Från och med i morgon så är denna bloggen pausad och jag kommer då i stället att blogga under namnet www.nattstad.se/juliabillmark

//Julia 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade tänkt att jag dkulle upp tidigt och plugga hela morgonen och förmiddan men råkade sovs bort hela morgonen så ja, nu lär jag få sitta hela dagen...

Håller på att bygga upp en ny blogg som ni kommer kunna följa mig på snart i eftersom jag kommer ta en paus/lägga ner denna. Men mer om det när den är klar!

//Julia

Likes

Comments

Vi kan väl börja med att dagen startade med kaos och trodde aldrig att de skulle sluta så bra som det gjorde!

Var i torsås med Lovisa och hennes två kompisar på någon fest mitt ute i skogen, det va öde men kul hade vi. När det började närma sig tolvslaget fick vi skjuts in till kalmar så ja, firade då 12-slaget i en bil på motorvägen med tre undervara tjejer! Vi såg fyrverkerier på avstådn så det hela var rätt fint trotts att vi satt i bilen. Tog mig hem till smedby runt tretiden.


I dag är man ganska sliten så har bara slappat, myst med familjen och självklart ätit pizza! 


Gott nytt på er!

//julia

Likes

Comments

Jobbade i hop en ny blogg design  så här på kvällen, tycker om att förnya mig ofta så ja nu blev den å se ut så här. Mycket mönster jag vet men tycker det blev rätt bra ändå! 

Likes

Comments

Hittade snyggaste jeansen på rean igår!!!!!

Likes

Comments

Hej!!!

Julafton börjar leda mot sitt slut och jag ska precis lägga mig ovh kolla på en film.

Fick ett par sjukt fina vinglas som jag önskat mig som är designade av carolina ginning och en massa annat bra. Men det bästa va nog att jag fått lite pengar så nu har jag äntligen råd med tatueringen så i veckan ska jag boka tid. Så sjukt exited!!!!!!

God jul på er!
//Julia


Likes

Comments

Hittade dem här fina bilden på en dikt min mamma delat på facebook, sjukt sant och läsvärt!

Likes

Comments

Hej!

Har umgåtts med min fina tilde i dag, vi va i hennes systers lägenhet och kolla på film och lagade lyxmat. Eller ja vi plockade i hop det vi kunde hitta i frysen men gott blev det!

Bytte även julklappar och fick världens snyggaste skor av henne, blev så sjukt glad. Helt klart årets bästa julklapp!!!

//Julia


Likes

Comments

Hej! 

Har suttit hemma hela dagen i dag och jobbat så nu har jag äntligen fått i hop pengar till mina nyårskläder. Men ändrade mig från byxdressen till en sjukt snygg klänning som jag hittade så nu är den hemklickad. Längtar redan tills den ligger i brevkådan! 

//Julia 


Likes

Comments