Allmänt, Familj, Funderingar, Hälsa

Hejhej fina!

Måste få skriva av mig..
Rozinia min lilla minifis är fortfarande sjuk efter ca 5mån och ännu vet ingen.

Vi har varit in på både vårdcentralen, akuten och på barn. Fått träffa en hand full olika läkare och ännu mer sköterskor.

Det jag trodde var en sommar allergi, blev i höstas ett frågetecken om det var tänderna som spökade, som i sin tur blev ett frågetecken om allergi i huset..till att nu inte ha en aning.

Hon har behandlats för vanlig förkylning, asmta, allergi, övre lung infektion till att IDAG måndag inte ha en aning om vad det kan vara.

Fredagen för 2v sedan fick vi fara på röntgen och där konstaterades en "boll"/vävnad på en körtel, vilket är som en svamp som drar åt sig all luftburen sjukdom/virus/bakterier. Där kom förata lättnaden, jag vet vad det är jag bet att hon har fått en remiss till Umeå för op. Hon skulle även få remiss till logoped för att kolla svalget.

Hon blev lite bättre ett par dagar och allt kändes genast superbra.

Tills i förrgår på lördag kväll efter all julfirande så blev det en snabb tur till akuten , det var hennes andra dag sjuk igen, hosta och tät i luftvägarna, hade knappt fått i sig annat än dricka.
På kvällen just innan bilfärden kollade jag tempen och hon hade då en temp på 39.8. Fick även då konstatera att hon hade en övre luftvägs infektion som började behandlas med antibiotika.

Fick åka hem sent den natten och fick första kuren och fortsättning på morgonen där på. Telefonkontakt med barnläkare för vidare koll om det hjälpte henne lite.
Men efter att vi konstaterat att hon är lika dålig som gårdagen blev det en tur till akuten igen och mötte upp läkaren..som i sin tur inte såg ett jäkla fel på ungen mer än en svårare förkylning.

Blev så jäkla arg hur han kunde konstatera att antibiotikan var fel, att hon inte hade något symtom på sjukdom mer än hosta och lite snuva. Var på en annan läkare av misstag kommer in till rummet och börjar på en undersökning och jag blev ännu mer arg när han i sin tur hörde rossel och bubbel i lungorna, röd i halsen och han tänkte en virus infektion..

Han blir utkallad att han var i fel rum och vår barnläkare kommer tillbaka och jag fick skälla it hobom en hel del att 2 andra läkare kan se och höra något på henne men han märker inget jäkla fel alls!?

Fock efter 4h veta att idioten inte ens läst hennes journal, så han gick i väg och läste jom sedan tillbaka och vi fick ett rum på barn.

Fjärde dagen hon inte ätit och fått i sig 2 munfull med vätska, en temp på 40.1 idag.
Ny läkare (tack och lov) som förklarade varför HAN inte ville ha antibiotika i henne för att hon inte får i sig fast föda och då är antibiotikan näst intill farlig för magen.

Crp prover taget och hon ligger på 5 vilket är komstigt för oss alla här, att ungen är sjuk men det finns inget i hennes kropp som tyder på det.
En helt ok syresättning vilket är toppen men fortfarande återstår alla frågetecken om VARFÖR hon är sjuk.

Så vi är fortsatt inlagda med en kortare permission över dagen för att se hon hon äter/dricker bättre hemma.. vilket skämt. skulle inte hända.
torr blöja sen i morse säger iaf mig att hennes vätska hon får i sig tas upp av kroppen pga bla feber/sjukdom. Men jag håller mina tummar och jag hoppas hon SNART får komma till umeå♡

Mitt lilla hjärtegryn.
Hoppas hon snart är bättre

Likes

Comments

Allmänt, Familj, Funderingar

Att trösta sitt barn flera timmar under en dag.
Att behöva se smärtan i sitt barn.
Att se längtan och hoppet hos sitt barn.
Att måsta prata med andra vuxna om sitt barn.
Att ge all sin kärlek till sitt barn men det är ingenting värt och kärleken kräver mer än så..
Att höra sitt barn inte vilja till skolan eller kompisar längre..

Det är var jag kämpar med varje dag i flera veckors tid nu. Keila har en sån stark längtan en sån kärlek och ett så otroligt stort hopp att just nu och för flera veckor sedan spelar inte min kärlek roll längre hon vill ha mer och längtar efter mer.

