips så var onlinelagret påfyllt och stövlarna fanns i min storlek, lycka! Så klickade hem tre par skor, osäker på en av skorna men man kunde byta/returnera i butik och det passar mig super.

Likes

Comments

Krakow är en väldigt kulturell stad med mycket att se, jag tog inte så många bilder på staden i sig men fick med några vackra byggnader. De fyra sista bilderna är från ett slott som ligger i Krakow.

Likes

Comments

Usch, idag har varit bland de värsta dagarna på länge. Vill och ska bara lägga mig och sova så att denna dagen tar slut, dock var det skönt med en lång och varm dusch innan. Det är bara att ladda om batterierna och hoppas på att morgondagen blir bättre..

Likes

Comments

Var en underbar resa till Polen, att träffa så många nyfunna släktingar på en och samma gång var både roligt och omtumlande. Så varma människor jag har i min släkt, så tacksam.

Krakow som vi var i är en vacker stad som är väldigt kulturell, en stad som är både modern och urban. Polackerna är dåliga engelska vilket var lite svårt ibland men de flesta unga kunde i alla fall prata lite engelska. Kommer att slänga in någon bildbomb i veckan, men börjar med en liten som visar några maträtter som vi åt.

Likes

Comments