Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Woho! Nu är det endast 19 dagar kvar tills jag åker till Spanien med min familj och Felicia. Jag har beställt några saker, bland annat det jag visade i ett tidigare inlägg, men även en klänning, en t-shirt, två bikiniöverdelar och en liten axelremsväska. Har dock lite kvar att både göra och införskaffa. Tänkte lista sakerna jag har kvar.

- Jag ska klippa håret lite kortare precis dagen innan vi åker, ska bli så skönt att bli av med det slitna och jag har faktiskt blivit van med kort hår, tycker att jag passar väldigt bra i det.

- Jag måste faktiskt ta tag i att fixa mina naglar. Vill ha rosa naglar eller hel-glittriga. Så nagelfix måste bokas.

- Behöver en till bikiniunderdel då jag endast har en. Har kikat på några stycken men vet inte vilken jag vill ha.

- Behöver köpa ett nytt minneskort till min kamera. Jag har bara 8GB på mitt och behöver ett med åtminstone 16 GB då jag fotograferar i RAW-format som ju då tar mer plats.

Lite av det jag har köpt inför Spanien. Väskan finns tyvärr inte kvar men den är från Zalando och av märket Missguided. Tröjan är taggad i bilden.

Likes

Comments

Hej på er fina läsare! Just nu sitter jag faktiskt utanför huset i solen och skriver detta. Dricker ur en Nocco Cassis, tycker den är väldigt god men min absoluta favorit är faktiskt päron. Passar även på att lyssna på Zaras nya album som släpptes igår. Alltså - hur bra är hon inte?

Vaknade väldigt tidigt idag faktiskt - jag har plockat ner gardinen i mitt rum då jag inte tyckte om den, så jag vaknar numera av ljuset på morgonen. Vaknade runt 07.30 och låg kvar i sängen någon timme innan jag drog på mig kläder, väckte G och började fixa frukost. Blev pannkakor till frukost och efter den en promenad till ica för att köpa min Nocco. Han åkte nyss då han har match idag så jag tänkte bara ta det lugnt i solen, städa rummet och sedan kolla på den första kvartsfinal-matchen mellan HV71 och Färjestad.


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej kära ni. Jag är tillbaka men har rensat alla inlägg för att börja om på nytt. På senaste tiden har jag försökt fokusera på att ta ikapp allt jag missat i skolan tack vare min huvudvärk. Det har gått helt okej och idag var jag dessutom hos tandläkaren för att fixa med bettskena - då det kanske kommer hjälpa mot huvudvärken.

Mamma hade även hon varit hos tandläkaren, och då jag inte hann äta lunch i skolan blev det en lunch på Libanon Bar & Restaurang här i Nyköping. Det är faktiskt det bästa matstället vi har här i Nyköping enligt mig. Tycker att alla, någon gång i sitt liv borde testa libanesiska meze. Detta var dock från lunchmenyn och då blev det en hel rätt istället för småplock.

Sedan hämtade vi ut ett paket hos Gina Tricot & åkte hem. Senare hade jag en sak som jag dock inte kan berätta så mycket om, men det gick bra.. Har precis ätit lite middag och nu tänkte jag snart lägga mig.


Så gott. Rekommenderar verkligen detta!

Likes

Comments