Att ikväll ta ett beslut att Keila inte åker till skolan imorgon för yttligare ett samtal med läraren om varför, men vad hjälper det¿
Detta finns i hennes vardag vars hon än befinner sig. Hon ser det hemma hos vänner.
Hon hör om det på raster, på lektioner på stan..
Till och med på Tv har det börjat plåga i henne så hon hellre stänger av.

Hon förklarar hur jobbigt det är att vara med vänner och höra dom prata och måsta springa därifrån för hon klarar inte av det och istället sätter sig själv och gråter.. för saknaden finns där.

Längtan är så oerhört stor!

Att det efter år börjat komma ikapp henne så påtagligt gör så fruktansvärt ont i mig och sårar att måsta se henne så oerhört ledsen.
Men jag klandrar ingen och jag tvingar absolut inte.. det ska vara rätt åt alla håll.
Men att hålla hoppet öppet och torka tårarna är så fruktansvärt plågande.

Hon har blivit mer medveten att hon ritar, skapar, pratar, fantiserar och skriver hemliga brev helt ensammen.. kollar på foton som finns på instagtam.. att känna en kärlek större än allt.

Att sakna en skyddande prins.

Det är extra tufft nu i November för det är nu det blir mer tal om det.
Även skolorna går igång på alla cylindrar för nu ska vi skapa och älska!

Snart är det farsdag.. Keila hör detta överallt.
Hennes kompisar som bor varanna vecka och inför varje helg måste höra på skolan att en ska till pappa och bo. Att höra hur andra fiskar, kör skoter, spelar fotboll kramas och älskar sin pappa gör fruktansvärt ont. Att hon hellre går undan och gråter för sig själv.. Att fredagarna på skolan blir allt jobbigare.

För där ute någonstans vet hon att han finns hon vet att hon älskar honom och att han är hennes störta kärlek. Han är hennes idol som hon längtar efter, som hon bara önskar att få se. En gång. En gång det skulle räcka säger hon. Kanske bara i förbifarten.

Han liknar ju henne hon tycker det är kul att se bilder och se likheter.

Men just nu hatar hon att dom finns runt henne dom där papporna.. dom där kompisarna som pratar om sina pappor och frågar henne varför hon inte har en.

"Barn har ju så många frågor."

Mamma älskar dig, mammas kärlek räcker inte men den finns oändligt mycket av.
Mamma hoppas men tar inte förgivet. Jag önskar lika mycket som du och längtar efter den dagen lika mycket som du.. även om den aldrig kommer. Jag finns här oavsett alltid för dig.

Men jag förstår åt det andra vuxna hållet, jag vet mer ur ett vuxet perspektiv och kan sätta mig in i den situationen och det är inte lätt. Jag klandrar ingen men jag vill alltid se dig lyckligast i världen♡♡

Likes

Comments

Allmänt, Familj, Funderingar

Hej fina!♡

Ikväll är en sån där kväll då allt verkligen bara över öser en.
Man känner sig liten och totalt förstörd, tankar och känslor snurrar om varannat.

Minnen, skräck, rädsla, kärlek, lycka..
Ja ett smärre kaos inombords!

Ett positivt besked i allt är att Hovrätten avslog överklagan så nu måste vi vänta ut till 3Nov jag önskar detta får vara över och jag önskar att våra röster få vara hörda.
Att Keila fått rätt att Keilas röst var hörd och att hon togs i allvar.

Ikväll har en gammal gammal gammal dänga ekat i mitt huvud och får det att brännas i kroppen och bakom ögonen..
Gissa låten:
"" And I need you now tonight
And I need you more than ever
And if you'll only hold me tight
We'll be holding on forever
And we'll only be making it right
'Cause we'll never be wrong together
We can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time
I don't know what to do and I'm always in the dark
We're living in a powder keg and giving off sparks
I really need you tonight
Forever's gonna start tonight
Forever's gonna start tonight ""

Total eclipse of the heart~ Bonnie Tyler

Lägga mig och sova och bara låta detta bearbetas av sig själv i sömnen för jag kan inte hantera det och jag vet att jag inte kan göra något bättre.

