Header

Snart fyller min lilla tjej ett år! Kan knappt fatta, Tiden går så fort. Kalas har vi redan haft. Vi firade både lilla T och min lillebror Erik. Kalaset var jättemysigt, men lite stressigt, haha. Det är annorlunda när man fått barn. Att hinna njuta av maten är inte att tänka på! Inte chokladkakan heller för den delen. Man hinner liksom inte. Men det spelar ingen roll!

Provade heliumballonger för första gången också, att blåsa i helium själv alltså! Jättelätt och resultatet blev kjempebra. Verkligen något jag rekommenderar om man vill höja kalaskänslan lite, oavsett vad man firar. :).

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 10 lesere

Likes

Comments

En koselig dag i Halden, bestående av sol, bad, shopping, och middag på bryggan!

Likes

Comments

Hej hej! Har lagt upp några av mina favoritbilder från ferien. Här är två till. I slutet av juli var vi på bröllop i Lidköping och passade därför på att ta en tur förbi slottet ni ser i bakgrunden. En fin liten utflykt som passar alla åldrar. Nu är varken jag eller H några extrema historiefantaster, men ändå! Trevligt. :).

Likes

Comments

Lite bilder från Bystranda i Kristiansand.

Likes

Comments

Idag har vi firat midsommar i Sverige. Jättemysigt! Vi har tittat på när stången har rests och när alla dansat små froskene, njutit av sommardagen och spist is.

  • 23 lesere

Likes

Comments

God kväll! Nu har jag bundit kransar inför morgondagen. Norskarna firar ju St.Hans idag men i Sverige firas alltid midsommarafton på en fredag. Just nu regnar det här men imorgon ser det ut som det ska vara uppehåll. Krysser fingrarna för att det blir fint väder.

Hur har ert firande varit idag?

  • 30 lesere

Likes

Comments

​Efter vi varit i Flåm drog vi vidare till Bergen. Den första dagen åkte vi Fløyelsbanen och såg hela den vackra utsikten över byn. Andar dagen firade vi 17 maj! Jösses vad jag älskar Norge och norskornas sätt att fira nationaldagen på.

Likes

Comments

Före jag börjar lägga upp nya inlägg så vill jag verkligen visa bilderna från vår vestlandstur som vi gjorde i bynnelsen av sommaren. I mitten av maj var vi nämligen i Flåm och Bergen i Norge. Vi bilade dit från Östfold. Flåm är en helt otroligt vacker liten plats som man nästan tappar andan av! Jag rekommenderar ALLA att åka dit. Vill påstå att resan passar alla åldrar.

Likes

Comments

​Hej hej! Detta är mitt första inlägg på denna bloggen. Spännande! 

Vad kommer den här bloggen att handla om? Jag vet inte! Lite allt möjligt antagligen. Men mest kommer den nog bestå av foton. Känner att jag vill ha någonstans att lägga upp alla bilder och grejer så att både mina norskar och svenskar kan ta del av dem. Har blivit litt "hekkta" på att fota efter att vi köpte ny kamera här för ett tag sedan.

Som sagt, vi får se vad det blir av denna bloggning. Häng med om ni vill. :).

  • 30 lesere

Likes

Comments