Header

Hade en väldigt mysig morgon idag! Vaknade redan strax efter halv sex och hade tänkt åka till stallet innan jobbet och göra allt färdigt men ändrade mig. Låg istället kvar i sängen med min andra halva och bara myste. Kvalitetstid med han jag gillar mest.💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bara för att hästen har vilodag betyder det inte att jag måste ha det! Gick bort till elljusspåren direkt jag kom hem och sprang 5km. Trots att klockan var ganska mycket så var det fortfarande varmt ute. Runt 23 grader strax innan tio på kvällen, helt otroligt! Skönt var det iallafall och kroppen kändes bra. Distansen var inga problem och flåset var med mig idag. Dagsformen varierar väldigt mycket och det måste man acceptera och utgå från de förutsättningar man har. Träningen blir både roligare och mer effektiv då.

Likes

Comments

Mycket riktigt blev det en tur i skogen barbacka på min vita skönhet igår. Gick på grusvägar, skogsstigar och en bit asfalt. Skrittade för det mesta men joggade henne en stund också. Supermysigt! Mjuk och fin och avslappnad, fantastiska häst.

Idag får hon en vilodag och sen tänkte jag jogga henne resten av veckan. Lugna mysiga pass för att hålla kroppen pigg och fräsch. Hovslagaren kommer förhoppningsvis på fredag och fixar tassarna och på lördag ska jag åka med stallägaren på tävling när hon ska starta sin unghäst! Det är tävling hela helgen så på söndag har jag anmält mig och min häst, kul och spännande!

Likes

Comments

Var på operation idag så slutade kl 16. Har hunnit åka förbi granngården och affären en snabbis. Köpte krafft, betfor, pälsglans och en ny saltsten! Nu ska jag åka till stallet och göra det färdigt för kvällen. Sedan ska jag nog ta en barbackatur i skogen på min stjärna. Promenerade henne som sagt igår och idag får det bli ytterligare ett mer avslappnat och lösgörande pass. Rätt varmt idag också så det blir nog lagom.😊

Likes

Comments

Tävlade med denna stjärna igår så dagens träningspass blir en mysig promenad i kuperad terräng. Perfekt för att mjuka upp eventuellt spända muskler. Återkommer senare!

Likes

Comments

Blev sent igår kväll och jag var helt slut och somnande med mobilen i handen. Har sovit väldigt gott i natt! Bara det att jag aldrig hann ställa något alarm igår😅 mannens mobil ringde inte heller men som tur är vaknade vi båda kl 06:49! Så ingen av oss behövde bli försenade till jobbet! Kändes som att vi hade kunnat sova myyycket längre annars...

Idag blir det först jobb och därefter stallet. Funderar på att longera idag och låta henne jogga lite eller ta en skrittat barbacka i skogen. Sen ikväll kommer Andreas hem till oss och grillar lite, mysigt!
Ha en bra fredag!!

Jag på Cocos och min allra bästa vän på sin häst. @cajsaolsson 💗

Likes

Comments

Efter en tidig morgon, jobb och sedan både häst och och stall var jag lagom trött i huvudet. Kände ändå att jag ville gå en promenad när jag kom hem och passade på att kasta ut frågan till mannen om han ville följa med. Jag vet att han tycker det är rätt tråkigt att gå så jag visste nästan med säkerhet att han inte skulle vilja. Men till min förvåning sa han ja!! Glad och överraskad gjorde han min kväll SÅ mycket bättre! Tänk vad sådana små saker i vardagen gör den roligare! Vi tog oss bort till elljusspåren och funderade på vägen dit om vi skulle springa en distans eller gå en promenad runt sjön. Båda kände för det första alternativet och sagt och gjort sprang vi 3km tillsammans. Kändes lite tyngre idag än i söndags men ändå riktigt skönt!

De två jag älskar mest.

Annars då? Var som sagt i stallet efter jobbet. Mockade och gjorde färdigt allt för kvällen/natten. Red ut en sväng i skogen barbacka och hon kändes riktigt fin! Gick bort till travslingan nära stallet idag igen. Värmde först upp i både skritt och trav och galopptränare sedan lite. Tog först en längd i varje galopp och pausade en stund därefter. Fattade sedan vänster galopp och ökade samt längde stegen. När jag skulle vända tillbaka åt andra hållet tränade jag på att samla henne och galoppera igenom den mycket lilla halvvolt som blev. Saktade av efter ungefär halva biten och fattade istället höger. Gjorde likadant där och travade sedan av henne på en skogsväg.

När vi kom tillbaka gjorde jag iordning henne och tog sedan in tjejerna, gav dem krafftfoder och gav grabbarna kvällshö ute. Pussade min vita prinsessa god natt och åkte hem.😊

Likes

Comments

Ett sent god kväll efter en lång dag!

Var i stallet redan vid kvart i åtta idag. Betydligt svalare idag och friskare luft. Tog in hästen och gjorde iordning henne för en barbackatur i skogen. Red bort till travslingan nära stallet och red i alla tre gångarter. Hon var riktigt fin i galoppen! Mjuk och bärig och höll samma tempo! Red inte speciellt hårt eller länge, blev ett lagom pass. Igår fick hon vila på grund av värmen och märkte bara positiva sidor utav det.

Släppte ut henne och kompisen i sommarhagen innan jag åkte vidare till jobbet. Började inte förrän kl 11 och skulle sluta 20 men det drog över lite på tiden så åkte därifrån strax innan 21. Stannade snabbt i affären och tankade innan jag kunde åka hem. Gick raka vägen in i duschen och sedan till sängen, där jag ligger nu. Imorgon är det upp tidigt igen. Börjar redan kl 07. Efteråt blir det stallet! Tänker nog ta skogen imorgon med. Sov gott!

Likes

Comments

Kl 05.30 ringde klockan. Upp och iväg till jobbet, börjar sju idag. Vaknade ganska lätt och hade inte så svårt att ta mig upp. Hörde på radion att det ska bli ännu varmare idag, hjälp. Tyckte det var varmt nog igår😅 men men, ska inte klaga.

Efter jobbet ska jag som sagt till stallet. Tror jag ska träna lite lastning idag igen. Blir kanske lagom aktivitet om temperaturen ska vara så hög. Får se hur påverkade hästarna verkar vara.

I höstas när vi startade 1.20 på JFK Diamond League Challange.

Likes

Comments

Herregud vilken värme det varit idag! Bilen visade 29 grader (!!), svettigt!😎

God kväll! Hoppas ni haft en bra dag!

Idag hade hästen vilodag! Imorse innan jobbet var jag förbi bilfirman där mannen köpt sin bil för att lämna in den på service. Låg en bit från mitt jobb så då erbjöd de sig att skjutsa mig, schysst! Den var klar redan på eftermiddagen men jag jobbade ju till 17 så kunde inte hämta den tidigare. Dock stängde bilfirman kl 18 så var tvungen att hämta ut den innan dess, annars hade jag fått svårt att ta mig hem... Hade packat ner mina träningskläder så jag slängde på mig dem, satte i hörlurarna och promenerade bort för att hämta bilen. Det var 5km dit, inte överdrivet långt men med en tidspress och i 29 grader blir det lite jobbigare. Tog mig dit på 45min i alla fall och kunde hämta bilen. Åkte förbi Granngården och köpte kraftfoder och sedan till Ica för att handla mat. Köpte kyckling och sparris som jag grillade när jag kom hem, mums!

Nu är jag helt slut i både kropp och knopp. Imorgon ska jag upp tidigt och sedan till stallet efter jobbet. Sov så gott!🌙

Min älskade vita stjärna.💗

Likes

Comments