Även sånna här kvällar jag tok saknar många av mina vänner som himlen fick alldeles för tidigt och Ariona.
Fy fan vad mycket är orättvist!

Jag önskar bara att allt runt mig får vara lugnt och odramatiskt hädan efter.

Puss och kram fina♡

Likes

Comments

Allmänt, Familj

Hej fina ni!♡

Hör kommer lite av mina supermysiga höst/vinter & jul tips!

För är det något jag verkligen börjar älska senaste åren så är det att uppskatta den vackra hösten vi har och den supermysiga julen som kommer♡

Jag måste och få slå ett slag för den materiell kärleken som finns😍 helt underbart att köpa en ny filt att gosa in sig i, kanske nya ljus eller varför inte slå på stort och köpa en ny soffa?

Vilket jag är såå sugen på göra, jag ska bara få iväg min soffa först så jag får byta till en nya fin senare! Och då är jag sugen på en som denna Beliani och få mysa till med lite kuddar och en eller 2 stora fina filtar!

Sen så har jag kikat på lite köks utrustning och det jag saknar mest är lite pannor och en sånhär Panna, aluminium med vit keramisk beläggning. Som är lite större och man även kan göra en ugns rätt i med. Dom fina handtagen gör ju allt på denna.. ååh vad kär jag blev haha. Kommer framöver ge ett klick på denna och vänta med spänning på paket haha!

Och på tal om mysiga filtar!

Kolla här ---> Dubbel filt med ärmar för vuxna Snug Snug Big Twin Huuur sjukt mysig såg inte denna ut? Tänk er att man myser ner sig tillsammans och har en kväll med ljus och en härlig film.

Eller detta paket med filt och 2 mys kuddar! Klicka här --->vidaXL Så otroligt mysiga dessa är! Jaghade dessa i ljusrosa tidigare i huset och jag verklihen ääälskade dom! Så detta är också ett litet klick jag kommer göra😍

Och sen har jag kikat lite på mysiga julsaker och dom här söta tomtarna

----> Tomtar sticks God Jul sticks jul dekoration Tänk er att ha dessa sötisar som dekoration i julgruppen med, ååh jag längtar så mycket efter jul och alla tomtar!♡ Det är ju heelt galet vad taggad man blir att gå i julstämning haha. Kanske blir tidigt i år med att julpynta😂 förra året var det kring den sista oktober 😀mysmys ju!!!

Och som sist HUR jäkla söt var inte denna julpåse?

--->Presentpåse STOREFACTORY - God Jul

Köpa en lite julgåva, stoppa i denna söta påse och gå bort med! Skulle vara såå lyckat😍 eller iaf om jag själv fick den haha

Jamen det var lite av mina tips, jag har fler jag ska visa också och då lite mer inriktat nu blev det lite olika just bara för att jag är så sugen på dessa saker och måste göra klick på dem!😍😍

Ha det bäst och glöm inte ni är bäst😘

Puss och kram ♡

Likes

Comments

Allmänt, Familj, Hälsa

Hej fina!!

Åh alltså jag har haft noll tid till något nästan haha. Jag har ju sommsagt börjat jobba vilket jag trivs med så sjuukt mycket!

Det är verkligen något som passar mig känner jag och jag trovs toppen bra. Och på tal om att trivas och jobba så hade vi ju firmafest i helgen!

Ojj så taggad jag var i Fredags att åka ner till Umeå med mina kollegor och få träffa dom andra kollegorna från Umeå-kontoret! Jätte kul och trevligt! Roliga lekar, nice mat och en riktigt rolig kväll på umeåkontoret som slutade på Pipes senare.

