Header

Nå begynner ting endelig å ordne seg og falle på plass, og livet smiler! Denne uken startet litt sånn halvveis og jeg har ikke vært helt i form, livredd for at det var omgangssyke på vei... Heldigvis ser det ut til at jeg fikk ristet det av meg, og jeg har i alle fall fått trent litt denne uken.

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og lage klar morgendagens måltider. ✨

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Helgen var travel, og bestod av både konfirmasjon til min fetter, og dåp til min bestevenninne sin lille gutt. Utrolig koselig helg hvor jeg fikk sett igjen familie, venner og bekjente. I tillegg var det veldig deilig å være såpass heldig med været! Tror alle storkoste seg i begge selskapene, det gjorde i alle fall jeg.

En super helg, med litt for mye kake, men tipp topp stemning 💛

Likes

Comments

Helgen har virkelig bydd på finvær, og det har vært utrolig deilig å finne frem shortsen igjen. Ser derimot ut til at dette blir siste dagen med ordentlig godvær, så den skal nytes med litt utendørs cardio etterpå. Ellers stråler livet like mye som været, og jeg gleder meg sånn til denne sommeren. Har troen på at den blir en av de beste!

Nå skal siste del av finværet nytes!

Likes

Comments

På jobb i dag tikket det inn en ganske så digg melding, som kort fortalt sa at jeg slapp jobb i kveld. Da ble det en fjelltur istedenfor, og snart står det trening på planen. Sett vekk fra glad meldingen tidligere i dag, startet dagen helt topp! Jeg og en kollega tok en rask tur opp i vanntårnet på jobb, som består av 144 trappetrinn. Senere på dagen ble det en ny tur sammen med to andre kollegaer! Dager som dette er virkelig herlig ✌

Håper fredagen deres har vært like bra, og at den fortsetter i samme retning!

Likes

Comments

Det ble dobbelt opp med jobb i går for min del, så fra den ene og til den andre. Var ekstremt godt å komme seg i dusjen og legge seg, det skal jeg love dere! I dag setter jeg så uendelig stor pris på å bli ferdig på jobb klokken 15.00, for da skal virkelig været nytes til det fulle. 💛

I morgen er det atter en gang klart for dobbelt-jobbing, før det ventes konfirmasjon på lørdag og dåp på søndag. Føler tiden bare flyr avgårde...

Likes

Comments

I dag er jeg virkelig stolt over meg selv. For i en alder av 19 år, eier jeg nå to biler. Jeg kjøpte nemlig i dag min tredje bil! Vel og merke skal den ene bilen min selges... Men likevel utrolig stolt over meg selv som fikk lån til bil nummer to!

​Skal få tatt noen bilder av den nye bilen så snart jeg får tid. I morgen venter 12 timer jobb og møte med bilforhandleren for endelig overtakelse og omregistrering.

​Hvordan har din tirsdag vært?

Likes

Comments

Klarer virkelig ikke venne meg til at det er mandag i dag, og at arbeidsuken blir på 4 dager. Skal for all del ikke klage, solen skinner og gradestokken viser 16 grader på snapchat. Vil tippe å tro det er varmere enn som så, for i skrivende øyeblikk ligger jeg å soler meg ☀

Gårsdagen ble en suksess og oppstart av en ny tradisjon. Dagen begynte med en rolig frokost her hjemme, før jeg tok turen ut for å møte en venninne. Vi dro opp å spiste på Er-An som er en veikro (anbefales) inspirert fra 50-60 tallet. Når vi satt å spiste spurte jeg om ikke vi kunne leie en robåt etter maten og ta en tur på sjøen. Det var utrolig koselig og ikke minst avslappende!

Denne dagen skal virkelig nytes, før uken sparker igang med jobb, konfirmasjon og dåp.

Hvordan er din mandag?

Likes

Comments

Er det èn ting jeg liker spesielt godt med søndager, så er det det at jeg som regel har ekstra god tid til frokost. Søndager er jeg heller ikke så nøye på frokosten, og velger å unne meg noe litt ekstra. Til hverdags pleide jeg ikke være noe særlig til frokostmenneske før, og spiste gjerne ikke før rundt lunsjtider. Etter jeg kom virkelig igang med trening og fokuserte mer på kosthold, spiser jeg gjerne noe lett på vei til jobb. Merker dette gir meg mye mer energi, og får meg til å fungere bedre gjennom hele dagen.

Nå bærer det snart videre og ut for å spise! Ha en fin søndag ♥

Likes

Comments