Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sitter och äter frukost och kollar på Youtube.

Denna smothie:

4 dl Soygurt

5 jordgubbar

5 Mangobitar

1 Banan

2 Msk Cakao

Spirulina (smaksak)


Rekomenderar jag verkligen! Jag dricker den varje morgon och den är så god! Och bra att man inte använder animaliska produkter dessutom. Skulle kunna dricka denna flera gånger per dag!

Börjar skolan vid ett och slutar två, vilket är skönt men det känns ändå onödigt att gå dit på ett sätt då det är en så kort lektion och jag har 40 minuter till skolan och 40 minuter därifrån. Men jag ska innan skolan ta en fika med Michelle! Så ska snart börja göra iordning mig så jag kan komma iväg snart.


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Jobbade ju hela helgen, så hann inte blogga. Ja, det har inte hänt så mycket mer. Jag är helt slut haha. Jag känner mig så stressad och min hjärna går åt alla håll just nu. Imorgon ska jag först till skolan, guess what peps? Ska jobba efter det. Jag vet att jag borde vila egentligen, men jag har så svårt att säga nej.

Det är ett jobbigt problem det där. Att man aldrig kan säga nej.


Likes

Comments

JA! Två gånger har jag varit där. Första gången var jag i Florida och vi (min familj) hyrde ett hus i ett community med pool och två våningar. Det var jättefint! Vi var på Universal studios och Disneyland. Det var verkligen magiskt! Det jag älskar med USA är maten och shoppingen. Att alltid åka runt på kvällarna mellan hamburgarehak och mysiga stränder och bara strosa runt. Florida är så otroligt fint! Så fina shoppingmalls och så fina stränder.

Andra gången åkte vi runt mera. Vi var borta i tre veckor. Första veckan var vi i LA. Det var otroligt häftigt! Dock var det så stort så det var svårt att se mycket. Det är ju en riktig storstad, så man fick stå mycket i köer och trängas. Men det var ju självklart också väldigt häftigt! Att se Hollywood skylten och sånna saker!

Andra veckan var vi i LAS VEGAS. Det är det häftigaste jag har varit med om, någonsin! Alla kasinon, hotell och maten. Vi bodde på ett lyxhotell som var sååå fint med världens utsikt. Det rekommenderar jag verkligen om man vill ha en riktig upplevelse.

Och sista veckan var vi i Palm springs. Och jäklar, vad varmt det var. Det var 47 grader vissa dagar. Helt otroligt! Det gick inte längre att gå ut då haha. Men det var underbart det med.

Alla resor var helt olika. Las vegas var upplevelse medans Palm springs exempelvis var sola och bada. Jag är så tacksam att jag har fått se allt detta. USA är det bästa landet jag vet, och där ska jag en dag bo!

Likes

Comments

Ligger i sängen. Hann inte blogga igår, mådde svindåligt och var yr hela dagen så sov mestadels!

Idag gick jag upp tidigt och åkte till stallet med Clara. Var där till tio och åkte sedan och tog en lunch med Pappa. Ikväll ska jag bowla, äta gott och bara mysa. Just det! Har också köpt ett nytt objektiv till kameran. Det är superbra faktiskt.

Likes

Comments

Att kunna vara ensam. Ja ni. Det har under en lång period varit en utav de värsta sakerna jag vet. Att veta att man ska behöva vara ensam har länge varit någonting som plågat mig. Jag antar att man då vet att tankarna kommer och det finns ingen där som kan hjälpa dig att få bort dom.

Jag var beroende av att sova med någon, och kämpar dagligen med att lära mig att klara mig själv. För jag är ju stark, right? Det är någonting som man måste intala sig själv. Du kan vara ensam, du är både fin och stark oavsett om du ligger ensam ikväll eller inte orkar följa med kompisarna ut och dricka. För bara för du är ensam är du verkligen inte sämre än någon annan, tvärtom.

Jag avundas er, er som kan sitta själva under en mysig filt en fredagskväll och bara vara ni. Jag avundas er som aldrig får ångest av att somna ensamma. Jag avundas er som inte behöver någon för att känna er hela.

Fast att jag inte är hel ensam ännu, är jag fortfarande lika viktig och bra. Och det är viktigt att vi kommer ihåg det. Vi är alla så bra, så viktiga och så fina.

Likes

Comments

Hej finisar!!

Ligger hemma och fryser ihjäl! Så himla kallt ute nu, och värmen har inte riktigt slagit över. Har massa plugg men de känns oviktigt, är inte på topp humörsmässigt så det känns viktigare att hinna andas faktiskt.

Var på möte hos kvinnojouren i Norrköping förrut. Sååå viktigt. Tycker det är sjukt att så många kvinnor blir utsatta, men även att så några får hjälpen dom faktiskt behöver. Det är dags att vi får igång omvärlden så de gör en skillnad. En tjej ska inte behöva ta sexuella trakasserier eller låta någon annan få bestämma eller ta beslut angående hennes kropp.

Iallfall ska jag kolla på ett kameraobjektiv nu, behöver köpa ett nytt då mitt är sönder och kan inte autozoma. Sen ska jag försöka träna lite också.

Puss!

Likes

Comments

ÄLSKAR hösten. Jag älskar tända ljus, tjocka stickade tröjor och mysiga promenader med min vovve. Gud vad jag tycker det är härligt. Bara sitta med en kopp tee i en mysig tjocktröja med en filt. Det är en av mina favoritsaker faktiskt!!!


Hoppas jag snart kommer iväg till USA Igen och får besöka Bath and bothyworks. Världens bästa ljusaffär! 

Likes

Comments