Tack alla ni fina som gjorde den kvällen till toppen!♡

Åkte hem dagen efter och fick krama om fina flickorna mina..varpå en dunder förkyld. Vilket känns så sjukt tråkigt eftersom det ställer till det för mig imorgon med jobb. Men jag kan som inte styra över det tyvärr.. Det bara kliar i hela mig och vill bara dit, kanske man kan ta med henne😂 haha

Ne men det är super trist ännu mer efter denna helg 😊 Men blir mys med minifis iaf♡

Har kikat runt bland en hel del grejer ikväll som jag ska visa i ett senare inlägg wow säger jag bara för höstens nyheter! Denna höst rockar verkligen i fina saker😍

Jag har även skickat iväg en c9-box till en söt tjej som får testa den och jag väntar otrooligt mycket på svar och resultat! Hoppas på att få visa er och dela med. Jag önskar det går bra för henne och hon får känna sig toppen! 😁💪

På tal om toppen så känner jag mig verkligen toppen nu, känner mig riktigt stark.. har varit lite senaste tiden om tankar/känslor från våras som hälsat på mig men tycker jag skött det väldigt bra att stöta bort det. Men jag får verkligen kalla kårar bär vissa hör av sig och det är såå svårt att få bort ur mig tyvärr..

Det är som att just den biten kan jag ännu inte hantera.. just att läsa/höra/svara dom delarna som så fint hänger ihop, men jag älskar verkligen kontakten på kvinnofrid och jag ska boka om mötet i veckam så får jag kanske yttre lugn igen😊

Annars är jag toppen massa toppen faktiskt 😎


Puss och kram fina ni, ni är med toppen massa mer toppen♡

Vi hörs underbaringar😘


Likes

Comments

Allmänt

Hej fina ni!♡

Nu har jag en fråga till er!

Klicka här ​ och kolla vad jag ungefär är ute efter!

En stor men inte för stor och en rymlig almanacka men många även vanliga sidor, för annat. Helsidor eller spalter spelar mindre roll så länge den rymmer fint att skriva i.


Ja ni fattar säkert och får GÄRNA ge era tips gärna länkar på era favvosar så jag får kika och gämföra!♡

Tack snälla ni på förhand!

Puss och Kram ha en toppen fin dag nu!

Likes

Comments

Allmänt, Familj

Hejhej fina!

Idag har jag haft min första dag på jobbet!
Åh det är så jäkla kul!!

Jag har väl inte gjort något speciellt som har med jobbet att göra, eller jo men alltså inte suttit i något samtal.

Jag har haft information nästan hela dagen med ursköna V! Så himla bra upplärning och konkreta saker att lära sig om.. det är taget ur ett sånt fräscht perspektiv så man kan verkligen sätta allt på fingret å hajja!
Klockrent♡

Sen visade jag väl min bästa sida idag när jag kom till jobbet HAHA... jag hade glömt av tiden helt så jag dök upp 8.00
fick sen höra ett samtal av V att det var 9.45 vi skulle ses 😂 men ah nästan 2h innan är väl pepp!😂 haha

Ja det var super bra iaf, fick sitta och kolla hur morgonen startar upp för några av dem och lyssna på samtal med en söt tjej som säljer samma som det jag ska sälja så det var lärorikt.

Fick även avsluta dagen med att lyssna med på samtal, haha vi hade lite kul tsm och det var ju också lärorikt att se det upplägget osv.
Han var riktigt skön att hänga med.

Så alltså ja jag är supernöjd eller mer än nöjd över dagen, gruppen, jobbet och ledaren (imorgon får jag träffa en annan ser sjukt fram emot det har hört massa gott!) som jag hängt med idag♡

WEEEEII alltså jag är så jäkla glad och jag hoppas det får fortsätta såhär framöver dom här känslorna! Har aldrig tidigare känt såhär på ett arbete förut så det borde vara bra!

Sen fick jag komma hem och träffa flickorna, jag startade grillen å grilla till middag sen lite läxa med K innan sängen♡
Kommer bli långa dagar för flickorna men ack så jäkla behövligt för oss och det kommer bli så himla bra allt♡ Dom är iaf super nöjda med dagen på deras håll och det känns ju super bra!

Nu ska jag läsa igenom dagen och allt jag skrivit ner att lära innan sängen och ladda för imorgon!

puss och Kram fina♡

Tack alla för alla lycko önskningar!♡♡ 

Ni är underbara tack 😘😘😘😗😗

Likes

Comments

Allmänt, Familj

Hej fina!♡

Det har varit en berg och dalbana i känslor!

Men som jag lovat mig själv så kommer inget knäcka mig eller dra ner min vardag eller på något sätt påverka mig mer än där och då beskedet kommer. Men jag måste få skriva av mig det och ventlira om det för att lyckas få det bort från mig♡

Iallafall!!!!

