Torsdagar är ju underbara!!! Iallafall för mig. Har bara gymnasiearbete från 9-10:45 och sedan när mina andra klassisar ska på mattelektion säger jag tack och hej och går hem. Idag var jag dock förbi Älvsjö och lämnade in en praktiklapp eftersom att vi har 4 veckor praktik sista året. Sen bar det iväg hem för att vila inför helg och festligheter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänkte dra ett litet inlägg om... Greeklaaand. Till att börja med var resan för mig jättespontan. Bokade biljetten runt 11 och planet gick vid 17:30 någonting sånt. Fanns en biljett kvar och i och med att jag bokade själv och utan något vuxet sällskap (har ju inte fyllt 18 än) så blev det jättekomplicerat med att mina föräldrar var tvungna att skicka in intyg, kopior på leg osv osv. Allt var väldigt stressigt men tillslut bar det av. Det som var grejen med denna resa var att det var en "once in a life time" resa. Jag och Marcus har ju egentigen inte varit tillsammans länge alls men kände att detta var rätt viktigt. Hans äldsta syster är nämligen halvgrek och skulle gifta sig!! Så vi åkte dit tillsammans med hela hans familj och släkt och var med på ett grekiskt bröllop.

De första dagarna var ganska lugna, låg vid poolen och tog det lugnt. Sedan var det bröllop vilket var väldigt annorlunda. Marcus körde sin syster till kyrkan i en jättefin bil prydd med blommor medans alla andra i sina små hyrbilar bakom och tutade som galningar. Sedan var det dop och bröllop tillsammans med ca 300 gäster(!!). Sjukt ballt och samtidigt lite konstigt. På bröllopsmiddagen fick jag sitta med vid bordet med närmaste familj vilket var så roligt. Kände mig lite speciell faktiskt ;-)

Resten av veckan bestod mest av sol, bad och att utforska ön. Marcus har ju varit på Kos mycket innan i och med att hans syster bor där så vi åkte runt i en hyrbil och han visade mig alla fina platser. I slutet på veckan hyrde vi till och med en beachbuggy och utforskade påriktigt! 

Hade en sån underbar resa och fastän det kanske var lite konstigt att jag och Marcus hade tvåmånadersdag när vi var där så var det så sjukt skönt att få göra min första resa med honom så tidigt, att få följa med på en så stor sak och dessutom få åka iväg en vecka i oktober! 

Likes

Comments

99 kronor styck på Gina Tricot! Båda är taggade i bilden så in och shoppa loss!

Likes

Comments

Alltså.. kan vi bara ta en tyst minut för Gucci Dionysus väskan en gång till. Den. är. så. fin. Hade jag haft en riktigt fet lön hade denna väska hängt i min garderob just nu, 110%. Längtar tills de tider när man gått ut skolan, jobbat och verkligen känner att man har pengar att unna sig något man verkligen vill ha. Skolåret skulle inte kunnat gå fortare just nu. 

Likes

Comments

​Älskar att det bara är matbilder typ, men gårdagens snack var värt att fota. I ett mysigt rum med musik, ljusslingor och tända ljus satt vi och snacka med varsin smoothiebowl innan det var dags att sova och ladda upp för skolan. Så himla gott och enkelt att göra.

Likes

Comments

​Extremt dåligt internet i Grekland = Extremt dålig bloggupdatering (i'm sorry). Tar ett inlägg om resan lite senare. 

I fredags var jag på en födelsedagsfest ute i Nacka med 90-talstema, så otroligt kul med temafester verkligen. Lördagen bestod mest av bakis-jobb och pizzakväll med familjen och Marcus. Natten till söndagen kom Alexandra och sov med oss så att vi på morgonen efter kunde åka till Ikea och äta på deras brunch som Alexandra alltid tjatar om, faktiskt rätt god. Fick även med mig en stor elefant hem som kanske är det mysigaste jag hållt i någonsin. Så resten av söndagen spenderades i sängen tillsammans med Marcus och det nya gosedjuret, dipp,grönsaker,chips och glass. Perfekt avslut på en vecka av ledighet och resor. 

Likes

Comments

Ändrade omständigheter tog mig till Kos.

Likes

Comments

​Gud vad jag vill åka bort från detta väder och bort från allt. Till Grekland med Marcus. Hans syster har ett hotell där med sin man och nu är det dags för bröllop. Jag skulle alltså fått gå på ett grekiskt bröllop i Grekland(!!!). Men de åker imorgon och i övermorgon har jag en dag planerad med Marie. En dag vi planerat i ett års tid: Justin Bieber. Klart att jag jättegärna vill åka men jag har lovat mig själv att denna gång ska jag inte göra samma misstag. I mitt förra förhållande avbokade jag jämt mina vänner och valde min pojkvän före allt som betydde något för dem och skulle aldrig göra så mot Marie. Speciellt nu när Marcus frågade mig efter vi endast varit tillsammans i några veckor. Så vi får åka dit tillsammans nästa år istället. 

...dock hade inte en veckas semester i oktober varit så jobbigt. 

Likes

Comments

​Godmorgon och välkomna  till en helvetisk dag. Vaknade imorse helt varm och skön i nerbäddad i mina nya fluffiga täcken och en varm pojkvän bredvid mig, klockan 6 på morgonen. Ville inte gå upp ur sängen och när jag sedan hörde att det regnade ute höll jag på att ge upp. De faktum att jag egentligen skulle åka till Grekland med Marcus imorgon men inte kommer iväg gör inte dagen bättre. Så nu sitter jag här i skolan med lite te och taggar upp för en skoldag mellan 8-17. Hoppas ni får en bättre dag än mig! 

Likes

Comments