Tash Oakley och Devin Brugman har ju, som kanske många av er vet, släppt en bikinikollektion i samarbete med Bikbok. Först kollade jag lite för några dagar sedan, over excited, men blev inte alls särskilt imponerad. Men så såg jag en bild på tjejerna med lite av grejerna på sig och bestämde mig för att ge det en andra chans. Och så! Vid första ögonkastet fastnade jag för en mintgrön skapelse som är exakt min stil. Älskar bikinis så har några stycken, men denna kommer vara så himla fin när man har en bränna till sommaren.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nagellack har alltid varit viktigt för mig och jag har mina solklara favoriter hos Essie och Smith & Cult. Har på senaste tiden märkt att de färger jag använder mest har börjat sina och därför kände jag att det var på tiden att införskaffa lite nytt såhär inför våren bland annat. Jag har köpt Big Spender, Van d'go, Meet Me At Sunset, Delhi Dance samt Fiji (som inte fick hamna på bild i detta inlägg.)

Likes

Comments

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Jag besökte Asien, avslutade ett förhållande, tog körkort bl a.

Vilka länder besökte du?
Indonesien, Grekland och Frankrike.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?
Nej det kan jag inte säga att det är.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
Jag kommer alltid att minnas 23 juni eftersom det var min och Jockes första dejt. Sen kommer jag alltid att minnas 26 oktober då jag tog körkort.

Vad är din största framgång?
Min största framgång har nog skett nu under vintern. Jag jobbar hela tiden på mig själv och den jag är. Jag har lärt mig att jag klarar mig själv vad jag än ger mig in på, och jag ska aldrig mer låta någon trycka ner mig. Jag ska tro på mig själv och göra det jag tycker känns bäst oavsett vad andra tycker. Jag är värd något och mina åsikter också.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor skulle jag gissa på!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
Whatever Turns You On av Daniel Norgren, Can't Help Falling In Love av Elvis, Ego av Willy William, Stranden av Sven Bertil Taube.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare, tyvärr. Därför vill jag lämna dehär bakom mig och förhoppningsvis göra 2017 fantastiskt.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade jobbat lite mer. Tror det hade gjort mig gott att vara lite upptagen hela tiden då jag har så lätt för att bli rastlös och få ångest så fort jag sitter stilla. Sen önskar jag att jag hade lagt mer tid på människor som verkligen betyder något för mig istället för de som inte egentligen bryr sig. Sen önskar jag att jag hade uppskattat tiden med min familj mer.

Den maträtt du åt oftast under 2016?
Jag har oftast ätit sushi eller en snabbt ihopkastad sallad hemma.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Jag var i Grekland med alla mina fina vänner och blev firad riktigt ordentligt. Mår lite halvilla bara jag tänker på den dagen och all tequila, haha!

Högsta önskan just nu?
Att världen ska bli en bättre plats. Att människor ska sluta vara så otroligt själviska.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag hade fått stanna på Bali en månad till.

Vad fick dig att må bra?
Främst jag själv. Men också Jocke som hjälpt mig se saker ur ett annat perspektiv, och fått mig att sätta mig själv först. 2017 ska bli en jag-år.

Vem saknade du?
Ingen faktiskt.

Vad är du mest stolt över?
Att jag tog körkort på 2 veckor känns väldigt bra!

Likes

Comments

Hej igen bloggen. Long time no seen. Sedan vi sågs sist har jag bland mycket annat tagit körkort till exempel. Har även köpt mig en riktigt tjusig dunjacka från Woolrich som jag tyckte att jag skulle ha.

Just nu sitter jag och försöker få i mig alkoholglögg, vilket jag aldrig tyckt om, men försöker ju lära mig. I slutet av November åker jag, Amanda och Fanny till Paris förresten! Uppdaterar er med bilder därifrån då.

Likes

Comments

Efter jobbet idag var jag och brudarna på Riche. Vi snackade om lite allt möjligt, som man ju behöver ibland. Till varmrätt tog jag en råbiff som var gudomlig, och till efterrätt delade jag och Amanda på en gino (myyyycket vit choklad ska det vara!!) som inte var trist alls kan jag ju säga. 

Likes

Comments

Har precis beställt mig en Tangiermatta från Ellos då jag fick ett trevligt litet erbjudande i brevlådan. Vi har redan en likadan storlek större i vardagsrummet och den är världens mysigaste att gå på. Så nu har jag beställt en även till mitt sovrum där jag tror den kommer att passa bra. Söker lite hotellrumskänsla med mycket textilier just nu.

Likes

Comments

Den senaste medlemmen i Acqua di Parma-serien är kvinnodoften Peonia Nobile. Baserat på doften av pioner kan man även känna hinter av svartpeppar och hallon i en oväntad men perfekt kombination. Tillsammans med de jordnära dofterna av geranium, patchouli och bärnsten bildas ett mjukt, men ganska tungt, intryck av denna Eau de Parfum. Lite räcker långt.

Designen på flaskan hålls inom Acqua di Parmas ramar då de håller fast vid art deco-stilen. Guldet och glaset tillsammans med formen gör att den passar min personliga inredningsstil perfekt då det är art deco jag är ute efter.

Nu börjar det dock bli höst och denna doft är ganska blommig, men jag väljer att gå emot strömmen den här gången för den doftar så himla gott!

Likes

Comments

Det har länge gått rykten om att märket Louis Vuitton ska ge sig in i parfymbranschen igen. Nu är det officiellt och det har skapats 7 dofter av parfymören Jacques Cavallier Belletrud som blev känd för att använda sig av endast exklusiva råa material. Flaskorna är designade av Marc Newson.

Personligen är jag helt exalterad över dessa men priset är ju vad man kunde förvänta sig. Det får kanske bli något för framtiden.

Bilder från Louis Vuitton's hemsida.

Parfymerna är tillgängliga från och med 1 September och kostar $240 styck.

Likes

Comments