Iallafall har helgen varit bra förutom en förkylning som landade på oss alla 3 men det var som bara jötte kraftigt några dagar sen dalade det ut så flickorna är helt friska och jag är fortfaramde lite tät å hostig bara.

Hade en trevlig dag hos grannen med pizzamys och spel med barnen.
Söndag så var det fotbollsmatch för Keila, 4-1 vann dom med och Keila gjorde ett mål! Weeeii♡♡

Och som jag skrev sist så blev det en vinnande dom och jag vart så jäkla glad och tacksam!
Självklart kom ett meddelande om överklagan i början av veckan! Jo det är ju tråkigt och känns sjukt onödigt men det får inte knäcka mig, nej😂😉
Det skakar vi av oss och tar det som det kommer.. skulle det bli en vinnande dom för mig igen blir jag ju självklart jätteglad igen och blir det inte en vinnande dom så gör inte det heller speciellt mycket känns det som.. Jag fick vinna en gång iaf och fick där tilltro till Keila och mig och det är så jag tänker för att det ska absolut inte påverka mig.
Det är superviktigt känns det som nu att jag vill försöka vända allt som händer negativt att hitta positivt i det för jag jag vill inte må dåligt och definitivt inte pga av någon annan!😊

Sen har jag fått arbetstiderna nu och jag är såååå jäkla förväntansfull, taggad, lycklig och ja världens glädjerus i mig av allt på måndag! weeeeiiii!!!
Så kl 8 är jag på plats på måndag och en liten kortare första dag. Och det känns så sjukt spännande.
Gillar första mötet jag hade med personen som intervjuade mig och hoppas denne (jag tror det) kommer vara där då å det känns galet kul!

Vi har haft första läxtiden nu med Keila och imorgon skulle den in och efter det får väl barnen veta och jag tycker det gick superbra för henne♡ Hon verkligen älskar skolan och är än så länge supertaggad och det gör mitt hjärta så lyckligt. Jag hoppas hon får en sån mycket bättre skolgång än mig♡ Men då började ju allt i 1an för mig och hittils är allt bara toppen och jag kunde inte vara öyckligare och stoltare♡

Och imorgon har minifis gjort sin första riktiga 15h vecka på dagis♡ Åh det är så roligt att se hur hon trivs och vilken ny karatär minimänniskan fick när hon fick komma med gämngamla♡ Hon är så himla fin min lilla grodis♡

Ne nu ska jag fortsätta lite kvällsmys innan sängen, ha en fin kväll ni underbara!

Puss och Kram fina♡
Tack att DU vill läsa min blogg♡♡

Likes

Comments

Allmänt, Familj

Hej!

Jag har haft lite off ett tag men det har varit så himla mycket så jag har inte orkat ha bloggen som prio!
Jag har haft rättegång, möten, intervjuer, en resa, inskolning på dagis, mer möten osv men nu börjar det avta och allt börjar pusslas ihop!

Jag börjar med det absoluuuuuit bästa!!!
Jag är så jäkla glad och lycklig!
För jag har fått anställning!!!!!! WOOOOW!
Alltså min glädje är så jäkla svår att förklara.. som jag kämpat sista halvåret med allt så känns det så jävla lyckobonus detta!!

Jag har fått papper från rättegången och det blev en fällande dom! Det var sååå jäkla skönt och lättnad att få upprätteöse i allt.. inte mest för min skull utan för Keila! Att HON fick rätt!♡ Så jävla underbart..hon var så dukig i sitt förhör!♡
Min älskade prinsessa!

Keila är också överlycklig att hon fått sin första läxa idag!
Och ja det är absoluuut något att fira! Så stor och duktig som hon är, jag kommer alltid vara vid hennes sida, så ikväll blir det läxläsning!

Minifis inskolning är klar idag! Så from nästa vecka är hon ett riktigt dagisbarn!♡♡ Åh min lilla skrutta jag är så otroligt stolt!

Fick hem ett paket idag med flickornas höst/skol/dagis kläder!! Wihooow!! Och ja det är också att fira, den materiella kärleken😂♡


Ja detta är bara denna vecka!
Och att få ett samtal 15.30 som ett fett avslut med anställning inför helgen får en att bara vilja slå klackarna i taket å köra all in!!! Min kropp går på 10000energidepåer just nu bara rusar i kroppen av lycka och förväntan!
Det känns som denna höst trots ALLT kommer bli riktigt jävla grym!

