Tjäääna! 

Sååå skönt med långhelg.. dock har ju den gått redan och det är bara en vanlig helg kvar. Har inte gjort nästan något vettigt faktiskt de senaste två dagarna och det har varit så gött. Det är rätt sällan nuförtiden som jag bara kan släppa allt och göra vad jag känner för och har lust med, men så har det väl mer eller mindre varit de senaste dagarna. Har gjort liiite "måste"-grejer men inte så mycket. Sålde en gammal barn-cykel idag och fick 1000kr för den vilket var väldigt kul! Den har bara stått i trädgården och skräpat liksom. De pengarna åker rakt ner i sparandet till en resa jag kommer göra i sommar, berättar mer om det någon annan dag! 

Pusshej!

Likes

Comments

Då var årets valborg över, och därmed också april månad. SJUKT vad fort tiden går! Känns som igår det var nyår liksom. I alla fall, jag och Jossan åkte in till Göteborg igår vid 6-7 någon gång och kollade en liten snabbis på kortegen. En liten stund räckte faktiskt eftersom det var galet kallt att man höll på å frysa fingrarna av sig! Vantar i slutet av april hade ju känts lite... svenskt haha. Efter det skulle vi till Slottskogen för att kolla in brasan och det där. Kan ju meddela att bara att ta sig dit var ett äventyr i sig eftersom det var lite inställt och såntdär med tanke på kortegen. Men det gick bra ändå!

Höll på att skratta ihjäl mig när vi kom dit... vi följde bara resten av folket som gick där och jossan sa något typ: "kanske borde kolla var i slottskogen det är..." och så tar hon upp mobilen och ska väl kolla någon karta eller något sånt. Precis då kommer vi upp för en liten backe och ser huuuur mycket folk som helst samlade framför en stor (otänd såklart) brasa! Kände änna på oss att vi hade hittat rätt haha. Var i alla fall där i ett par timmar och värmde oss vid brasan, hur mysigt som helst! Det verkade även vara jättemycket turister för nästan alla vi träffade pratade engelska, bad oss ta kort (&ta kort på oss haha) osv. Men det var kul alltihop!

Nu sticker jag ut på en löprunda i det finfina vädret, sååå gött! Lägger väl mig och solar en liten stund när jag kommer tillbaks också, sköööönt.

Puuuuss

PS. bättre än originalet 

                                               


Likes

Comments

I'm back bitcheeess!
Standard hehe... Tröttnar på att blogga och sen saknar jag det! Kör igen i alla fall, får se hur det går. 

Valborg idag då, got any plans? I doooo! Ska träffa Jossan och (kanske) Amanda och vi drar in till göteborg och kollar läget. Får se vad som händer änna! Vet inte riktigt hur det brukar vara i Göteborg på valborg? Jag har bara firat nere i Skåne tidigare. Firandet i Lund asså... det hade varit nice! Men detta blir ju bra också såklart!!

Just nu håller jag på att städa lite eftersom det kommer lite folk hit sen, men struntar nog i resten och gör mig klar för ikväll istället! Sålänge det ser okej ut liksom, mitt rum är off limits ändå ;)

Talk To You Later
(hehe kul liv jaoo..)

Likes

Comments

Haaai!

Har faktiskt varit i Skåne hela helgen och det har varit hur kul som helst! Har träffat lite gamla kompisar (har bott där typ halva mitt liv för er som inte visste det) och shoppat en maaassa men anledningen till att vi åkte dit var för att min lillebror spelade handbollscup där. Har kollat på en del matcher och sååå! Ganska många lag där men det verkade bara vara kill-lag? Jaja, duktiga var dom i alla fall!

Nu sitter jag i bilen på väg hem och är väl hemma om en timme eller nåt skulle jag tro! Ska försöka bli bättre på att uppdatera också men har inte så mycket tid nuförtiden... Men jag ska försöka!

Xoxo

Likes

Comments

Hejhopp gummisnopp!

Har pluggatpluggatpluggat hela dagen idag so far och uschhh! det är så tråkigt... men det måste ju tyvärr göras, haha! I alla fall, ska snart göra mig klar och sen ska jag försöka få tag i Tessan och släpa med henne ut på en promenad hehe. Tar vägen om MAXI och ska köpa hårfärg, iiiihh spännande! Skulle även behöva komma iväg till lite riktiga affärer för jag vill så gärna köpa en ny plattång som jag har kollat på jättelänge. Kanske imorn? We'll seeee...

Puuuss!

Likes

Comments

Idag är det... Lördag
Idag tycker jag om... State of Drama
Idag har jag... Kollat på handbollsmatch, varit på Torp och kollat på Mello.
Idag borde jag... Gå och lägga mig tidigare än igår
Idag tycker jag... Om Green Day

 

Denna veckan med ett ord... Jäktig
Veckans bästa... En grej som händer imorgon!
Veckans värsta... Da school
Dagens värsta känsla... Stress
Dagens bästa händelse... 21-19 till Kungälv
Dagens hiss... Mark Salling
Dagens diss... Tidsbrist

 

Idag är jag nöjd med... Dagen!
Idag är jag missnöjd med... Mitt hår
Idag saknar jag... Hingsten (if you know what I mean, Jossan o.cowink)
Idag avskyr jag... Prov
Idag älskar jag... Träningsvärk
Idag just nu ska jag... Chilla-la-laxa

Likes

Comments