Header

Slipsen är så mycket mer än bara ett snöre runt halsen. Det är en klassmarkör men framför allt ett sett att visa sina känslor på. Ni vet säkert redan att en svart slips är sorg men också en vit. Den vita slipsen är mer laddad då den tillhör familjen närmast den bortgångne. Förutom att slipsen är ett sätt att visa sin sorg på kan man även visa andra känslor. Under sommarhalvåret blidas en färgexplosion av diverse färgglada nyanser. Senare mot vintern kommer de mer kalla färgerna fram som som går från ljusa blommor till mönster i marinblå och grått. En gnutta rött kan även dyka fram. Slipsen charm är just allt detta. Mitt val av slips matchar jag ihop med det kalla vinter vädret. En neutral färg med ljusbruna blommor.

Likes

Comments

En uddakavaj innebär att du bär en mörkare kavaj med ett par udda byxor till som exempelvis chinos, jeans eller fanellbyxor. Den klädkoden är absolut min favorit då det knappt finns några hinder. Valmöjligheten är oändlig då det gäller färger och mönster jämfört med de övriga klädkoderna som finns. Detta ser du på bilden att jag har dragit på mig ett par beiga chinos och en vit skjorta, över detta gäller självklart den mörkare kavajen. Det finns inga hinder att bära fluga eller slips till klädkoden. För att få en mer ledig känsla över outfiten går det att skippa dessa.

Likes

Comments


Under vinterhalvåret är saltfläckar ett ständigt problem. Om du gått i saltblandat snöslask, som ger fläckar, torka alltid av skorna med en fuktig trasa så fort du kommer hem. På det viset blir du av med saltet som annars går direkt in i lädret och förstör. Saltfläckar som redan har satt sig är väldigt svåra eller omöjliga att få bort, av den anledningen är det viktigt att ta bort fläckarna direkt om du vet med dig att de kan uppkomma.

Befintliga saltfläckar kan fungera att gnugga fläcken med citronvatten och en gul/grön svamp. Med lite tur kan fläckarna försvinna och ge ett positivt resultat.

Likes

Comments

Har idag på mig min skjorta från Bardvier, glöm inte att använd min rabattkod ”fast" på bardvier.com innan den 11/12 för att få 100kr i rabatt vid köp av skjorta. Har du annars slimmade skjortor kommer du inte bli besviken. Som jag skrev förut använder jag small i den här men i vanliga fall Medium. Nu rockar vi inför julen!

Likes

Comments

Fick hem en leverans från Bardvier som bl.a gör grymma slimfit skjortor. Ni kan köpa dem på bardvier.com och använder ni rabattkoden ”fast” i kassan så får ni 100kr i rabatt vid köp av skjorta t.o.m 11/12. Perfekt julklapp till killen nu i jultider eller sin väluppklädda pappa, själv använder jag storleken small och är 171 lång.

Likes

Comments

Som jag väntat på skriva detta inlägg. Men nu är det äntligen klart. Jag kommer börja jobba för Stylivery som kommunikationsansvarig. Jo vad är då Stylivery och min roll?

Snabbt om företaget

Stylivery erbjuder en prenumerationsbox för män. Tjänsten innebär att du genomför en personlig stilanalys. I denna analys får du med hjälp av bilder beskriva hur du önskar att gå klädd på jobbet, på fritiden och om det är speciella kläder du aldrig skulle vilja bära.

Sen efter att du har skapat din virtuella profil kommer en låda med kläder som passar dina preferenser att skickas en gång i månaden så länge du önskar. Skulle kläderna inte passa i storlek eller i smak så får du självklart returnerar dem kläderna kostnadsfritt och kan själv välja mellan nya kläder eller pengarna tillbaka.

Det absolut bästa är att det inte finns någon bindningstid eller dolda avgifter. Priset är 699 kr och då får du kläder till ett värde av 1000 kr i butik. Vi på Stylivery har alltså skapat det enklaste sättet för män att klä sig snyggare.

Mina första uppdrag i företaget kommer gå ut på att skriva på deras företagsblogg och hitta lämpliga ambassadörer. Vilket gör om du känner att du står för vad företaget erbjuder är du hemskt välkommen att kontakta mig på enklaste sätt. Är inte du rätt person kanske du känner någon som är? Alla tips är varmt välkomna.

Min blogg kommer nu gå från varit avvaktande till någorlunda aktiv. Jag kommer genom min blogg ge tips under resan gång kring mode.

Något du fortfarande funderingar är det bara att kommentera!

Tack och hej snart är det helg! ;)

Likes

Comments


Var och mötte upp två tvärsköna killar i Fredags på Stockholms Central. Det var inte mindre än Joel och Elias från Admodus. Admodus är ett nystartat inspirationsnätverk för herrmode. På deras hemsida kan du få schysta tips när det kommer till mode. En hemsida jag verkligen tycker du ska lägga på minnet när typiska "vad ska jag ha på mig" kommer upp i huvudet. De har helt enkelt svaret. Förutom att snacka om allt från himmel till jord blev det riktigt snygga bilder (de du förut scrollade förbi). Resten av bilderna kommer jag successivt lägga upp på min insta och vad Admodus hittar på med de tycker jag ni ska följa. 

Likes

Comments

TÄVLING: 1:a pris får ett valritt armband från Peressa.com. 2:a vinnaren kommer få en rabattkod på 50 % och 3:e pris är 25 % i deras webbutik. Reglerna:

1.Premiera på min youtubekanal

2. Följ Peressa på Instagram

3. Skriv sen ”klar” på deras bild som är relaterad till tävlingen.

Tävlingen avslutas på Onsdag 22/6 vinnarna kommer presenteras på Peressa instagram! Ps. Ni som redan preminuerar kan självklart tävla. Ni hoppar enbart över första punkten och följer resterande! Ha en underbar dag!

Likes

Comments

​Hej!

Splitter nya avsnittet ligger ute nu. Kommentera gärna men främst missa inte att prenumerera för att inte missa något! 

Ha det bäst! :)

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw