Hejsan,

Idag har varit en liten berg och dalbana.

Det började med att man lyckades få ner hela sprithyllan på jobbet, som tur var så gick det bara sönder 2 och 1/2 spritflaskor.

Men vad gör det om 100 år?

Det blev lite bättre efter man fick komma hem till min lilla sjukling.

Nu blir det lite mys för mig själv innan sömnen kryper sig in.

Kram.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej. Sjukt förälskad i Tiger of sweden (som ni kanske har märkt). Nej men dessa tre väskor fastnade jag för, sjukt vad snygga de är! Sen så hittade jag en skit snygg klack som kommer också från Tiger. 

Nej men vad har hänt på sistånde? Ingenting. Har väl fyllt år, firat med mina vänner såklart. Sen har vi väl haft nationella i svenska, men utifrån det så har inget hänt. Finns väl inte så mycket som händer i lilla Karlskoga. Funderar dock på att dra till Stockholm om  nån vecka eller två. Behöver handla lite saker och så vill man passa på att strolla runt där. Får dock se om jag åker dit med mamma eller vännerna. 

Kram.

Likes

Comments

Hej. Idag kollade jag in butiken IvyRevel (många kan nog känna igen den pga. bloggaren Kenza). Hittade dessa tre måste-ha-till-sommaren plagg. Såklart har dem massa mer snygga kläder! Men det var dessa som fångade min uppmärksamhet. 

Annars så har jag inte gjort så mycket mer. Gjort om bloggen lite som ni kanske märker, men annars har inget hänt. Jo, jag firade min vän i Fredags. Så det blev en mys kväll med glass och maränger. Idag så händer det väl inte så mycket, ska nog ut på en promenad ifall det blir mer vindstilla (blåser som bara den). 

Kram.​

Likes

Comments