I lördags var det verkligen full rulle hela dagen. Först jobbade jag till kl 18, sedan hem snabbt och käka lite födelsedagsmiddag med pappa som fyllde år och sedan iväg till Didriks avskedsfest. Det är alltid lika tråkigt och att säga hejdå till kompisar som ska flytta utomlands men vilken upplevelse det är att bo utomlands (säger hon som inte ens flyttat hemifrån hehe) och fan vad kul vi hade! Lycka till i USA ♥

Gillar

Kommentarer

Humble. Den här låten har verkligen satt sig på huvudet! Har haft den på repeat hela dagen. Kendrick gör aldrig en besviken. Har ni sett videon? cool. Credit till kameramannen/kvinnan!

Gillar

Kommentarer

För ett par månader sedan var jag tursam nog att kamma hem ett presentkort värt hela 2000kr (!!) på Cocopanda. Tog tillfället i akt och klickade hem lite mer nödvändiga saker som ibland är lite tråkigt att lägga pengarna på. I min första beställning klickade jag hem hudvårdsprodukter från EmerginC (länk) och efter att ha använt de i några månader kan jag nu konstatera att de verkligen var bra men kanske lite i dyraste laget... Tänkte därför prova ett nytt märke som ni säkert har hört talas om *trumvirvel* EXUVIANCE! Lite mer prisvärt, i alla fall för mig. Har ni provat något från Exuviance någon gång?

Gillar

Kommentarer