Header

Idag är verkligen ingen bra dag, i alla fall inte hittills.
Är det något speciellt? Nej utan jag känner mig bara lite sliten - trött.

Helgen som var hade vi mycket att göra på jobb och det var uppenbarligen mer slitsamt än vad jag trodde, så inledningsvis denna veckan har jag tagit sovmornar och hoppat över gymmet. När jag är ledig tränar jag bara tidigt på morgonen innan elva så denna veckan så kommer jag att skippa gymmet på mina tre lediga dagar och istället kanske gå någon dag efter jobb, jobbar torsdag till söndag plus öppning lördag och söndag så blir en bitig helg denna med.

Även om jag egentligen bara vill ta det lugnt idag så lär det inte hända då jag har en hel drös med saker som ska göras, inga jobbiga saker utan mer tidskrävande sådana. Hade egentligen bara velat ha en riktig latmask-dag idag, men eftersom jag hade en sådan dag igår så får det vara.
Usch jag avskyr när jag är såhär småirriterad men då är det i alla fall skönt att jag är själv idag, och visst är det mer än okej att ha sådana tvi-dagar ibland - det är helt okej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter en hektisk långhelg på jobbet så har jag nu några dagar ledigt, tog en sovmorgon imorse och ska bara ta det lugnt idag då detta veckoslutet är jobb för min del. Fick mitt schema för hela nästa månad och är nöjd, det blir en hel del arbete framöver.

Igår gick jag igenom alla mina album på datorn, från 2009 (och några bilder tidigare) till idag. Jag ska köpa en extern hårddisk så att jag kan flytta över dem då jag hade tänkt köpa en ny bärbar till hösten. Medans jag gick igenom albumen så rensade jag också dem från suddiga/dåliga bilder, bilder på mat och annat som inte är så spännande, tog bort strax över tusen bilder sammanlagt.

Avslutar inlägget med en bild från Norge A lá 2011 med the it-pose när man var tonåring.

Likes

Comments

Uppstigning redan vid 05:30 imorse, försöker att gå upp så fort jag vaknar och dra till gymmet när det är lugnt. Så blev lite mer än ett timmes träningspass, trettio minuters kondition och fyrtio minuters armar/överkropp.

Idag kom även min inspirationsbok i brevlådan, en träningsbok av Holly Hagan. Hon var tidigare med i Mtv:s program Geordie Shore, följde det programmet innan och gillade henne skarpt. Har beställt hem hennes bok för att få inspiration till träningen men absolut inte gå på diet och hoppas på att gå ner ex antal kilo inom tolv veckor, sånt är ju bara överdrivet. När det kommer till sådana här typer av böcker (och dvd:er) så måste man vara realistisk och läsa allt med en nypa salt.

Men som sagt så ska det bli kul att läsa igenom boken och se om där finns något användbart jag kan tillföra till min egna träningsresa.

Likes

Comments

Startade min söndagsmorgon med ett svettigt pass på gymmet, fokus låg på kondition och lite armar. Resterande av dagen gick till att byta en vara jag köpte H&M till något annat samt middag med min pappa så blev en bra dag.

Helgen har varit härlig, blev en shoppingtur igår med Caroline samt middag på TGI Friday's (skulle varit brunch hehe). Fick hem lite olika saker, bland annat en lättare jacka/kavaj i ljus mocka-imitation och en enkel T-shirt. Enda sedan jag började jobba igen så har jag mest bara köpt enklare T-shirts samt vanliga byxor, jag som aldrig brukade handla basic innan. Tyckte alltid det var så tråkigt men ja nu är det mer en säkerhet, "kommer det här funka bra att jobba i?" - Tråkigt. Nej jag måste bli bättre, skärpning.

Likes

Comments

När man vaknar 06:30 på morgonen och istället för att lägga sig igen så bestämmer man sig för att äta frukost och sen dra till gymmet, precis så som jag vill att det ska kännas så det är mot rätt väg. Hade gymmet för mig själv så passade på att testa lite nya övningar på mattan med fokus på mage och rumpa, utöver det så jobbade jag mest på konditionen. Och på tal om konditionen så märker jag att den börjar så smått bli bättre, jag orkar springa längre och längre.

Jag har valt att sluta helt äta sötsaker (bakverk, nachos, popcorn, glass, pajer etc) för att bli av med "onödig" mat, enda undantag är på fester, födelsedagar, släktmiddagar och liknande. Jag vet inte hur länge jag ska hålla i detta utan det är mer tills vidare, ska försöka hitta nyttigare alternativ som man kan baka själv.

Likes

Comments

Tandläkarbesöket gick kanon och solen stod högt i skyn så funderade på att kanske dra en runda på stan, men icke sa nicke. Typiskt Sverige-väder så började det att ösregna så istället blev det att passa på att städa och annan göra i hemmet. På eftermiddagen blev det en tur till biblioteket då jag väldigt gärna ville läsa en av Leif GW Persson's romaner, nu är den typen av läsning inte riktigt min "hemmaplan" men eftersom jag tycker han är så vältalig och intressant så kände jag att det var på tiden.

Likes

Comments

Då var ännu en jobbhelg avklarad, idag var det ett väldigt lugnt tempo på jobbet medans gårdagen var stressig då vi blev en mindre. Igår, efter jobb, blev det en filmkväll med gänget där filmen blev Doktor Strange, jag trodde att den inte skulle vara bra men den var bättre än jag trodde.

I fredags fick jag hem mina nya träningstights från H&M, gillade dem båda två men måste byta ut den ena till en mindre storlek. Utöver det köpte jag en träningsväska vilket var på tiden då jag bara lagt mina saker i en väska som egentligen är för liten hehe.

Nästa vecka står en hel del på agendan, bland annat tandläkaren imorgon. Annars ska jag avsluta denna veckan med min favoritserie just nu - Morden i Midsomer, kalla mig pensionär men den serien är så bra.

Likes

Comments

Enda sedan jag kom hem från Australien så känns det som om jag har förändrats, det känns som om mina prioriteringar förändrats och hur och på vad jag väljer att lägga min tid på. Jag har verkligen inte mått bättre än vad jag gör idag, det är en konstig känsla eftersom jag inte riktigt kan sätta fingret på det men det närmaste jag kan komma är att jag känner mig fri.

Efter att jag fick min "ögonöppnare" Down Under så känns det som om jag äntligen är på väg, att jag äntligen hittat min egen väg här i livet. Det är en bra känsla, och jag tror att det är tack vare det som gör att jag prioriterar bättre - eftersom jag mer och mer förstår vad som verkligen betyder någonting och vad som är bagateller.

När jag ser tillbaka på den jag var för några år sedan så ser jag, i ärlighetens namn, en trasig människa. Jag har haft, förutom min psykiska ohälsa, en hel del motgångar som jag har stridit emot och det har inte varit lätt. Men vet ni vad? Idag ser jag en kämpe, en fighter. Det är våra motgångar och hur vi hanterar dem som formar oss, och när jag ser tillbaka på allt det där så känner jag mig så stolt över den människan jag är idag. Min resa till Australien blev lite som ett kvitto på hur långt jag faktiskt har kommit.

Där jag är nu, framförallt psykiskt, är det jag vill bygga vidare på; det jag vill utveckla. Jag tror att jag håller på att hitta mig själv, hur klyschigt det än låter. Det känns bra, jag mår verkligen bra.

Likes

Comments