Header

Min Vardag

Ja, interaktionsdesign och forskningsmetodik......det är vad vår nya kurs handlar om och om jag ska vara helt ärlig så känns det inte jättetaggande. Det är liksom en "pre-kurs" till vårt projketarbete som börjar i slutet på april och någonting säger mig att den inte kommer vare sig vara superskoj eller speciellt välbehövlig. Menmen, we shall see.....

Likes

Comments

Min Vardag, Porträtt

Igårkväll efter jobbet åkte jag, Rocki och Philip ut till hans syster för att ha lite allmänt söndagsmys. Satt ute på balkongen och gottade i solen, spelade kort och åt massa pizza medan Rocki och Zelda kröp/vandrade runt omkring oss.

Likes

Comments

Inspiration, Min Vardag, Mode

En söndag på jobbet med en massa trevliga kunder och himla go försäljning! Inte ofta man kan skryta med det såhär i slutet på veckan. Men jag körde på i full gas idag, rullade ut röda mattan och kände mig nöjd med att hjälpa folk hitta sina nya vårfavoriter.

En av våra sneakers-nyheter från Novita är denna marinblå skönheten som jag bestämde mig för att inviga idag, älskar dem!!

Likes

Comments

Min Vardag

Ja, lite så känns det nog faktiskt. Har haft en lördag i butiken med massa folk och bra med sälj, vilket självklart är toppen...men fasen vad kroppen dör efteråt! Lyckades ta mig hem och hann inte mer än innanför dörren innan jag deckade i soffan, haha. Och här ligger jag fortfarande ska jag erkänna... :) Men man behöver ta det lite lugnt ibland faktiskt. Kvällen ska fortsätta i samma takt --- med soffhäng och Tacos, love it!
Får ladda upp mig inför imorgon när det bär av till butiken igen.

Dagens underbart goda mellanmål! Tyckte jag allt att jag var värd efter jobbet :)

Likes

Comments

Inspiration, Porträtt, Vovvar

Under gårdagens photoshoot så hade vi fint sällskap här hemma! Elsa och Flisan följde med Hanna upp hit och spenderade hela eftermiddagen och kvällen här. Rocki och Elsa hade aldrig träffats innan men de blev riktigt bra vänner direkt, lika småcrazy och stolliga båda två! :)

Har valt ut favoriterna från fotograferingen och är i full gång med redigeringen, så håll utkik!

Likes

Comments