Jag vet inte vad det är men denna höst känns på alla sätt så annorlunda. Troligtvis därför att jag inte studerar längre utan började jobba, att jag under sommaren flyttade hemifrån och att mina relationer med vissa människor känns så jäkla komplicerade ibland.

Samtidigt som jag är världens lyckligaste så känns det som ett ända jävla kaos i mitt huvud, konstant. Jag oroar mig för saker som knappast har någon skillnad i slutändan och det känns som jag gör andra besvikna hela tiden. Jag försöker mitt bästa men det känns fortfarande som om jag tar fel beslut och helt enkelt räcker inte till.

Känner mig konstans trött och orkeslös, hade velat dra till nått varmt ställe och bara njuta men så fungerar det tyvärr inte. Jag upplever att det 3 åren jag avgjorde kombiexamen var jäkligt tuffa speciellt sista året med studentskrivningar, praktik och på detta ännu ett jobb. När skolan tog slut jobbade jag hela sommaren på två olika arbetsplatser och nu på hösten har jag bytt arbetsplats till ett mycke mer krävande arbete då man får seriöst ta mycket skit. 

När får jag vila? när får jag ta det lungt och samla mina tankar? faktiskt leva? 

"Välkommen till vuxenlivet" har jag fått höra otaliga gånger samt "du skall vara tacksam för att du har en arbetsplats" 

Jag är tacksam och jag förstår att man inte kan leva som ett barn och ha roligt hela tiden men jag behöver en paus som räcker längre än 3 dagar.  

Det är psykiskt jobbigt och jag förväntar mig inte någon förstår men det känns ibland som att andra förväntar sig från mig att jag skall finnas på alla håll, alltid där för alla och fortfarande balansera allt med att sköta mitt jobb, min hälsa, relationer och mitt eget hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur många gånger har inte jag bestämt mig för att börja blogga igen och efter 3-4 inlägg glömt bort hela bloggens existens. Tja jag gör ett till försök och så kan vi hoppas på det bästa... :DBehöver jag ens presentera mig? Tror knappast någon annan än männisor som känner/vet mig läser detta så tror det är no need for that.

Iallafall sitter jag nu på jobb, tittar var femte minut på klockan och önskar att tiden inte skulle snigla sig fram som den tycks göra idag. Har de senaste arbetsturerna haft riktigt jobbiga och rent ut sagt elaka kunder men det är väl bara att bita ihop och vara trevlig fastän jag mest hade haft lust att skrika tillbaka åt varenda jävel som inte kan beté sig. 

Faktiskt så har jag nyligen bytt arbetsplats och i jämförelse med mitt förra arbete är det nya så jäklainihelvetes mycket svårare, miljoner saker att komma ihåg samtidigt som man får höra skällor och hemska saker i telefon, okej kanske liite överdrivet det finns också trevliga kunder som det inte är något som helst problem med.

Ett kort första inlägg, för att ja.. som sagt jag är på jobb och jag slutar snart (wohoo öppna vinflaskan tack) vi hörs!


Likes

Comments