Och där var sista dagen i backen gjord. Har varit en fin säsong som gett mycket personlig utveckling för både mig och Simon på brädan. När vi var klara igår eftermiddag lämnade vi in brädorna på slip och vallning så de är fina när de plockas fram igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är vi inne i sista veckan för vintersäsongen 2016/17. Det är helt sjukt vad tiden gått fort sen vi åkte upp på intervju i oktober och sedan flyttade upp i slutet av november. Nu är snart april slut. Jobbar idag och på torsdag och sen har vi bara sista dagen på söndag kvar. Vi har börjat planera packningen lite, pappa kommer upp på fredag kväll och stannar tills på lördag då han tar med sig ett lass hem med våra brädor bland annat i takboxen. Sen efter stängningen på söndag stannar jag och Simon en vecka till för vårforum innan vi packar in det sista i våra bilar och åker tillbaka mot västkusten.

Igår var vi lediga efter att ha jobbat hela påskhelgen. Vi åkte lite på Skalet och det var riktigt fint. Dock så gjorde Simon en vurpa i en svart backe i ganska hög fart så han har antagligen en stukad fot och skrapade sig lite här och där. Igår kväll kunde han knappt stödja på foten men efter ett par timmar i högläge och en natts sömn så verkade det bättre imorse.

Likes

Comments


Efterrätten, saltkaramellglass med grädde och kladdkaka med jordnötssmör och karamellpopcorn!

Likes

Comments

Igår fyllde jag 21 och fick en superfin present av Simon. Ett stativ och en fjärrutlösare till min systemkamera. Har velat fota norrsken hela säsongen men det är svårt utan stativ. Så himla glad att ha fått ett och en utlösare som gör att jag slipper stå vid kameran när jag ska ta bilder.

Vi mös hemma när Simon kom hem och kollade klart på en serie som vi kollat igenom på ett par dagar bara. "Tretton skäl varför" heter den och vi såg den på Netflix. En otroligt berörande serie om en ung flickas självmord, vad som ledde henne till det beslutet och hur det påverkar människorna i hennes närhet. Otroligt bra och lärorikt för människor i alla åldrar!

Vi tänkte äta ute igår kväll men blev lite sena och vi tänkte inte på att alla restauranger stängde serveringen vid 21 så det fick bli pizzerian i byn vid 21.30. Ikväll är dock planen att vara ute i lite bättre tid och äta på Hovde hotell.


Likes

Comments

Gjorde pizza häromdagen som blev så bra med skinka, färska champinjoner, fetaost och oliver.


Bild ifrån veckans Måndax i byn!

Likes

Comments

Igår var vi lediga och Simons nya bindningar hade kommit under måndagen så vi åkte till Skalet, hämtade ut bindningarna, monterade på dom på brädan och drog ut i näst intill tomma backar. Solen lyste, gött slush i backen som gjorde att det kändes som man surfa fram på brädan. Åkte en hel svart backe för första gången och det kändes helt okej. Både jag och Simon var överens om att det var en av de bästa dagarna vi haft i backen den här säsongen! Med det milda vädret så börjar ju snön smälta en hel del som man kan se på bilderna, lite skillnad emot ett par veckor sen.


Bättre bilder på Simons snygga bindningar.

Likes

Comments