Header
View tracker

Har idag på mig min skjorta från Bardvier, glöm inte att använd min rabattkod ”fast" på bardvier.com innan den 11/12 för att få 100kr i rabatt vid köp av skjorta. Har du annars slimmade skjortor kommer du inte bli besviken. Som jag skrev förut använder jag small i den här men i vanliga fall Medium. Nu rockar vi inför julen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick hem en leverans från Bardvier som bl.a gör grymma slimfit skjortor. Ni kan köpa dem på bardvier.com och använder ni rabattkoden ”fast” i kassan så får ni 100kr i rabatt vid köp av skjorta t.o.m 11/12. Perfekt julklapp till killen nu i jultider eller sin väluppklädda pappa, själv använder jag storleken small och är 171 lång.

Likes

Comments

View tracker


Några häst intresserade? Om svaret är OH yes så kolla in Millans blogg redan nu annars avvakta och läs klart hennes egen beskriven nedan av bloggen för då kommer du vilja kika in!

"Milla heter jag och driver företaget MPsporthästar i Bålsta, norr om Stockholm. Jag är en utbildad ridskolelärare och håller lektioner för ryttare i alla nivåer, jag tar även emot ponnyer och hästar för försäljning och ridning. I min blogg kan du läsa om allt ifrån det vardagliga stalljobbet till resor, middagar ute på stan, träning, tjejkvällar och massor av shopping. Framförallt mitt stora intresse för ridmode eftersom att det är en stor del av mitt liv och vad jag har på mig om dagarna."

http://nouw.com/mpsporthastar

Likes

Comments

Som jag väntat på skriva detta inlägg. Men nu är det äntligen klart. Jag kommer börja jobba för Stylivery som kommunikationsansvarig. Jo vad är då Stylivery och min roll?

Snabbt om företaget

Stylivery erbjuder en prenumerationsbox för män. Tjänsten innebär att du genomför en personlig stilanalys. I denna analys får du med hjälp av bilder beskriva hur du önskar att gå klädd på jobbet, på fritiden och om det är speciella kläder du aldrig skulle vilja bära.

Sen efter att du har skapat din virtuella profil kommer en låda med kläder som passar dina preferenser att skickas en gång i månaden så länge du önskar. Skulle kläderna inte passa i storlek eller i smak så får du självklart returnerar dem kläderna kostnadsfritt och kan själv välja mellan nya kläder eller pengarna tillbaka.

Det absolut bästa är att det inte finns någon bindningstid eller dolda avgifter. Priset är 699 kr och då får du kläder till ett värde av 1000 kr i butik. Vi på Stylivery har alltså skapat det enklaste sättet för män att klä sig snyggare.

Mina första uppdrag i företaget kommer gå ut på att skriva på deras företagsblogg och hitta lämpliga ambassadörer. Vilket gör om du känner att du står för vad företaget erbjuder är du hemskt välkommen att kontakta mig på enklaste sätt. Är inte du rätt person kanske du känner någon som är? Alla tips är varmt välkomna.

Min blogg kommer nu gå från varit avvaktande till någorlunda aktiv. Jag kommer genom min blogg ge tips under resan gång kring mode.

Något du fortfarande funderingar är det bara att kommentera!

Tack och hej snart är det helg! ;)

Likes

Comments


Var och mötte upp två tvärsköna killar i Fredags på Stockholms Central. Det var inte mindre än Joel och Elias från Admodus. Admodus är ett nystartat inspirationsnätverk för herrmode. På deras hemsida kan du få schysta tips när det kommer till mode. En hemsida jag verkligen tycker du ska lägga på minnet när typiska "vad ska jag ha på mig" kommer upp i huvudet. De har helt enkelt svaret. Förutom att snacka om allt från himmel till jord blev det riktigt snygga bilder (de du förut scrollade förbi). Resten av bilderna kommer jag successivt lägga upp på min insta och vad Admodus hittar på med de tycker jag ni ska följa. 

Likes

Comments

TÄVLING: 1:a pris får ett valritt armband från Peressa.com. 2:a vinnaren kommer få en rabattkod på 50 % och 3:e pris är 25 % i deras webbutik. Reglerna:

1.Premiera på min youtubekanal

2. Följ Peressa på Instagram

3. Skriv sen ”klar” på deras bild som är relaterad till tävlingen.

Tävlingen avslutas på Onsdag 22/6 vinnarna kommer presenteras på Peressa instagram! Ps. Ni som redan preminuerar kan självklart tävla. Ni hoppar enbart över första punkten och följer resterande! Ha en underbar dag!

Likes

Comments

​Hej!

Splitter nya avsnittet ligger ute nu. Kommentera gärna men främst missa inte att prenumerera för att inte missa något! 

Ha det bäst! :)

Likes

Comments

​Tröja: Hm

Klocka: Northtwentytwo

Armband: Peressa Accessories

Likes

Comments

Jacka: Bershka

Tröja: Hm

Jeans: G-star

Skor: Converse

Klocka: Northtwentytwo

Armband: Peressa accessories 


Likes

Comments

Igår var en kompis till mig med i Philip och Fredriks program "ska vi göra slut" som sänds nu på Dplay. Det var ett riktigt intressant då Emilie själv är bloggare och hur det påverkar deras relation. Efter programmet var slut väcktes många tankar i mitt huvud. Det är verkligen svårt att konstant behöva vara uppkopplad på alla sociala nät men även ha tid över för att ge sin partner den kärleken den verkligen förtjänar. Som bloggare är det lätt att hamna i en självupptagen bubbla med att planera in videos eller bilder i mitt fall. Jag försöker att ha dagar eller kvällar med att släppa allt men det är svårt. Nya ideér och tankar kommer alltid upp. Jag tror verkligen alla kan känna igen sig i det här avsnittet och därför verkligen bär ses av Sveriges befolkning. Emelie är en störtskön tjej som verkligen delar med sig av allt. Du ska ha all cred du kan få du! Emelie har fått mig på andra banor hur jag ska tänka för att inte göra samma misstag, om man kan kalla det så. Tack igen Emelie för att du har delat med dig av dina erfarenheter. 

Kan även rekommendera hennes blogg: http://www.mediamamman.se/ där du kan följa hennes intressanta liv som bloggande tvåbarnsmamma! :)

Ha det bäst nu! Kommentera gärna om ni har tips hur man kan göra för att släppa allt några timmar.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw