​Känns som att våren närmar sig ganska snabbt och något jag verkligen ser fram emot till våren är att klä mig i färg, framförallt persikofärg och puderrosa, alla plagg och asseccoarer är länkade under bilden.

1.HÄR 2.HÄR 3.HÄR 4.HÄR 5.HÄR 6.HÄR 7.HÄR 8.HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag åkte in till stan igår kväll och mötte upp en tjejkompis för att äta middag på Jamie's Italian, jag åt bandpasta med en svamp och parmesansås, super gott! Det blev inte ett så långt besök på restaurangen eftersom vi fick in maten väldigt fort men vi satt där ett tag och pratade sen åkte vi hem. Väl hemma så åt jag lite Ben and Jerryglass och kollade klart på QX Gaygalan.

Idag blir det till att städa lite hemma och sen dra till gymmet för ett mag/armpass!

Likes

Comments

Gick upp för tidigt för mitt eget bästa för ett pass på gymmet, skönt å vara klar tidigt dock och det blev ett lyckat pass trots att jag var trött!

Jobbar till 21 så för min del blir det en lugn kväll, väntar atm på en kebabtallrik från pizzerian och tittar på min favvoserie "Sex and the city", ha en fin fredag! ♡

Likes

Comments

Så det här är alltså resultatet av att jag flera gånger har rensat ur garderoben från kläder jag inte längre använder men aldrig står på loppis och säljer...det är liksom upp emot 100 plagg som bara ligger i påsar på vinden??

Kanske blir en å annan dag på Täby galopp i sommar..hursomhelst det här är vad jag har ägnat morgonen åt och det tog verkligen längre tid en vad jag förväntade mig, nu tänkte jag äta lite lunch och efter det se till att ta tag i saker som jag egentligen borde ha gjort för längesedan, bättre sent än aldrig, eller hur? 

Likes

Comments

Instagram@joannaberggren