Även om det är rätt lugnt på jobbet nu i januari så har vi hittat på saker att göra på kvällarna och nästa vecka är det Studentweek här i Vemdalen vilket ska bli riktigt roligt!

Ska bara kurera mig ifrån hostan som jag dragit på mig de senaste dagarna.


Bowling i måndags på Husky´s Måndaxklubb.


En ny favoriträtt det senaste är olika sorters wraps.


Vi var till Östersund igen för att besöka Storsjöbadet. Hade med mig GoPro-kameran så ska sätta mig och försöka klippa ihop någon liten film ifrån dagen.


En annan favorit de senaste dagarna är egengjord frappe!


Spelkväll med ett skönt gäng.


Dagens frukost: Frappe och Planti´s soygurt med Pauluns hallon/kakao granola.


Varit hemma idag pga hosta men utsikten ifrån soffan var rätt okej ändå.


Mellanmål.

Likes

Comments

I tisdags var det hockeyturnering mellan bergen (Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö/Storhogna) och det var ett roligt event men spänning in i sista minuten. Snön vräkte ner i omgångar så de fick ploga/skotta rinken flera gånger. Men det var Björnrike som stod som segrare i slutändan.Tekning.


Segerfirande.


Några bilder på kyrkan i Vemdalen by som togs samma kväll.

Likes

Comments

Nu är vi inne i januari och har några lugna veckor framför oss mellan storhelgerna och sportlovsveckorna i februari. Jobbet rullar på även om det är lite segt nu när det inte är så många gäster och nu har vi fått in lite fler lediga dagar tillsammans så vi ska kunna hitta på lite saker. På fredag är planen att vi ska ta en tur till Östersund för att se hur det ser ut där. Sen har vi en massa saker vi kollat på att göra så det är bara att ta tag i det nu när vi kan.

Idag gjorde vi falafelwrap till middag och det var så himla gott. Första bilden är ifrån igår när jag gjorde varsin smoothie till oss!

Likes

Comments

Temperaturen har sjunkit en del den här veckan och igår var det mellan -30 och -20 grader ute.

Idag var jag hemma själv då Simon jobbade så städade och handlade. Stannade till på hos Simon på jobbet istället för att åka snowboard idag eftersom det var väldigt mycket folk i backarna pga slalomtävlingarna som hålls i helgen.

Blev tacos till middag och nu ska vi kolla på Midnattssol. Riktigt bra serie av den lite brutalare sorten.


Dagens frukost!

Likes

Comments

Jobbat på för fullt hela veckan så känns inte som vi gjort något annat än att sova och jobba. Men igår slutade jag 17.30 och började med middagen när jag kom hem. Blev fetaostlax, pommes och sallad dagen till ära. Efter middagen gjorde vi oss i ordning och åkte till Vemdalsskalet för lite förfest innan nattklubben på högfjällshotellet. Super kul kväll/natt med dans, skratt och ett sprakande tolvslag ute i den kalla luften ihop med en massa glada människor.

Så skönt att både jag och Simon är lediga idag. Gick upp vid 11, åt en god brunch och la oss i sängen igen fram tills nu.

Idag blir det inte mycket gjort men ska försöka städa undan lite här hemma och åka & handla sen i eftermiddag. Ska sätta mig och gå igenom vilka mål jag ska sätta för 2017 samt reflektera lite vad som hänt under 2016.

Likes

Comments

​Idag är både jag och Simon lediga samtidigt så vi tog en sväng till Björnrike för att se hur det ser ut där, åka lite och kolla in den Samiska Parken Lopme Laante som hade invigning där idag. 

Vi tog sittliften upp till toppen och stannade till i sameparken på vägen ner.

Likes

Comments

Likes

Comments

Var ledig idag så tog sovmorgon innan jag fick åka med Simons lunchlåda till honom eftersom han glömde den i hallen i morse. Men passade på att ta på mig alla kläder och packa med brädan i bilen så åkte lite efter att jag var inne på Simons jobb. Jättefint väder, bra före och skönt att få några åk i kroppen!

Imorgon är det ju julafton och vi jobbar till 15. Sen ska vi på julbord kl 16 i Passet. Ska blir supermysigt!

Bilderna är tagna med GoPro HERO5 idag.

Likes

Comments