Vi sov tillsammans igår. Idag får jag ett sms "kom hit och sov ikväll, jag sover mycket bättre tillsammans med dig". Älskar känslan när man är nyförälskad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fy för min fantastiskt dåliga uppdatering. Men i helgen var jag frisk igen, så då levde jag loppan! Startade helgen med en lugn och mysig taco-fredag framför lite serier tillsammans med Johan. Tröttnade dock på det lugna rätt fort så på lördagen blev det en spontan utgång med min finaste vän Arina! Startade på morfar ginko (nya favvostället) vidare till Laika där vi dansade till RnB så fötterna gjorde ont och avslutade på solli. Söndagen spenderades framför x-antal filmer och onlinepizza med arina och hennes fantastiska familj innan jag åkte hem igen! Veckorna går så himla fort nu för tiden, för att inte tala om helgerna. Hoppas ni hade en lika bra helg som jag!

Sen har plånboken levt livet denna helg också! Det blev endel shopping. Men man får unna sig ibland, eller hur? Hur fina klackar och tillsammans med den blusen och ett par ljusa jeans tillsammans med min nya skepparkeps i vår?? Längtar redan! Beställde även hem en ny oversize-jeansjacka från Asos som var helt fantastisk på bild, håller tummarna för att den är lika fin i verkligheten! Kram på er.

Likes

Comments

I brist på annat så får ni en bild på lilla mig. Hoppas ni har en fantastisk helg!

Likes

Comments

Likes

Comments

"Think like a queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another steppingstone to greatness."
- Oprah Winfrey

"Whether women are better than men I cannot say - but I can say they are certainly not worse."
- Golda Meir

"The most alluring thing a woman can have is confidence"
- Beyonce

Likes

Comments

Onsdag och jag är fortfarande sjuk. Lite bättre i halsen idag dock så nu sitter jag på tunnelbanan för att hämta ett paket på posten! En superfin kappa och lite underkläder från Na-kd. ÄLSKAR underkläderna därifrån, så fina! Tänkte ta lite bilder så får ni se sen :)))

Likes

Comments

Spanien förra sommaren.

Det är tisdag, vilket enligt mig är den mest värdelösa dagen på veckan. Det är liksom så långt ifrån helg. Det snöar i mars (just när man trodde våren äntligen var på besök). Och jag är sjuk. Så jag har inte gjort annat än att drömma mig iväg till varmare breddgrader och klickat in på varenda resesida i hopp om att snart befinna mig på en strand vid Medelhavet

Likes

Comments

Nu kör vi! Första inlägget. Hej på er ni som kikar in.

  • 49 readers

Likes

Comments