Jag har fyllt nitton, påbörjat min sista termin i skolan, kommit fram till min framtida utbildning och lärt mig äta champinjoner (!).

Det jag förövrigt gör är att försöka bli klar med mitt gymnasiearbete och kännaatt jag har gjort det sista "stora" i skolan.. VILKEN känsla. Undrar också varför inga serier alls finns ute? Känns som att de alla har något uppehåll på något sätt.. Men utan serierna känns det för tomt haha vilket liv. 


Känns ändå bra att vara igång med bloggen igen, nu är jag redo! 

Likes

Comments

Nu kör vi igen. im on, jag är taggad!!!Likes

Comments

Dessa produkter använder jag vanligtvis vardagligen. Jag brukar sminka mig mer ibland, men sällan mindre. Jag älskaaaaaar Anastasias produkter!

Likes

Comments

OM Sebbe får beskriva dagen:

"Vi har sminkat oss, gått på stan, ätit kebab och kollat serier"

Och det summerar väl dagen helt okej, sen att S var sur hela dagen och inte ville mysa som jag ville är en helt annan sak. Nu ligger vi i sängen och han försöker förstå det här med bloggandet vilket inte är hans grej. Men lovar att länka hans blogg sen om han väl skaffar någon..


Vi vöntar på att maten ska bli klar, sen ska vi bara ha en myskväll. Det var såååå längesen som jag bara tog en kväll med honom i lugn och ro. Det är alltid någonting som kommer upp (mestadels jobb) och jag har sällan tid för att kunna slappna av helhjärtat. Imorgon är det just jobb som står på mitt schema så ska försöka att släppa datorn nu ett tag. Ha en finfin fredag <3

Likes

Comments

" Jag mår dåligt, det är ingen hemlighet. Det är min verklighet. Kan du förstå att varje år finns det ungefär 1500 olika familjer till, i bara Sverige, som har liknade känslor som mig? Det är runt 10 000 personer som sörjer just nu. Bara i Sverige, förstår du hur många det är? Det är så tyst. Ingen vet om det här."


Jag nämner en gång till att vi aldrig, aldrig, aldrig får glömma att det är en sjukdom. Som INTE är valbar. Som vilket sjukdom som helst, så kan man inte hjälpa att man blir drabbad. Det finns ingen som väljer att må dåligt. Ingen skulle välja att allt känns mörkt och är så hopplöst att det inte längre finns mening att fortsätta kämpa. Att till sist gör allt för ont. Bara för att sjukdomen inte syns så betyder det inte att den inte finns. De som blir drabbade är inte svaga människor, utan människor som varit starka för länge. Det är SÅ viktigt att vi fortsätter att upprepa detta för oss själva hela tiden, att vi är starka och att


2012 var det 1072 män och 451 kvinnor som tog livet av sig. Av dessa är 154 barn/ungdomar, personer under 25. Av dessa är 108 pojkar och 46 flickor. Det kanske är svårt att se siffran sådär och förstå hur mycket det faktiskt är. Om jag säger att VARJE vecka, i BARA Sverige, så dör 28 personer i självmord/suicid. Av dessa är 3 stycken under 25. Detta betyder att varje DAG så dör 4 personer i självmord. Förstår du nu hur många det är?

Man vill inte alltid läsa, man vill inte alltid se. Men det är såhär det ligger till, Det är denna värld vi lever i. Vad kan du göra annorlunda?

Likes

Comments

Ligger i soffan. Är fortfarande sjuk men färgade ju håret inför modevisningen idag. Unnar mig en Cola idag, försöker undvika socker på vardagarna men en cola får man unna sig när man är sjuk anser jag.

Åhhh nästa onsdag är modevisningen. Jag är SÅ nervös verkligen. Kommer vara runt tvåhundra människor runt om inte mer.. Ska bli kul såklart, häftigt att ens få vara med. Men samtidigt är det som sagt nervöst.


Imorgon ska jag försöka mig på att gå till skolan, tror jag kommer orka imorgon. Vi märker det helt enkelt. Nästa helg fyller min bästavän 18 år och vi ska fira sååå stort. Längtar verkligen, han förtjänar en bra kväll.

Skriver imorgon! Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

HEJ finisar!!

Denna vecka ligger fokus på att bli frisk. Det gäller också att färga håret då jag ska gå modevisning om ca 10 dagar. I helgen händer inte mycket, på fredag ska jag kolla upp om jag ska ut då jag är ledig på lördagen och under min lediga dag ska jag stå på julmässa. Där ska vi presentera vårat uf-företag som vi har startat i skolan. Jag har ju valt till entreprenörskap nu sista året så det är någonting jag ser fram emot att fortsätta med.

Imorgon ska enligt sidan, min studentmössa komma. Ni kommer självklart att få se den direkt när den kommer. Är så galet taggad på att se resultatet i verkligheten.

Nu ligger jag bara i sängen och ska försöka vila, inget plugg och inga måsten idag. Utan bara vara jag.


Likes

Comments

Sitter och surfar runt på internet, kan inte få in det jag läser. Jag får så ont i hjärtat, inte språkligt utan bokstavligen. Det finns för mycket olycka i vår värld. Det finns barn som inte ens får uppleva lycka innan de gifts bort eller börjar "producera" egna barn. Jag kan inte förstå, hur sjukt det är där borta.

Jag tror inte man kan inse vad som händer, om man inte åker dit och får se det. Ta in synerna, dofterna och det tragiska som sker. Det borde rubriceras våldtäkt oavsett vart man befinner sig. Det spelar egentligen ingen roll om det handlar om traditioner eller pengar för inget borde ursäkta brottet som faktiskt begås.

Jag vet inte ens anledningen till det här inlägget. Vet inte varför jag skriver det eller varför jag känner behovet av att dela detta med er. Jag blev bara så rädd, iskall när jag läste nyheterna idag. Fick en påminnande knuff. Samtidigt vet jag inte hur jag ska tackla det, för det är som en våg. En våg som hela tiden håller på att tippa över. Den ena sidan innehåller positiv energi och den andra negativ. När jag påminner mig själv om orättvisorna, tippar den ena sidan över. Idag gjorde den det.Likes

Comments