Header

Inspiration, Min Vardag

Igårkväll överraskade jag mannen med två packade väskor. Han hade ingen aning om var vi skulle, vilken tid eller på vilket sätt vi skulle åka.

Klockan ringde 04.10 imorse och vi klev då ur sängen och gick och lämnade Rocki hos mamma. Därefter bar det av ner till Knutpunkten för att sätta oss på tåget. Inte förrän vi hade lämnat Helsingborg station så fick Philip reda på var vi var påväg; BERLIN! Jag är så excited att jag nästan spricker!
Så nu sitter vi på Kastrup med var sin stor kaffe och väntar och längtar tills planet är redo för att släppa på oss :)

Likes

Comments

Fotografering, Inspiration, Behind the scenes

Idag var jag på location med mina studiolampor för att plåta inför ett projekt som lanseras under nästa vecka! Några specifika detaljer kommer jag inte att gå in på nu och bilderna kommer jag att slänga upp här i samband med lanseringen men en sneak-peek......en sneak-peek på dagen ska ni såklart få!

Bilderna kommer som sagt när projektet blir live för allmänheten, så där har ni att se fram emot! Och själva projektet.....det kommer ni inte vilja missa!

Likes

Comments

Min Vardag, Vovvar

Denna morgon, som såg solig och härlig ut men som visade sig vara svinkall, så tog jag med mig mamma på morgonrundan med killarna.
Vi gick i nästan 2 timmar totalt så nu ligger minigrisarna och snarkar i var sitt hörn här hemma, haha. På vägen hem så sprang vi på Chili och Ami i parken där alla tre vovvarma fick springa och busa med varandra i gräset :)

Likes

Comments

Fotografering, Inspiration, Vovvar

Vid 3 anlände vi i Bruces Skog för att fira Moppe och Bruce som båda har fyllt år! Rocki och Lennart var ju självklart uppklädda för att gå på kalas --- var sin skjortkrage fick dem att ha på sig! :)

Moppe som blev 5 år gammal....

....och Bruce som blev 3 år.

Vi fick god fika med blåbärsmuffins och kaffe medan vovvarna fick var sin godispåse :)

En riktigt fin avslutning på vår goa helg med Lennart!

Likes

Comments

Inspiration, Min Vardag, Vovvar

Efter jobbet igår så vandrade jag, mannen och vovvarna en lång och bra kvällsrunda i solen. Det är så härligt att det är ljust längre på kvällarna! Älskar det.

Under dagen idag så är Rocki och Lennart bjudna på mopskalas i Bruces Skog vilket vi verkligen ser fram emot! Så ni kan förvänta er en massa mopsbilder framöver ;)

Likes

Comments