Hej igen bloggen. Long time no seen. Sedan vi sågs sist har jag bland mycket annat tagit körkort till exempel. Har även köpt mig en riktigt tjusig dunjacka från Woolrich som jag tyckte att jag skulle ha.

Just nu sitter jag och försöker få i mig alkoholglögg, vilket jag aldrig tyckt om, men försöker ju lära mig. I slutet av November åker jag, Amanda och Fanny till Paris förresten! Uppdaterar er med bilder därifrån då.

Likes

Comments

Efter jobbet idag var jag och brudarna på Riche. Vi snackade om lite allt möjligt, som man ju behöver ibland. Till varmrätt tog jag en råbiff som var gudomlig, och till efterrätt delade jag och Amanda på en gino (myyyycket vit choklad ska det vara!!) som inte var trist alls kan jag ju säga. 

Likes

Comments

Har precis beställt mig en Tangiermatta från Ellos då jag fick ett trevligt litet erbjudande i brevlådan. Vi har redan en likadan storlek större i vardagsrummet och den är världens mysigaste att gå på. Så nu har jag beställt en även till mitt sovrum där jag tror den kommer att passa bra. Söker lite hotellrumskänsla med mycket textilier just nu.

Likes

Comments

Den senaste medlemmen i Acqua di Parma-serien är kvinnodoften Peonia Nobile. Baserat på doften av pioner kan man även känna hinter av svartpeppar och hallon i en oväntad men perfekt kombination. Tillsammans med de jordnära dofterna av geranium, patchouli och bärnsten bildas ett mjukt, men ganska tungt, intryck av denna Eau de Parfum. Lite räcker långt.

Designen på flaskan hålls inom Acqua di Parmas ramar då de håller fast vid art deco-stilen. Guldet och glaset tillsammans med formen gör att den passar min personliga inredningsstil perfekt då det är art deco jag är ute efter.

Nu börjar det dock bli höst och denna doft är ganska blommig, men jag väljer att gå emot strömmen den här gången för den doftar så himla gott!

Likes

Comments

Det har länge gått rykten om att märket Louis Vuitton ska ge sig in i parfymbranschen igen. Nu är det officiellt och det har skapats 7 dofter av parfymören Jacques Cavallier Belletrud som blev känd för att använda sig av endast exklusiva råa material. Flaskorna är designade av Marc Newson.

Personligen är jag helt exalterad över dessa men priset är ju vad man kunde förvänta sig. Det får kanske bli något för framtiden.

Bilder från Louis Vuitton's hemsida.

Parfymerna är tillgängliga från och med 1 September och kostar $240 styck.

Likes

Comments