Idag har vi haft en riktig chill dag i sängen. Bara kollat serier och myst.

Det känns som det var längesen jag kom hit upp men det har bara gått fyra dagar. Det har varit intensivt med åkning, utbildning, middag och Anna & Oskar som kom förbi en natt på väg hem ifrån Åre. Det har varit kul men man blir otroligt utmattad av att ta in massa information och speciellt när det är långa dagar. I tisdags hade vi dessutom skid- och snowboardtest på kvällen så jag har stått på skidor för första gången, dock på plan mark. Fanns inte en chans att jag skulle ta mig upp med någon lift, än mindre kunna svänga och stanna. Kände inte för att starta säsongen med diverse skador. Var en lättnad efteråt när jag fick spänna på snowboardbindningar istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Somnade som en stock igår kväll, Simon gick upp vid 10 och lät mig sova vidare. Kom upp närmare 12 men det var välbehövligt.

Vi glömde av att det var 2:a advent igår så vi körde på en adventsfrukost idag istället!

Simon kom hem med rosor till mig efter jobbet igår, han är ju bäst.❤

Efter att vi åkt på Skalet på eftermiddagen så tog vi en sväng till ICA innan hemfärd. Vi har börjat testa lite olika mellanmålsalternativ och vi hittade några varianter som vi tänkte testa ifrån Paulúns och Semper.

Till middag blev det bruna bönor, fläsk och kokt potatis.

Vi tog upp vår lilla plastgran som vi även hade förra året och pyntade den.

Likes

Comments

Idag tog vi oss ut en sväng på eftermiddagen så jag kunde köra mina första åk för säsongen. Lite hårt med puder ovanpå men skönt att ha stå på brädan igen.

Likes

Comments

Efter mycket strul med när och hur jag skulle ta mig tillbaka till Vemdalen efter att varit hemma i 1 1/2 vecka så kom jag upp idag på förmiddagen efter att ha åkt hemifrån 17.30 igår. Först buss ifrån Trollhättan till Skövde, nattåget i 11 timmar därifrån till Östersund och sedan efter 2 timmar väntetid ute i Östersund 06.30 en söndag, innan sista bussen till Vemdalen.

Trots lite sömn så var jag ganska pigg när jag kom till stugan. Simon har jobbat idag så jag packade upp, tvättade håret, bytte sängkläder och förberedde maten så vi kunde göra det så fort Simon kom hem.

Vi har ju försökt sälja Kayo och det var därför jag åkte hem för vi hade flera som var väldigt intresserade så vi antog att det innebar att hon skulle hinna bli såld innan min säsong drog igång här uppe. Tyvärr funkade det inte med något och det var allmänt struligt så det blev ingen försäljning innan jag behövde åka igår. Så tråkigt men samtidigt så kan vi inte bara lämna henne var som helst, det ska kännas rätt och att hon kommer trivas. Hade inte kunnat gå vidare utan att veta att hon får det så bra som möjligt.

Imorgon är vi lediga innan det blir två kursdagar med hyran. Ska bli skönt att få sova i en nybäddad säng med min babe igen!

Fredag kväll hade vi en supergod middag eftersom jag skulle åka på lördag.

Likes

Comments

Jag insåg när jag bokade tåg/buss ifrån Vemdalen till Trollhättan att det skulle ta lång tid och vara krångligt. Men det kändes som det tog dygn att komma fram och när tåg och bussar började ställas in i Mora pga väder och jag fick boka om biljetten två gånger så kändes det sådär. Från början skulle jag åka med första bussen 07.25 ifrån Vemdalsskalet och vara framme 20.21 i Trollhättan. Men med fyra timmar försening i Mora och annat krångel så kom jag fram 00.10, sen var jag hemma en timme senare då mamma hämtade mig med bil. Lång dag minst sagt men jag kom fram innan jag skulle upp och fodra Kayo idag på morgonen iaf!

Jag fördrev tiden i Mora med att gå och äta och kolla Netflix i mobilen. Tur att jag förberett mig med nedladdade avsnitt inför resan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Första jobbhelgen är gjord och allt är uppackat och installerat i stugan för säsongen. Dock så åker jag hem igen imorgon med tåg i nån vecka medan Simon stannar kvar. Har lite grejer som ska göras hemma så under tiden får Simon testa på att bo själv. Hoppas stugan står kvar när jag kommer tillbaka!

Likes

Comments