Igår var jag och Simon lediga ihop och vi hade planerat att åka till Ullared och Varberg. Dock så regnade det och var mulet så vi tog enbart Ullared. Vi åkte ganska sent härifrån så vi var framme på eftermiddagen då vi visste att det var väldigt många som skulle handla på grund av det dåliga vädret. Det gick förvånansvärt smidigt med både parkering och att ta sig runt inne i varuhuset även om det var en hel del folk. Vi såg dessutom både filmteamet för programmet Ullared och mötte Ola-Conny som var där och handlade strumpor!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I måndags kom en man och hjälpte oss att klippa fåren. Det var en upplevelse och de var lite motsträvigt ett tag men dom var nog ganska nöjda nu i efterhand med tanke på att det blivit ganska varmt de senaste dagarna. Dom ser så små ut nu utan all ull, den gör mycket mer än man tänker sig.

Hunnit med några mysiga uteritter under veckan mellan jobb och bio, så vackert och stillsamt på kvällen och morgonen ute nu. Idag red jag innan jobbet och en nysvabbad Kayo tyckte att det var väldigt skönt att rulla sig efteråt. Jag började 11 och slutade 20.15 så försökte få klart så mycket som möjligt innan jag skulle åka. Det gjorde att jag bara behövde fodra kväll när jag kom hem ifrån jobbet och sen for hela familjen ner till havet för ett kvällsdopp.

Projekt skafferi har fortsatt framåt under veckan. Har inte hunnit ta de senaste bilderna men fönstret är borta och väggen klar.

Likes

Comments

Igår kväll gick jag och Simon på bio. Vi såg den nya Spiderman-filmen av Marvel. Rolig film, kanske inte så bra som resterande filmer ifrån Marvel men helt klart sevärd.

Likes

Comments

Här kommer bilderna ifrån när vi gick förbi konstutställningen i Hunnebo i fredags och sedan upp till utkiksplatsen på berget.

Likes

Comments

När jag och Simon kom ut till Hunnebo i torsdags var klockan ganska mycket men vi tog en promenad runt ön med kamerorna.

Likes

Comments

I helgen har det varit full fart både på jobbet och här hemma.

Hanna, som jag gick på Uddetorp med, och hennes kille ifrån Lidköping kom till Uddevalla i lördags för att gå på Ikea så vi passade på att träffas när jag hade lunch på jobbet. Vi åt tacobuffé på Coop och tog igen lite om vad som händer och hänt sen vi sågs i höstas. Så kul att ses igen!

Här hemma har projekt skafferi gått framåt och nu är det spacklat, elementet är borta, nya taket satt, golvet är lagt plus en ny tröskel ut till hallen är gjord. Igår kväll när jag kom hem ifrån jobbet så var dom i full gång med att bygga väggen och imorgon åker fönstret antagligen ut också!

Idag är jag ledig och Simon är här. Vi hade tänkt att hitta på något i stil med att åka iväg och gå någon vandringsled och ta en picknick men det blåser så himla mycket. Så nu blir det första avsnittet på säsong 7 av Game of Thrones istället!


Likes

Comments

Idag har solen varit framme hela tiden och det har varit en härlig dag ute vid sjöboden. Vi kom ut ganska sent igår kväll så vi tog en promenad på ön med kamerorna och la oss sedan för att få en ordentlig natts sömn då jag sovit lite dåligt de senaste dagarna.

Vi åt frukost på bryggan i solen innan vi åkte över till land för att gå på promenad längs kajen och bort mot badplatsen där det finns en ny konstutställning varje år. Vi tog även en tur upp på berget till utsiktsplatsen men där blåste det så pass mycket att det blev lite kyligt. Vi åt en glass på tillbaka vägen och spenderade sedan hela eftermiddagen i solen på bryggan med musik.

Jag åkte hem igen vid 19 ungefär då jag ska jobba imorgon medan Simon stannade kvar med sin mamma och mormor som kom ut under dagen.

Likes

Comments

Har jobbat sen 8 idag. Så fort jag kom hem bytte jag kläder och sadlade Kayo för att rida ut en timme.

Nu har jag gjort mig klar för att åka till Munkedal och möta upp Simon innan vi åker ut till Hunnebo igen. Vi stannar till imorgon eftermiddag. Hoppas vädret håller i sig så man kan ligga på bryggan i solen!


Likes

Comments

Vi har idag påbörjat ett renoveringsprojekt i den gamla hallen som ligger mellan hallen och köket. Där ska det bli ett stort skafferi som man kan gå in i. Vi började med att ta bort lister och den gamla tapeten. Ska bli ett roligt projekt som jag tror kommer bli väldigt bra då vi verkligen behöver platsen.

Likes

Comments