Så ikväll firar vi med en godmiddag och en massa fredagsmys med film och gott!♡♡
Mina älskade små stjärnor, ni har lyst min väg i allt mörker ni är dom som fått mig att orka hit, ni är dom som ska lyftas och tackas, utan er hade jag varit fallen! Jag älskar er så otroligt jävla mycket♡♡

Puss och Kram fina!
Ha en toppen helg!

Sen ett stort grattis till min älskade bästa vän som äntlgen blivit mamma till världens sötaste liten snos!😍😘😘
Grattis fina er och hoppas ni allt bara bmir bättre, du fick ju den värsta starten som mamma men nu blir allt bara bättre!♡
Jag älskar dig J du är det näst bästa jag har♡

Likes

Comments

Hej fina!

Detta inlägg är egentligen inget jag vill skriva om vill inte ha en massa negativt på min blogg men tycker samtidigt att det är ett ämne värt att ta upp, då detta sker hela tiden runt oss på olika sätt.
Jag tycker verkligen detta är så sjukt och vidrigt, ett hemskt maktspel.

Föräldrar som av olika skäl och på olika sätt använder barnen som "vapen" mot en annan vuxen.
Och att det finns föräldrar till barns vänner som gör exakt lika dant! Visst det är inte mer okej bara för att man är rvå föräldrar till samma barn men det brukar vara det vanliga, men det är ju riktigt hemskt när föräldrar till barns vänner gör lika dant och som sen påverkar barnen.

Till exempel, 2 barn som leker jättebra och är superbra vänner. Sen har vi föräldrarna vi säg mammorna, dom gillar inte varann speciellt mycket alls men det funkar liksom, tills den ena börjar få för sig att snacka skit/hata osv.
Och av det bestämmer sig för NEJ mitt barn ska inte leka med andra barnet längre för att jag hatar mamman.
Då blir barnen direkt ett vapen mot den andra vuxne och barnen blir påverkade jäntemot varann.

Och detta är så himla sjukt, varför gör man såhär bara för sina egna känslor?
Varför "köper" man andras barns lycka hos en för att ha vänner.

Eller detta exempel, två vuxna går isär och har inte alls bästa relationen efteråt.
Föräldrarna diskuterar sins emellan om gemensamma barnen hur dom ska vara hos varann. Tillslut kommer dom på en lösning, men under tidens gång så börjar man ogilla saker med sitt ex och hur den gör i sin familj. Och då ska man straffa den genom att "hålla barnet" hos sig för att maktspela ut den andra.

Eller för den delen inte låta sitt ex med barn åka på en resa genom att inte skriva under passet. Och där direkt använda barnen som "vapen" mot den vuxne.

Och av dessa 3 exempel så är frågan vem straffas hårdast i slutändan??
Kompisens mamma? Exet? Eller Barnet?

Svar: Barnet/barnen!!
Alltid i alla dumma beslut vuxna tar gentemot den andra föräldern så är det barnet/en som blir lidande och straffade i slutändan!
Barnet får inte längre ha sin bästa vän att leka med, barnet får inte vara hos den andra föräldern, barnet fick inte åka iväg på resan.

Barnet kommer växa upp med detta och höra detta och framför allt förstå detta själv en dag och vem vet då hur bernet mår, reagerar osv av att förstå HUR denne straffats för en annan vuxens ego val!

Och detta sker runt oss hela tiden, på ett eller annat sätt ter sig detta. Ingen vågar prata om det nästan för då visar man sin skörhet och att det kanske var mitt barn som var fel eller något annat.
Detta är det som bla suger mest energi ur en annan människa inte allt annat kaos som kan vara. Utannden direkta vetskapen av maktspel, det är både sjukt, vidrigt och energi slukande!

Så nu jar jag skrivit av mig detta och folk kan läsa och träffar detta dig sp behlver du inte röcka upp handen och visa dig, bara ta till dig och förhoppningsvis gör om
gör rätt.
Bara för dina könslor, så ska det inte styra barnen i fråga.

Tänk värt.

Puss och kram fina♡
Ha en fin dag

Likes

Comments