Header

Min Vardag

I fredags var det ju som bekant dags för midsommar och vi hade firande i stort sett hela dagen. Blev hämtade vid lunch för att åka hem till Philips syster och därifrån vandra genom Pålsjö Skog till Sofiero där det var dans på gång.
Efteråt vandrade vi tillbaks för att ge oss på den goda midsommarmaten :)

Blev en riktigt mysig kväll med snapsvisor, gitarrspelande och grillat långt in på natten :)
Vi var hemma strax efter 3 och dagen efter var det en riktigt "bakis-Rocki" som vaknade till liv, haha!

Likes

Comments

Min Vardag, Vovvar

Vi har precis vandrat en riktigt härlig morgonrunda, solen skiner och värmer - vilket man väl får passa på att njuta av eftersom det utlovats en massa regn idag...
Vi ska äta en stor och god frukost innan vi gör oss i ordning och närmare lunch blir vi hämtade för att påbörja dagens firande.

Glad midsommar! Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Min Vardag, Vovvar

Både idag och imorgon har vi vår lilla extravovve här hemma :) Eftersom det är sommarlov för hans föräldrar så kommer vi inte att ha honom lika mycket nu men lite då och då får vi alla fall ha lillen på besök! Bara de senaste två dagarna som vi inte har haft honom som vanligt har det känts superkonstigt och vi har redan hunnit sakna honom! Så det är tur att han ska fortsätta vara här lite i alla fall över sommaren också, hihi :)

Likes

Comments

Min Vardag

Vi fick en otroligt fin dag rakt igenom här nere i Skåne! Solsken och lagom varmt och härligt. Nu under kvällen tog vi därför en fin runda allihop och bara njöt av den milda lördagen :) Love it!

Något som dock varit mindre härligt idag är att min kropp har börjat säga ifrån ordentligt....jag har, i stort sett, levt med en såväl inre som yttre stress under ett par års tid - 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan - och nu......nu börjar jag märka av detta. Behöver ju inte köra en ingående klagan här direkt men hur som helst så känns det lite då och då som att man står och tippar på bristningsgränsen och den senaste veckan har det varit värre än tidigare. Därav kommer jag och mina två halvor att ta en total day off imorgon och köra iväg på äventyr. Ingen telefon, ingen dator, ingen stress. Bara lugnt och skönt - det behövs verkligen kan jag säga! Att rensa huvudet på allt onödigt strunt som ligger där och tar plats :)

Ha en fin kväll härliga ni så hörs vi av i början på nästa vecka!

Likes

Comments

Min Vardag

En stor kopp te och rulltårta följt av en super-gurk-tallrik är precis vad som behövdes efter en krävande lördag på jobbet!

Likes

Comments

Min Vardag

Inatt har vi haft tre små nissar snarkande omkring oss. Så mysigt! Alla tre kommer så bra överens och vi fullkomligt älskar att ha tre vovvar att mysa med :)

Nu ska vi förbereda inför en liten brunch som vi håller här hemma morgonen till ära. Sen bär det av till jobbet för min del!

Likes

Comments