/ Dress - Bitte Kai Rand Pumps - Julie Fagerholt /

Klänning över byxan, så klockrent. Är inget fan alls av strumbyxor så denna trend passar mig perfekt. Uppklätt men ändå avslappnat snyggt utan att bli för mycket. Det är min melodi det!

Måndag och jäklar vilken sådan. Är på överjävligt bra humör, (kan ej minnas att det hänt en måndag tidigare?!) och produktiviteten är lika stor som inspirationen. Underbar känsla! Hade ett kul och inspirerande lunchmöte ang ambassadörskap idag också, hoppas att det blir av för det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Håll tummarna! Nu, - ta till vara på produktiviteten och knega vidare. Hoppas den hänger i lagom till gymmet senare, hehe. Xx

Likes

Comments

View tracker

Det var längesedan som jag var såhär pigg och laddad på en måndag! Ny vecka, nya tag! Vaknade innan klockan, gjorde frukost, betade av ett par mail och nu är jag redo för jobbet. Hörs senare, då med lördagens glittriga outfit. Xx

//

Bring it on monday! I have lots of energy today and I'm so ready for a new week. But first breakfast!


Likes

Comments

View tracker

Allt set up! Älskar att piffa och duka, det är som terapi för mig att stå där och fixa och göra fint. Jag anser att man äter med ögat, men lika viktig tycker jag att dukningen och allt runtomkring är. Så mycket trevligare att slå sig ner vid ett fint dukat bord..

Gratinerad brie med blåbär, valnötter och ringlad honung.

Gårdagen hemma hos mamma och pappa var så mysig. Den påminde mig så mycket om gamla tonårstider. Lång och stor frukostbrunch, promenad runt sjön med hundarna, förmiddagsstros på stan, lite shopping, pappas hemmagjorda potatismos med falukorv i ugn till lunch, hembakat fika och mathandling för kvällen. SÅDAN NOSTALGI! Så sjukt att åren swishar förbi så jäkla fort, jag minns vissa dagar här som om det vore igår. Det sitter liksom i väggarna. <3

Jag tog på mig middagsdukningen för kvällen. Älskar att stå där och fixa och göra fint. Det är som terapi för mig. Liksom att man äter med ögat så anser jag dukningen är minst lika viktig. Kalla mig tant (hahaha, så mycket wifeyinlägg de senaste veckorna. Bara matlagning, färska blommor, städ och piff. Hehe, ålderstecken??) Men, allt blir tusan så mycket trevligare! Mysig kväll ialf med kärnan. Vi pratade minnen, tonår och dess medförda jäkelskap, skrattade och skålade i bubblor. Förrätt blev i alla fall löjromstoast, varmrätt en het gryta och ugnsgratinerad brie till efterrätt. Jo jag tackar jag. Den där sistnämnda kan jag varmt rekommendera istället för en söt dessert, tallriken blev slickad kan jag säga. Tips!

Nu plingar ugnen, lingonbröden jag bakat till lunch är klara! Xx

Likes

Comments

/ Shirt - Lindex Jacket - Zara Sneakers - Jim Rickey Sunnies - Celiné Jewellery - Sister ring from Mumbai /

Hur underbar är inte skjortan? Det står verkligen JOANNA på den!! Något längre, lite större, vidare ärmslut och så är den ju blå/vit randig. Full pott! Den kommer f.ö från Lindex, som har en väldigt fin vårkollektion för oss att vänta!

Likes

Comments

Mitt enda råd till er denna helg? BAKA dessa semmelwraps för tusan! Bjud hem en vän på fika eller ät upp hela satsen själv. Bestäm själv! Men ni måste baka dem, för herregud vad goda dem blev. De smakade precis som en vanlig semla, fast bättre. (säger iofs jag som varit glutenallergiker och älskar nyttig" mat och ej är van vid annat!) Hur som helst, glutenallergiker eller inte. Baka dem! Dessutom är dem helt sockerfria.

Börja med att sno ihop degen till själv bröden. (Det blir 4 stycken, normalstora) Och då blandar du samman alla torra ingredienser som är; 2 msk mandelmjöl, 2 msk kokosmjöl, 2 msk rismjöl. 1 msk fiberhusk, 1 tsk bakpulver, 1 tsk kardemumma. 2 msk kokossocker, lite salt. (Jag använde Renée Voltaires)

Lägg 2 msk chiafrön i 6 msk vatten. Låt svälla. Blanda så länge ner 1/2 dl kokosmjölk i smeten tillsammans med 2 msk kokosolja som smält i kastrull på plattan. (dock avsvalnad).

Kavla ut 4 st små plattor och kör in dem i mitten av ugnen på 225 grader i ca 5 min. Håll utkik, för de bränns snabbare än man hinner blinka!

Nu kan du svänga ihop den superenkla mandelmassan och du behöver endast 4 ingredienser.

1 dl mandelmjöl, 3 msk havremjölk (går bra med kokosmjölk också) 1 msk agave sirap och skrapet från en vaniljstång. Blanda samman allt och ställ åt sidan en stund.

