Header

Inspiration

Jag tänker vara med och utmana mig själv och min blogg i #nouw30daychallenge som kör igång den 22:e januari! Förra året så missade jag helt att delta så denna gång tänker jag absolut vara med :)

Det ska bli otroligt roligt att utmana mig med att publicera inlägg i 30 dagar i sträck. Brukar försöka med att lägga upp något varje dag men kan ofta slöa till lite när jag jobbar eller är iväg - så ska bli toppen att köra igång med 30-dagarsutmaningen och verkligen få in rutin på att dela med mig här inne!
Mina ambitioner är dels att faktiskt lyckas dela inlägg dagligen men också att utvecklas framåt i bloggandet som helhet. Att lyckas skapa inlägg och bilder som väcker intresse och verkligen låta mig och min personlighet genomsyra hela min sida. Min förhoppning är att jag ska bli bättre på att inspirera överlag :)
Håller ju självklart alla mina tummar och tår för att jag i slutet av 30-dagarsperioden ska få reda på att jag kan ta med mannen min till Paris också, hihi.
Så varmt välkomna lovely ones för att följa min 30daychallenge!

Likes

Comments

Inspiration

Kyliga och klara vintermornar brukar bidra till de vackraste bilderna - dels för det är fantastiskt ljus och dels för att det ofta ligger frost på marken. De säger att det finns chans till snö under veckan....och om det stämmer så ska jag försöka ta mig ut och fånga allt det vackra på bild, I promise!

Likes

Comments

Inspiration, Min Vardag, Event

I förmiddags vandrade jag och mamma ner till Dunkers Kulturhus för att ta del av allt roligt de hade att erbjuda! Vi har ett bra tag nu pratat om att kika på deras utställning som är kallad "Walk the line" som har fått fina lovord från alla vi pratat med som varit där.
Så en sväng in bland allt det vackra och superfina (blandat med det underliga och lite smått jätteudda) skapelserna av glas blandat med ett gäng häftiga tavlor och diverse kreationer blev det.

Detta helrosa rummet blev en klar favorit!

Likes

Comments

Min Vardag

Igårkväll när vi hade lite myskväll här hemma så bestämde vi oss för att göra en massa god efterrätt! Detta var det vi skulle gjort på nyår...men vi var på tok för mätta då efter all annan mat, haha. Så det har helt enkelt bara legat och väntat i kyl och frys på att vi skulle fixa ihop det. Och igårkväll kunde jag inte hålla mig mer :)
Massa hackad blockchoklad sprinklade över frysta hallon - in i ugnen tills det börjar smälta - och äta med massa glass till.
SÅ GOTT!

Likes

Comments

Inspiration, Min Vardag, Produkter

Nu var det dags! Efter några år ihop med mina älskade vita Adidas Superstars så har det blivit dags att gå skilda vägar. De är både söndriga och smutsiga och nergångna - men jag älskar de lika mycket fortfarande och de är sååå otroligt sköna! Men nu tog jag tag i dessa (rent ut sagt hemska) skor och införskaffade ett par nya :) Ett par helsvarta! Är de inte jätteballa?

Och som ni ser bevis på nedan...så behövdes det verkligen ett nytt par nu...haha.
Så lagom till våren så småningom ska komma så byter jag de ljusa färgerna mot dem mörka - väl genomtänkt ju :)

Likes

Comments

Min Vardag

Efter att ha jobbat idag, i en i stort sett tom butik, så är jag helt slut. Det är konstigt att man blir tröttare av att bara stå än av att springa runt.... Hur som helst så bjuder kvällen endast på en himla massa plugg! Tänkte försöka få så mycket som möjligt överstökat idag så jag kan ha en något lugnare dag imorgon - hade varit himla gott! :)
Har ju faktiskt också en hel del nyheter på kläd-och skofronten som jag vill visa upp...får se om jag kan få till att ta lite bilder imorgon.
Ha en fin kväll!

Vassegoda - avslutar med en fin bild på bebben <3

Likes

Comments

Min Vardag, Vovvar

Tre små mysiga mopsar har jag idag att gotta mig med här hemma :) Bästa sällskapet som finns, och en stor hjälp när man har en massa plugg att fixa!
Det är verkligen helgrått ute....har liksom inte riktigt blivit ljust på riktigt idag. Dock så gör det mig inte så mycket eftersom det oftast gör det dels lättare att plugga (för att man inte vill vara ute och göra saker) och dels ännu mysigare att gotta ihop sig med mopsarna - tända lite ljus, äta godis och titta på någon bra serie. Så där har ni mina två primära mål för dagen :)

Likes

Comments