Header

Usch, idag har varit bland de värsta dagarna på länge. Vill och ska bara lägga mig och sova så att denna dagen tar slut, dock var det skönt med en lång och varm dusch innan. Det är bara att ladda om batterierna och hoppas på att morgondagen blir bättre..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var en underbar resa till Polen, att träffa så många nyfunna släktingar på en och samma gång var både roligt och omtumlande. Så varma människor jag har i min släkt, så tacksam.

Krakow som vi var i är en vacker stad som är väldigt kulturell, en stad som är både modern och urban. Polackerna är dåliga engelska vilket var lite svårt ibland men de flesta unga kunde i alla fall prata lite engelska. Kommer att slänga in någon bildbomb i veckan, men börjar med en liten som visar några maträtter som vi åt.

Likes

Comments

Imorse innan jobbet var jag på ett viktigt möte angående min framtid, så intressant. Fick lite bakläxa då mer måste kollas upp, är en stor mässa i Malmö imorgon som jag ville gå på men det går tyvärr inte då jag flyger till Polen imorgon för att träffa nyfunnen släkt. ✈

Ska hinna packa innan hockeyn, nej just det jag har inte hunnit packa än. Haha vet inte vad jag ska packa ner så har skjutit på det, men jag får ta tag i det nu för annars lär jag åka utan packning vilket inte riktigt är det ultimata hehe.

Likes

Comments

Under lunchen diskuterade vi på jobbet om kärlek, "tror du på kärlek?". Blev paff av frågan, klart jag gör; vem gör inte det? Min kollega var kluven, hon visste inte om hon gjorde det.

Själv bär jag mina känslor på utsidan, någon som tänker med hjärtat men försöker ta min hjärna med mig. Jag har alltid trott på kärleken och tycker det är en fin grej att ha så nära kontakt med sina känslor, men samtidigt; har jag verkligen älskat någon?

Om vi räknar bort familj och vänner; har jag älskat någon jag dejtat? Jag har haft ett seriöst förhållande och några jag dejtat seriöst, så jag har inte varit ensam. Men, saken är den att när jag blir kär så blir det så intensivt och direkt att det inte blir på riktigt. Jag var kär i kärleken, kär i tanken på att dela min vardag med någon. Enda sedan högstadiet har jag "letat", precis som Charlotte i SATC haha.😳


Jag har sagt "jag älskar dig" utan att mena det, tyvärr..
I ärlighetens namn så har jag aldrig känt att jag verkligen älskat en person; att jag kunnat dö för honom, att jag kunnat ge mitt allt till honom och så vidare. Nej så har jag aldrig känt för en kille.

Efter att jag blev singel, för snart två år sedan, så bestämde jag mig för att inte gå in i ett förhållande igen om jag inte känner att jag verkligen älskar personen - inte tanken på själva förhållandet. Det behöver inte vara "the one" utan bara någon jag känner att jag kan älska för personen i sig, någon jag känner den där genuina-exalterade-stora-galna-omvälvande kärleken till. Nästa gång jag kommer att utbrista "jag älskar dig" till en partner så vill jag mena det, jag kommer att hålla de tre orden nära hjärtat och inte släppa fram dem förens de verkligen är äkta.

Jag är ingen förhållande-tjej, men jag är heller ingen singel-tjej. Jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet, men jag tror på personkemi vid första kontakt. Men innerst inne är jag en klyschigt hopplös romantiker och det är jag stolt över.

Ja jag tror på kärlek. 💗


Likes

Comments

Efter två veckor fyllda med jobb har jag äntligen min lediga dag imorgon, måndag har inte varit mer efterlängtad! Igår blev det en spontankväll med gänget, det är sådana oväntade spontanträffar som är så härliga. Ikväll har jag bakat smulpaj med bär och inväntar ishockeyn.

Likes

Comments

Blev en shoppingrunda igår med Caroline, det var längesedan man shoppade och unnade sig själv. För mig slutade det med trosor, ett par byxor, en höst-/vinterjacka samt en tröja. Det enda som står kvar på listan är skor och bh:ar, men det sparar jag till en annan shoppingdag. 

Idag är det jobb som gäller hela dagen, likaså imorgon. Och på tal om imorgon, då fyller jag år! 🎈

Likes

Comments

I lördags var det äntligen dags för kräftskiva/min tjugotreårsfest, blev helt klart en lyckad kväll som jag är så oerhört glad över. Dock märker jag hur trött jag blir på kvällarna, redan vid tio-tiden känner jag mig slut och bara vill gå och lägga mig. I med att jag jobbar tidigt så lägger jag mig tidigt på kvällarna och det har ju blivit rutin på det så så fort jag ska vara vaken länge så känns det ganska rejält haha.

Nu väntar två veckor fyllda av jobb, bring it on!


Likes

Comments