Som sagt, håll utkik när bröden ligger i ugnen, för det går snabbt och innan man hinner blinka har kanterna blivit brända!

Låt bröden svalna, sedan smörar du på mandelmassan och trycker ut grädde med en spritser. Stäng igen bröden, klä om bakplåtspapper och servera till en kopp kaffe. Eller två. Ring sedan dit din vän, eller din dejt och ät två var. Trevlig helg!

Likes

Comments

View tracker

/ Overknee boots - Robert Clergiere on 50 % sale! Skirt - Vanessa Bruno Sweater - Gina Tricot Fur - RAVN /

Fredag, och det firar vi med en outfit från föräldrahemmet i Jönköping. Jag kom precis hit efter ett par timmar på vägen. Fick åka buss, för var så sen på volten. Men, vad gjorde det, när man fick den bästa plasten, på våning två samt ett dubbelsäte. Och en extra bred fåtölj. Jo, man tackar! Finns nog dessutom ingenstans jag jobbar så effektivt och bra som på just tåget eller bussen. Och timmarna flyger förbi. Dubbel like! (om jag hamnar fram och ser vägen, vill säga, annars spyr jag rakt ut!) hehe.

Ska fortsätta md jobbet ett tag till sedan möter syrran som också är här över helgen upp och då ska det bakas glutenfria semmelwraps för hela slanten. Och lästa barndomsvännen Carro och hennes bebis Liah kommer förbi på fika. Mysfredag, - och mysigt att vara här för typ första gången på år. Xx

Likes

Comments

Och som ni skymtar så lånade syrran den till årets Elle Gala och var förbannat snygg! Petra lånade den till en plåtning, föll pladask och klickade hem en hon också. Haha. En riktig vinnare med andra ord!

Ibland hittar man de där guldkornen, de plaggen som blir storfavoriter i garderoben, alltid är det sista valet och plagget som hänger kvar år efter år. Denna smokingkavaj från Gant Rugger är just ett sådant plagg och jag vet att jag kommer att plocka fram den om 3 år och säga samma precis sak då. Så är det något jag ska tipsa er om denna veckan så är det fasiken denna kavajen. Ett nyckelplagg som är värt några slantar extra pga aldrig går ur tiden. Just ja, på 50% är den också, och ni finner den här!

Likes

Comments

Efter att ju ha legat totaldäckad i ett par dagar nu så kände jag igår kväll ett stort beroende av ny energi. Man är ju inte direkt tankad av den varan efter en utblåsning deluxe. Men, hur får man då snabb och hälsosam energi? - Jo man kör ju en juicecleanse såklart! 1 dag är dessutom perfekt för mig, jag klarar ändå inte mer eller längre. Skönt att starta på ny, fräsch kula efter sjukis också.

Det bästa av allt med detta när man som jag ofta får spontana idéer? Att jag inte behövde förbeställa något. Jag kom på denna briljanta idé igår eftermiddag och efter 35 min stod budkillen utanför dörren med ett dagsintag av färgglada, goda juicer. Ännu en anledning till varför jag älskar Foodora.

Likes

Comments

Den här bilden är tagen innan lunch för ett år sedan. Jag kommer ihåg det som att det var igår. Dagen började tidigt, hemma hos Alexia där jag åt en drömfrukost tillsammans med Annika och Rondek. Vi planerade Londonresa (som iofs aldrig blev av), snackade skit och gick sedan i den bitande kylan tillbaka till dåvarande kontorsplatsen på Birger Jarlsgatan. Jobbade under dagen, tränade på kvällen. Jag var förälskad. Full med adrenalin fast ändå inte. Jag var osäker på utvägen. Inget var glasklart här. Eller är det någonsin det? Vill man att det ska vara det? Pratar livet överlag nu alltså.

Aja, det jag ville säga med den här "TBN är att det är så knäppt och fantastiskt vad en bild kan få en att minnas tillbaka egentligen. Utan att ens ha läst. Det räcker med att se bilden så minns jag allt som att det hände igår. Det är det finaste med att ha en blogg, alla minnen man kan plocka fram, eller begrava om man så vill. Bra som mindre bra. Men det är fint med minnen, det enas vi om.

Likes

Comments

Bästa mellanmålet eller snackset när du är sugen på något och vill slippa undan godiset? Skiva bananen i skivor, ös på lite kanel och raw kakao (jag använder Renée Voltaire) och skjutsa sedan in tallriken i frysen en timme eller två. Ät sedan upp hela tallriken. Gör ännu en omgång om ni som jag har ett stort sötsug lagom till tv-programmet vid 20. Servera som dem är, men ett tips är jordnötssmör och mullbär.

Ps. Dåligt med outfits dessa sjukdagar, men det kommer ett gäng i helgen när jag har en fotograf i form av syrran med mig igen. Bra va? Bra mix. Puss

Likes

Comments

Nouw Magazine