Recept från simplyrecipes.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Började gårdagen med en fika med Mickis och Marika i Marikas nya lägenhet. Mickis åker snart till New York i ett halvår så det behövdes..

På kvällen åt jag och Jocke middag på Nybrogatan 38, jääättegod kalvtartar tog jag.

Och nyligen fick jag hem Nicki's Nude från Mac. Ett limited edition läppstift från Nicki Minaj's kollektion. Det var lite mörkare än det såg ut på bilden, hade förväntat mig något korallrosa. Denna var mer som ett krämigare Velvet Teddy.

Likes

Comments

När jag var i Marais för några veckor sedan förälskade jag mig i hudmärket Codage Paris. Har köpt en påse av deras skin rehab. Man får en skrubbcreme, två serum, samt dag- och nattkräm.

Kappan är ny sedan juni, har kikat på den till och från sedan i vintras, så slog till på rean nu. Den kommer från DAY. Skorna är från Ganni.

Likes

Comments

Väska från Allsaints

Såg en version av denna, fast i burgundy, när jag var i Paris i november förra året. Har sedan dess gått och längtat efter att äntligen få en anledning att köpa den (då den inte var svinbillig haha). Så var jag ju i Paris igen över min födelsedag och då bodde vi i Marais där jag hittade den första gången, så sprang in i butiken och letade efter den men eftersom den var av utgående kollektion fanns den inte. Så blev att jag klickade hem den istället! Men nu är den min!

Likes

Comments

Kom hem igår natt från den bästa resa (ok på delad första plats med Bali) jag gjort i mitt liv. Åkte med Jocke denna gång och vi började med att åka ner till Trelleborg för att ta färjan över till Rostock. Sedan fortsatte vi genom Berlin, Prag, Venedig, Rom, Pisa, Monaco, Paris. Massa stopp där emellan också såklart. Nästan svårt att hålla koll på dagarna och vad vi hunnit göra, men vi har i princip sett alla stora sevärdheter i varje stad och nu är jag helt slut. Här ovan är i alla fall några bilder från Paris, där vi bodde på Hotel du Haut Marais. Kan starkt rekommendera!!

Likes

Comments

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Jag besökte Asien, avslutade ett förhållande, tog körkort bl a.

Vilka länder besökte du?
Indonesien, Grekland och Frankrike.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?
Nej det kan jag inte säga att det är.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
Jag kommer alltid att minnas 23 juni eftersom det var min och Jockes första dejt. Sen kommer jag alltid att minnas 26 oktober då jag tog körkort.

Vad är din största framgång?
Min största framgång har nog skett nu under vintern. Jag jobbar hela tiden på mig själv och den jag är. Jag har lärt mig att jag klarar mig själv vad jag än ger mig in på, och jag ska aldrig mer låta någon trycka ner mig. Jag ska tro på mig själv och göra det jag tycker känns bäst oavsett vad andra tycker. Jag är värd något och mina åsikter också.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor skulle jag gissa på!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
Whatever Turns You On av Daniel Norgren, Can't Help Falling In Love av Elvis, Ego av Willy William, Stranden av Sven Bertil Taube.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare, tyvärr. Därför vill jag lämna dehär bakom mig och förhoppningsvis göra 2017 fantastiskt.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade jobbat lite mer. Tror det hade gjort mig gott att vara lite upptagen hela tiden då jag har så lätt för att bli rastlös och få ångest så fort jag sitter stilla. Sen önskar jag att jag hade lagt mer tid på människor som verkligen betyder något för mig istället för de som inte egentligen bryr sig. Sen önskar jag att jag hade uppskattat tiden med min familj mer.

Den maträtt du åt oftast under 2016?
Jag har oftast ätit sushi eller en snabbt ihopkastad sallad hemma.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Jag var i Grekland med alla mina fina vänner och blev firad riktigt ordentligt. Mår lite halvilla bara jag tänker på den dagen och all tequila, haha!

Högsta önskan just nu?
Att världen ska bli en bättre plats. Att människor ska sluta vara så otroligt själviska.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag hade fått stanna på Bali en månad till.

Vad fick dig att må bra?
Främst jag själv. Men också Jocke som hjälpt mig se saker ur ett annat perspektiv, och fått mig att sätta mig själv först. 2017 ska bli en jag-år.

Vem saknade du?
Ingen faktiskt.

Vad är du mest stolt över?
Att jag tog körkort på 2 veckor känns väldigt bra!

Likes

Comments

Efter jobbet idag var jag och brudarna på Riche. Vi snackade om lite allt möjligt, som man ju behöver ibland. Till varmrätt tog jag en råbiff som var gudomlig, och till efterrätt delade jag och Amanda på en gino (myyyycket vit choklad ska det vara!!) som inte var trist alls kan jag ju säga. 

Likes

Comments