Header

Min Vardag

Ja, ibland måste man ju faktiskt få ta en paus och återfå lite energi mellan pluggandet - dagens energikick bestod av en lunch med Bella på Två Systrar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inspiration, Resor

Efter en otroligt härlig vecka på Rhodos med hela familjen så är vi nu återigen hemma! Känns underligt att redan vara hemma - veckan gick superfort - men oj vad gött det var.
Jag har miljoner bilder och videoklipp från resans gång och jag planerar att slänga upp dem här lite pö om pö, visst låter det lite lagam toppen? :)

Likes

Comments

Min Vardag, Resor

Yey, vi är här! Solen skiner, det är 30 grader i luften och allt känns toppen!
Så skickar en liten hälsning från Rhodos, datorn är inte med så kommer slänga upp ett par uppdateringar från mobilen under veckans gång!

Likes

Comments

Inspiration, Min Vardag

Ja, nu börjar det närma sig på riktigt. Tidigt på söndag morgon så bär det av mot Rhodos :)
Ska bli så himla mysigt att komma iväg och bara ta det lugnt och ha det bra i värmen med hela familjen!
Vi är i stort sett färdigpackade och redo för avfärd - Bara Rocki kvar som ska packa en "sleepover-bag" inför sin vecka hemma hos sina två små mopskompisar.
Är så taggad nu!

Lånad bild.

Likes

Comments

Min Vardag

Idag är det riktig höst ute - det regnar och stormar konstant - så det är en kaffedrickar-dag i soffan som gäller. Ska ju självklart få in lite pluggande också... men vad gör väl det när man har världens vackraste mops vid sin sida ❤
Kvällen ska sedan avslutas med att min mamma kommer hit och äter middag följt av packning inför söndagens flygresa...men mer om det senare :)

Likes

Comments

Fotografering, Inspiration, Bröllop

Här kommer en första del från bröllopet! Enjoy!

Dagen påbörjades med lite "före-bilder" på brudens hotell där brudgummen inte fick se henne innan ceremonin. Jätterolig idé tycker jag och jag älskar den förväntan och glädje som bilderna visar.

Sen bar det av upp mot Kärnanparken för att köra igång med bröllopet på riktigt!

Det var verkligen en toppendag - och fler bilder kommer vid ett senare tillfälle! <3

Likes

Comments

Fotografering, Inspiration, Bröllop

Ja, det är precis vad jag tänkte börja med idag! :) Ni kommer väl ihåg att jag fotade ett underbart bröllop i augusti? - idag är kan jag äntligen påbörja att visa er lite av resultatet.
Här är några fina små detaljbilder och senare under dagen ska jag fibbla ihop ett inlägg med lite fler härliga bilder på brudparet och ceremonin.

Likes

Comments