​Känns verkligen som att det behövs en life update nu. De senaste dagarna har jag egentligen inte gjort något speciellt. Har tränat, varit i skolan och ägnat tid till att umgås med vänner. Känns dock så jobbigt att jag börjar känna av allergi nu så att det blir fruktansvärt jobbigt att springa, någon som kan relatera? ;)

Idag slutade jag iallafall redan vid 12-tiden eftersom vi hade nationella i spanska. Direkt efter skolan drog jag tillsammans med Elina till gymmet och körde lite mage och sedan åkte jag hem och somnade ute i solen, så skönt! 

Imorgon har vi bara 2 lektioner och sovmorgon så det är riktigt chill.

Kram, Johanna <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är en låt som ständigt är på repeat i mina hörlurar. ÄLSKAR verkligen låtar som har bra texter, och denna är sjukt bra.

Johanna​

Likes

Comments

​Skrev ju för inte så länge sedan hur snygga jag tyckte dessa Levis-shortsen var, och hur sugen jag var på att klicka hem ett par. Och nu har jag faktiskt fått hem dem, så nöjd verkligen!

Likes

Comments

Skulle nog säga att denna bilden sammanfattar min dag hur bra som helst, träning och så varmt!!

Slutade redan 11 idag så då drog jag, Joanna, Moa och Julia direkt till stranden, så mysigt! Så himla skönt att vädret är så bra, man kan väll inte annat än att älska det? Nu när vi dessutom har korta skoldagar på grund av nationella proven känns det extra bra att det bjuds på kanonväder!! Efter att vi senare dragit hem tog jag tag i att faktiskt dra och träna, körde intervaller med Ebba och det var huuur jobbigt som helst men samtidigt kul! Så det känns ju skönt efteråt ;).

Imorgon har vi temadag i skolan så det är faktiskt riktigt chill. Hoppas ni har haft en bra dag,

Johanna<3


Likes

Comments

Dagarna minskar till sommarlovet och det känns verkligen huur skönt som helst. Kändes faktiskt lite som sommarlov nu när vi hade långhelg + att vädret var hur bra som helst! Det var som bäst 28 grader varmt så klagar verkligen inte. 

Idag slutar vi skolan sent så direkt efter det ska jag dra hem och plugga lite och senare på kvällen ska jag iväg och träna.

ha en bra måndag, kram<3

Likes

Comments