Header
View tracker

Spenderade min måndag med att förbereda inför resan, la upp en översiktlig reseplanering samt sorterade vad som skulle ligga i stora bagaget och vad som skulle med i handbagaget. Tycker det är kul att småpilla med allt utan att känna mig stressad, jag har i princip allt färdigt nu och det är bara småfix som ska göras.

Det blev även en shoppingtur till bland annat IKEA där jag köpte en filt samt två små handdukar som ska has med på långflygen, sådant smått som man inte tänkte på förra gången men som man nu vet behövs. Plus köpte jag en mapp till viktiga papper och en liten anteckningsbok där jag kan skriva under min resas gång - finns inget bättre än att få skriva av sig när man reser ensam.

Likes

Comments

Tvåtusensjutton har jag suttit upp en hel drös med mål. Jag tänkte dela med mig utav fyra mål riktade till mig själv, alltså mål för mig som person.

Vara mer ärlig.
-Jag vill bli bättre på att inte ljuga för mig själv, jag vill vara mer ärlig mot mig själv och vad jag vill göra. Och inte bry mig om vad andra tycker och tänker.

Återknyta till mina känslor.
- Förra året kände jag mig lite frånkopplad från mina känslor, som om förmågan att känna något för någon annan var borta. Jag vill våga känna igen, känna mig nära mina känslor igen.

Utmana mig själv.
- I år vill jag våga utmana mig själv, bryta mig ur mina komfortzoner. För att jag ska kunna utvecklas som person måste jag låta mig själv att ta risker. Jag ser detta året som ett bra år för att växa och bli en version av mig själv som jag vill bli.

Träna upp min sociala förmåga.
- Jag har alltid varit blyg och introvert, det är en del av min personlighet. Det jag vill bli bättre på är att bli mer öppen och lättsam, våga öppna upp för andra och minska min social akwardness. Jag är en sån som har svårt att få en konversation att flyta på då jag tänker för mycket på att inte göra bort mig, jag vill kunna släppa på gardet lite och inte ta mig själv på för stort allvar.

Likes

Comments

Lunch på Rosegarden förgyllde denna fredagen, men jösses vad folk det var ute! Det var ju oerhört skönt väder med sol så det är inte så konstigt att folk var ute och njöt.
Denna helgen kommer bara att bestå av plugg plugg och åter plugg, hemlaborationen är gjord men nu ska en labbrapport skrivas till den. Jag är inte speciellt bra på labbrapporter då mina hypoteser är relativt svaga, men jag har ju fått godkänt på mina två tidigare rapporter vilket är målet - alltså satsar jag inte på betyg A hehe.

Likes

Comments

Fick hem min H&M-påse som jag beställde förra veckan, var dock inte helt hundra på vissa grejer så blir nog retur på bland annat två bodys som jag hoppades på skulle passa bättre än vad de gjorde. Däremot behåller jag ett par shorts samt en lång kofta i spets som var riktigt fina.

Skolan är tung just nu, är på delmoment två och hemlaborationen går segt. På det är det drygt 130 sidor som ska läsas in och förstås, slutprovet ska skrivas i mitten av februari och jag har tre delmoment kvar i kursen. Usch är så nervös inför slutprovet, datumet kommer allt närmare och jag har så mycket som ska hinna sätta sig i hjärnan. Det är bara att kämpa vidare..

Likes

Comments

View tracker

Avslutade förra veckan på ett väldigt bra sätt, biokväll under lördagen följt av jobb på söndag. På söndag kväll så drog jag och polarna först och åt på en asiatisk krog för att sedan bada bubbelpool i drygt två timmar vilket var underbart, speciellt när det var runt nollgradigt och snö som omringade oss. Definitivt något vi lär göra om!

Denna veckan började med ett möte med min studierådgivare, det var väldigt intressant och jag hade en del frågor. Det är ett universitet som jag har kikat på det senaste halvåret, vi får se vad som händer framtiden. Däremot så börjar delmoment två i mina komvuxstudier, den kommer att fokusera på evolution och en hemlaboration.

Likes

Comments

Igår avslutade jag ett kapitel i mitt liv för ett nytt, jag hade tänkt på det ett tag men så igår så bestämde jag mig för att göra det. Även om det kändes lite konstigt så måste jag ändå säga att det var skönt, jag är nu redo för nya äventyr och framförallt nya utmaningar.

Denna torsdagen ska främst spenderas med plugg, jag ska göra en hemlaboration där jag ska mäta pH-värdet i olika vätskor och sedan skriva en rapport om detta. Ska försöka att, från och med nästa vecka, börja plugga på biblioteket. Att plugga hemma är svårt eftersom jag lätt tappar fokus och gör annat istället, skolans lokaler är små och lite tråkiga så biblioteket känns som ett bra ställe att plugga på.

Bjuder på en bild från nyår.

Likes

Comments