Äntligen fredag!!!! tänkte jag innan det slog mig att denna helg ändå bara kommer att bestå av jobb och plugg. Men det känns helt okej för jag lever fortfarande på förra helgen som jag spenderade i huvudstaden hos Clara! Vi strosade, handlade second hand, åt massa massa god mat, var på teater, fikade, hängde med Mesinee som är nybliven Stockholmsbo! Saknar båda mina gummor redan.... En tråkig sak som hände var att min mobil blev stulen. Fyra tusen bilder är borta för alltid :( Jag har inte råd att köpa en ny mobil, men jag hade råd att tröstshoppa kläder, så det gjorde jag! Bland annat den röda jackan som Clara har på sista bilden. Men den glömde jag i Stockholm, typiskt mig. I övrigt så var helgen 10/10.

Likes

Comments

Sorgligt att lämna Italien men mysigt att komma hem och träffa Mamma, Moltas igen. Och Matteus såklart! På söndagen (efter en goood sömn i min egna säng) tog vi bilen till forsa för att gå på auktion. Jag ropade hem en matta till sovrummets och mamma en jättefin skål. När magarna började kurra så åkte vi till Frägsta för att äta på Ystegårn. Halloumiburgare, aborrefilé och våfflor. Jättegott och jääättetrevligt ställe. 

Likes

Comments

Jag vill ha exakt allt. Synd att det är snordyrt.

Likes

Comments

Vad har vi gjort?

Vandrat gudarnas stig. Utsikten var heeeeelt otrolig (men tyvärr omöjlig att fånga på bild)

Druckit för många cappuccino. Och tatuerat mig för första gången i livet! En liten citron på handleden blev det. Eller rättare sagt, en sfusato. Jag älskar den!

Besökt Pompeji.

Vi åt middag på samma resturang alla dagar utom en (för det hade våra lärare bestämt.) Maten var tyvärr ingen höjdare, men stället var mysigt och personalen trevlig så det gjorde inte så mycket.

Återigen vandrat! Här på citronstigen. Det var en fin led, men vi blev besvikna över att vi knappt fick se några mogna citroner...

Ätit bakelser och druckit (ännu mer) cappuccino på ett jättefint ställe vid namn Pasticceria Sal De Riso. Allt var jättegott, men jag blev mest imponerad av det fina porslinet.

Vandrat (något som kändes som) en miljon trappor uppför berget för att ta oss till grannbyn där vi köpte sen godaste glassen jag någonsin ätit. Citron och mangosorbet!

Utforskat Minori, hängt på stranden, balkongen, vid hamnen. Och klappat en ponny!

Likes

Comments


- Min favoritdoft att använda utomlands/på sommaren. Gillar inte alls tunga dofter vid varmare klimat, jag vill ha fräscha och lätta. Den här luktar nytvättade kläder. (clean warm cotton)
- Kokosolja! Använder det till allt. Sminkborttagning, hårinpackning och istället för bodylotion. Ibland har jag en sked i teet också.
- ansiktsmask från the body shop som ger generöst med fukt. Riktig räddare! Ethiopian honey heter den och inte helt oväntat så innehåller den honung🍯🍯🍯

Likes

Comments