Visst, det är bara början av januari men nu saknar jag verkligen våren! Sitta och ta morgonkaffet ute, se lyckliga barn och djur på tomten , plantera massor med blommor osv!

Likes

Comments

Linus har tydligen åkt på en såkallad " mansförkylning" (😂) så här blir det lugnt idag. Håller på att göra lite langos nu sen glo på film och hopp ner i sängen. Hailey sover sen en timme tillbaka ungefär, vår duktiga tjej har börjat somna själv nu förtiden. :)
Och vet ni vad! Häromdagen kunde vi hämta hem vår älskade Lexie som varit borta ca 2 månader. Var tydligen någon som låst in henne sen gett henne till någon annan 😳 sjuka människor. Men hon njuter för fullt av att vara hemma just nu. Myser mest i våran säng hela dagarna haha :) men skönt att ha henne hemma iallafall :)

Likes

Comments

Min älskade lilla labyrinthylla har legat och samlat damm hos mamma några månader då Daniel ska göra en större till mig, men idag fick den åka upp här hemma :) undra hur många gånger man kommer byta grejer bara...
den är köpt hos linneahemma.se!

Likes

Comments

Sitter och dricker vårat morgonkaffe nu och Hailey busar för fullt på golvet.
Skönt att kunna sitta i soffan och ta det lite lugnt :) knappt hunnit röra soffan senaste dagarna då vi möblerat om hela nedervåningen typ, och jag började plocka bort julen igår med så resten ska ner idag :) nu ska vi bara klura ut hur vi ska ha fotoväggen vid tvn... men men!

Nu vill jag ha vår!! Köpa hem lite tulpaner osv så man får lite vårkänsla 😍

Likes

Comments

Tänkte lägga ut lite förebilder på en del av vårt kök, för att sen kunna jämföra då jag håller på att göra iordning där.
Blir ju mer och mer industristil här hemma och mindre och mindre shabby chic 👌🏻. Så istället för det stora vitrinskåpet ( som ska upp i sovrummet ) så ska trähyllor med svarta hållare upp för mina burkar med pasta/mjöl kryddor osv, sen hushyllan som står på vitrinskåpet och gristavlavan och även min labyrint hylla ska upp på väggen. Men har så svårt att bestämma mig hur jag ska göra med skåpet under fönstret.... några idéer?
Funderar även på att göra en slags köksö/bänk mot väggen så man har någon bättre yta för kaffebryggare osv... hm.
Och ja detta är kassa bilder på ett kaos ;)

Likes

Comments

Ska bli kul att se barnens glädje i ögonen imorgon! Eller ah, Hailey lär vara gladast över pappret ;) men Chloé kommer nog bli helt överlycklig 😍

Likes

Comments

Åh vad det är svårt att fixa julklappar till alla, att komma på alltså. Men jag har nästan alla färdiga nu så det känns skönt! Chloé blir riktigt bortskämd iår men det förtjänar hon! Hailey får inte så supermycket eftersom hon inte riktigt förstår än, hon lär tycka papprena är roligast så 😂 men släkt och vänner är inte riktigt färdiga än så det är jag påväg för att fixa idag, med Sofie och mamma. Och säkerligen hälften av Växjös befolkning haha..

Lite roligt att dom flesta paketen idag ska inhandlas till mamma och Sofie men vi får splittra på oss helt enkelt haha.

imorgon på självaste julafton blir det att ta det lugnt på dagen och sen åka till mamma på eftermiddagen för lite julmys. Så trevligt :)

Men för er som har lite panik över att ni inte hunnit fixa julklappar så är Delicard jättesmidigt där man köper olika gåvokort så får personen sen välja och vraka över vad man vill ha. Finns massor med fina saker och även delikatesser!

Man kan även designa korten och göra dom personliga och det är ju lite roligare än bara vanligt kort :)

Man kan få det smidigt via mail eller så skickar dom gåvokorten men då tar det dock några dagar.


In och kika vetja!

Likes

Comments