I en vecka har man varit på den här fantastiska ön, Ibiza har allt, som vackra stränder, musik, spanska restauranger, en otrolig kultur och världens gulligaste gamla stad där man fick höra musik från en orkester inne i den stora, vackra kyrkan.

Här blev man förälskad i det vackra Medelhavet men det var en sak som var jobbigt när man badade och det var hur salt vattnet var. Då är det jobbigt när man har känsliga ögon och vill snorkla men det var fortfarande en otrolig upplevelse.

Det här var min första solnedgång i Spanien. Om man åker dit ska man verkligen ta sig tid och kolla på den vackra solnedgången för det är en häftig upplevelse.

Besök också stränder som t.ex Cala Bassa (den här) eller en annan som vi tyvärr inte hann se, Cala Conta.

Här är Ibiza stad på kvällen, att gå på dem här små gatorna fyllda med musik, blommor och spansk kultur var en upplevelse jag aldrig glömmer.

Om du åker till den här ön, bo nära stränderna eller nära Ibiza stad, iallafall så att du åtminstone kan ta dig till staden lätt, försök tala så mycket spanska du kan (om du kan någon) och besök gärna Formentera Ibizas grannö där kan du se stränder som liknar de karibiska stränderna (det går färjor dit från Ibiza stad) vi åkte inte dit men en dag vill jag även besöka den ön och den här igen.

Saknar den här platsen så mycket, nio dagar sedan vi lämnade ön men tack Ibiza för den här oförglömliga upplevelsen. ¡Hasta luego España! (Förhoppningsvis)
#ibiza #kärlek #spanien

Likes

Comments