Hej Wellnesspeople! 💪

Här kommer väldigt få bilder på Eventet Strong Together! skulle ha tagit fler bilder, men tänkte inte så långt (diethjärna 👊😘 ) Hade de otroligt roligt i alla fall! Speciellt att få träffa nya ansikten! 

Är ni intresserad av att veta mer ang Wellness Nutrition så kika in på hemsidan http://wellnessnutrition.se 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Haha såå sant, speciellt när man kör cardio! 😂👇

Likes

Comments

Först vill jag bara tacka för all pepp och förståelse under min diet, har inte vart en dans på rosor direkt och de är bara ca26 dagar kvar. Jag tänkte skriva om hur det är för mig och tror att några kan känna igen sig i detta som går/har gått på en tävlingsdiet.

Många kan tro att dom vet hur de känns, men egentligen inte. Har men inte gått på en tävlingsdiet kan man inte föreställa sig, man kanske kan förstå men inte veta hur de känns. ​Jag trodde jag visste hur de skulle vara. men kan säga detta har vart det tuffaste jag har gjort. All respekt till er som ställer er på scenen och ler in till de sista.

Alla är vi olika och därför reagera olika utefter vad vi stoppar i oss.. Själv blir jag väldigt borta i huvudet och mitt humör går upp och ned. mest ner. Har annars kallats för "Tjejen med koll". Så ni kan tänka er att gå från att ställa upp, säga Ja till jobb och ha koll på saker till att känna sig maktlös i sin egna kropp. Men varför gör jag detta? ​Jo för jag trodde inte de skulle vara såhär jobbigt som det är och jag vill inte direkt sluta när det bara är ca 26 dagar kvar!
Jag har alltid tänkt "Hur svårt kan det va!?"
OTROLIGT SVÅRT & TUFFT! Testa själva innan ni ger fördomar som jag gjorde, de som många tror som inte har koll på tävlingsgrenarna, tänker att vi alla äter lika dant och vårt humör likaså, men så är de verkligen inte. Walked the walk and talked the talk..
Även om er vän/kollega kanske har gått på en tävlingsdiet men ni inte märker någon skillnad så 

"Fake it to you make it "

​Jag gjorde så, tills min kropp sa ifrån förra veckan. Mår fortfarande inte bra, men att få träna gör de lättare och att få träffa mina härliga kollegor på NW 🌹Min familj & vänner 🌹

Att gå på en tävlingsdiet krävs disciplin och att man gör många uppoffringar.
Ni ska veta hur många gånger jag har velat gå in till ICA och plocka till en JÄTTESTOR PÅSE MED LÖSGODIS!
De roliga är att jag har inte ens börjat med min tömning och jag vågar inte föreställa mig hur de kommer bli.
​Jag väntar att säga något tills jag är där.

Det bästa tipset som jag har fått är att jag bara ska njuta det sista nu och utesluta all negativitet.
Vilket jag kommer göra också.

Tack igen ni som förstår och pushar mig nu in till de sista.

Likes

Comments

Hej! Ni missar inte Strong Together som är ett träningskonvent på Svenska Mässan i Göteborg den 7 maj som vänder sig till alla, såväl nybörjare som erfarna gruppträningsdeltagare och instruktörer?

Jag ska dit! 😍 och inte mindre än med Wellness Nutrition 😍

Strong together är ett konvent som erbjuder olika klasser, föreläsningar och inspiratörer på plats! Samtidigt de finner ni välkända presentatörer och artister både från branschen och tv-rutan. 😍 man får även chansen att träna tillsammans med erfarna PT:s och tävla i vår hinderbana!

Biljetter? (Kopiera länken) 😉
http://www.ticketmaster.se/artist/strong-together-biljetter/956598


Viktig information att veta om!
(Kopierat direkt från hemsidan)

Datum
7 maj

Plats
Svenska Mässan

Pris
695:- (serviceavgift inkluderad)

Ombokning av pass
Ring 077-170 70 70 för att boka om ett pass efter att du gjort ditt val på Ticnet.

Insläpp
Vår personal välkomnar dig från kl 08.00 den 7 maj.

Garderob
Kostnadsfri bemannad garderob. Vår personal ser till att ta hand och förvara era jackor och väskor under tiden du är hos oss. Värdesaker ansvarar inte personalen för.

Mat
Inne på konventet finner du ett cafe där du kan köpa lättare lunch i form av sallad, mackor, kaffe och smått och gott. Utanför mässhallen finns det ett par restauranger för dig som önskar lagad eller varm mat.

Shop
Vi har en shop där våra utställare säljer träningskläder och redskap till förmånliga priser.

Parkering
Parkering finner du i Focushuset eller i närliggande område.

Hotell
För dig som önskar hotell erbjuder Gothia Towers hotellrum, detta bokas via deras hemsida, alt finner du närliggande hotell i Göteborg via bokningssidor på nätet.

After Workout
Precis som förra året håller årets efterfest till på Trädgården i Göteborg! Vi har 500 fribiljetter till festen som ni kommer kunna hämta ut i vår speciella festmonter på Svenska Mässan. I entrébiljetten ingår även en drinkbiljett som ni kan lösa in på Trädgården. Insläppet sker från 20.00.

Duschar
Inför kvällens festligheter kan det vara skönt med en dusch efter en dag fylld av svettiga träningspass. Oavsett om du är medlem eller inte är du välkommen att ta en dusch på Nordic Wellness Ullevi mellan 17-20. Visa bara upp din biljett eller ditt armband i receptionen när du går in.

Likes

Comments

Hej wellnesspeople!

Träning ger resultat men maten ger ännu mera resultat! 💪🏽💦

Bilden till vänster är i höstats och bilden till höger är för några veckor sedan. Alla kan, frågan är bara när man ska ta steget till ett hälsosammare liv?!

På tal om inget! Hallå snö! Snöar de hos er? Igår snöade som attans här i Borås, speciellt där jag var. Jo ni som inte vet, så har jag börjat min Telia utbildning! Kan säga att jag får anstränga mig mera än vanligt p.g.a dieten. Men de är inte roligt när de är lätt 😉 hur som helst så var vår altan på jobbet "helt" vit. Även om inte sommaren har kommit så var de faktiskt mysigt med lite snö 😏

Likes

Comments

Omg! Vilket svettigt pass!! Ser framemot rygg ikväll med Sebbe 💪🏽💦 oh självklart ca20min cardio, men först.. Frukost 😍

Likes

Comments

Morgoncardio är klar och frukosten är nere. Nu är de lite tid för mellanmålet innan jag drar till jobbet! 😍

Likes

Comments

Instagram@jlsbody