Header

Fotografering, Inspiration

Har nu redigerat alla bilder från fredagens lilla foto-tripp, blev såå många bra!
Tänkte slänga upp en utav mina stora favoriter här och nu och sedan köra en full upload under morgonen. Låter inte det toppen?

Alltså är helt in love med denna bild!!

Likes

Comments

Fotografering, Behind the scenes

Mina två goa veckor av semester kommer idag till sitt slut. Imorgon påbörjar jag jobbandet igen med en 6-dagarsvecka, alltid trevligt..... Känns verkligen trist att komma tillbaks till jobbet - Skittrist rent ut sagt, men vad ska man göra! Bara att bita ihop och ta sig igenom det så gott man kan.
Idag har jag dock fortsatt med redigeringen av bilderna från i fredags så de ska ni få ta del av lite allt eftersom idag, sen har jag även massor med härliga bilder från igår när vi var i Arild hela dagen och umgicks med familjen.

Lite fler Behind-the-scenes bilder från Lund.

Likes

Comments

Igår var en riktigt händelserik dag. Först åt jag lite god brunch med mamma på förmiddagen och sedan satte jag mig i bilen för att hämta upp Bella och Madde. Vi styrde däcken mot Lund och där spenderade vi en stor del av dagen. Blev en del fotande (såklart) och även lite kaffemys på torget. På vägen hem sen så stannade vi till en snabb på Råå för några avslutande bilder innan alla var helt supertrötta.
Senare på kvällen kom Bella hem till oss med pizza och lite vin - så gott! Det blev en riktig filmkväll som avslutade fredagen.

Bilderna från våra små photoshoots är inte fixade ännu så de får ni hålla utkik efter!

Likes

Comments