Header

Inspiration, Min Vardag, Vovvar

Det där med att alla hundar är supertaggade på att gå ut vilken tid som helst på dygnet kan inte direkt appliceras på alla. Speciellt inte på Rocki. Han kan vara en riktig sjusovare som då rakt inte tänker gå ut och gå morgonrunda när det är dags. Idag var ett sådant tillfälle....ändå hade vi lååång sovmorgon, på grund av min och Philips fruktansvärt envisa förkylningar, men trots det så tyckte Rocki att han kunde få sova lite mer.

Till slut så fick jag lyfta upp lillen och sätta honom i hallen för att sedan lyckas få med mig honom ut. Väl ute så är han pigg på att nosa och markera allt i sin väg men det är just det där med att ta sig upp ur sängen som verkar otroligt jobbigt.... ;)

Likes

Comments

Inspiration, Min Vardag, Vovvar

Denna morgon har vädret verkligen varit helgrått men gud vad härligt det var att gå morgonrundan med bebben.
Nästan ingen ute, helt vindstilla, fågelkvitter på avstånd och bara sådär allmänt bra.

Jag försöker att ha lillen lös så mycket som möjligt, när där inte är så mycket människor och hundar runt oss, så att han ska bli bättre och bättre på att lyssna på oss när han springer runt. Han är redan ganska duktig på det eftersom han har varit lös mycket sen han var en liten rynka, men emellanåt så blir han helt ofokuserad..så det ska vi träna en massa på :) Idag var han riktigt toppen!

Likes

Comments

Eftersom min förkylning inte vill ge med sig alls så blir det en dag och kväll nerbäddad i soffan som gäller.
Jag råkar ju dock ha världens finaste sällskap...

Rocki och Lennart ligger här på var sin sida om mig och snarkar, mysigare sjukstuga får man ju faktiskt leta efter!

Likes

Comments

Inspiration, Min Vardag, Porträtt

Efter en finfin alla hjärtans dag igår med massa mys och underbara presenter så är det idag dags att återgå till verkligheten igen. Sitter och förbereder mig inför ett seminarium som börjar vid 1 idag - avskyr verkligen att behöva prata inför andra. Speciellt när man ska diskutera något man själv skapat, hmm....men inte mycket val. Bara att ta sig igenom det!
Till på köpet idag så mår jag dock fruktansvärt. Ont i halsen, fryser och känner mig hängig.
Hoppas ni har en fin onsdag i alla fall!

My Valentine <3

Likes

Comments