http://josefinesara.blogg.se/

 

http://josefinesara.blogg.se/

 

http://josefinesara.blogg.se/ 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag fick en väldigt bra julklapp av mig själv häromdagen, KÖRKORT!  snön är tillbaka också så det blir nog en bra jul i år.


Likes

Comments

Jag är så sjukt sugen på att göra en till tatuering. Men något större denna gången.
Likes

Comments

Har hittat en ny favoritlåt som jag nu lyssnar på hela tiden. man gör alltid så, snart är den väl inte lika bra längre . Har en dålig kväll igen så sitter och kollar Jersey och deppar. Ska väl lägga mig snart ska göra en spännande grej imorgon.Likes

Comments

Drömde världens bästa dröm. Att jag och Justin bieber va tillsammans. Det va hur verkligt som helst, så när jag vakna blev jag arg att han inte låg bredvid mig. Tror fortfarande att det är sant.

Pappa fixade biljetter från en tjej på hans jobb igår, till Swedish house maffia så jag och jennan åker dit den 23. Kommer bli hur grymt som helst.

Likes

Comments

Tror jag sov 3 timmar inatt, så nu har jag så sjukt ont i huvudet fast har känt mig konstig hela dagen. Trodde jag skulle svimma idag på jobbet, hade inte ätit så mitt blodsocker va nog inte så bra. Är skit trött nu men kan lova att det kommer ta flera timmar för mig att somna.


Likes

Comments

Ligger i sängen och läser lite teori, tråkigt men det måste göras. Jag fick kämpa att hålla ögonen öppna när jag kollade solsidan och bara från att flytta mig från soffan till sängen gjorde mig lite piggare och nu kommer jag inte kunna somna på ett tag. Jag som trodde jag skulle få somna tidigt..

Likes

Comments

Eftersom mamma och pappa hade halv åtta hos mig igår med sina vänner åt vi världens godaste mat. Till förrätt va det löjromstoast, varmrätt oxfilé och murkelsås, sen efterrätt crème brulee. Mums

Sen åkte jag och jennan till Kungsbacka eftersom vi har sagt att vi ska ha en vit månad så drack vi inte. Duktiga som vi är!


Likes

Comments