Header

I lördags var det verkligen full rulle hela dagen. Först jobbade jag till kl 18, sedan hem snabbt och käka lite födelsedagsmiddag med pappa som fyllde år och sedan iväg till Didriks avskedsfest. Det är alltid lika tråkigt och att säga hejdå till kompisar som ska flytta utomlands men vilken upplevelse det är att bo utomlands (säger hon som inte ens flyttat hemifrån hehe) och fan vad kul vi hade! Lycka till i USA ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Humble. Den här låten har verkligen satt sig på huvudet! Har haft den på repeat hela dagen. Kendrick gör aldrig en besviken. Har ni sett videon? cool. Credit till kameramannen/kvinnan!

Likes

Comments

För ett par månader sedan var jag tursam nog att kamma hem ett presentkort värt hela 2000kr (!!) på Cocopanda. Tog tillfället i akt och klickade hem lite mer nödvändiga saker som ibland är lite tråkigt att lägga pengarna på. I min första beställning klickade jag hem hudvårdsprodukter från EmerginC (länk) och efter att ha använt de i några månader kan jag nu konstatera att de verkligen var bra men kanske lite i dyraste laget... Tänkte därför prova ett nytt märke som ni säkert har hört talas om *trumvirvel* EXUVIANCE! Lite mer prisvärt, i alla fall för mig. Har ni provat något från Exuviance någon gång?

Likes

Comments

/ 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 /

Våren nalkas och snart är det dags för nästa årskull att springa ut från trappan. Studentdagen är utan tvekan en av de bästa dagarna i livet. I juni är det två år sedan jag tog studenten, tiden går verkligen helt galet fort!

Likes

Comments

Ord kan inte beskriva hur god denna Oero Milkshake var. Har haft craving efter Oero milkshake ända sedan vi drack det i London men har av någon anledning trott att det har varit jättesvårt att få den lika god. Men så var det verkligen inte. Världens enklaste.

Oero Milkshake:
2 skopor vaniljglass
6 Oero kex
En skvätt mjölk
Lite chokladsås

Mixa och njut!

Likes

Comments

Har ni sett American Horror Story? I Have! And let me tell you, it's sooooo good!! Har länge övervägt att se den men har valt att avstå då jag trott att jag skulle tycka den var alldeles för läskig. It turns out I didn't. Don't get me wrong, nog är den läskig men jag har alltid varit ett fan av skräckfilmer så jag har nog vant mig lite. Jag plogade igenom 12 avsnitt á 40 minuter på en dag och 13 avsnitt dagen efter. Ikväll väntar pilotavsnittet på säsong tre. Gillar konceptet att varje säsong handlar om någonting helt nytt med nya karaktärer men att de samtidigt behåller skådespelarna (speciellt Evan Peters<3) från tidigare säsonger. Var lite ovant i början men nu har man vant sig. Ni MÅSTE se den!

Likes

Comments

// Jeans from Zara //

Svarta byxor kan man aldrig ha för många av. Äger säkert minst fem par av mina favorit jeans (vissa mer slitna än andra) från Bikbok. Det är förresten ett bra tips på svarta jeans som håller sig svarta och fina. Nu finns de även i ankellängd så man slipper dölja hur långa de egentligen är hehe.

Likes

Comments

Förra veckan öppnades portarna för ansökan till höskolan/universitet och min hjärnan går på högvarv. Känner mig så redo för att börja plugga igen, believe it or not, jag saknar det lite faktiskt. Förra året sökte jag in till Grafisk Design och Kriminologiprogrammet på Malmö Högskola men hamnade tyvärr som reserv, även då jag var väldigt nära. För ett halvår sedan var jag 100% säker på att jag verkligen ville läsa Grafisk Design men nu har jag kommit till underfund med att jag verkligen inte vill det. Jag tror det är mer en hobby än ett jobb för mig.

Pratar i skrivande stund med en tjejkompis som läser Kriminologi-kursen i Stockholm och har ca 100 frågor att ställa. Usch det är så svårt. Men just nu lutar det år Kriminologiprogrammet i Malmö eller Lund. Sidenote: just nu velar jag mellan kriminologi och digital marknadsföring. Vi får se hur det slutar. Ansökan stänger om mindre än en månad. Ska ni söka in?

Likes

Comments

Lediga dagar = bättre frukostar. Idag blev det bananpannkakor gjorda på en banan, tre ägg och lite vaniljsocker. Världens enklaste och smakar fantastisk gott dessutom. Aningens svåra att steka, kanske går lättare om man mixar smeten innan så den blir slät but ain't nobody got time for that. Det blev bra ändå! Stek på låg värme eller medel/hög om ni inte orkar vänta som mig.

Likes

Comments

Finns det någon som kan ha undgått att både Drake och Zara Larsson släppte ett nytt album förra veckan? Har faktiskt inte lyssnat igenom Zaras så noga än men det verkar lovande och Drake gör en inte besviken som vanligt. Funderar på om jag kanske ska tipsa om några låtar en dag i veckan? Det bör få igång mitt skrivande lite bättre eller så finns risken att min blogg enbart skulle bestå av musik...

Likes

Comments