Känner att allt känns bra just nu, har haft så otroligt mycke energi och är allmänt bara lycklig!

Under senaste dagarna har jag för första gången i mitt liv laga HELT själv våfflor och bananplättar(lyckades pårikit jätte bra) har varit på fotbollsträningar och i Pargas och fiska, okej jag tittade på när min pojkvän fiskade men de tycker jag räknas iallafall.

Nu sitter jag på jobbet och har "bara" ungefär 7 timmar kvar men sen har jag hela veckoslutet ledigt, vilket är såå roligt :)

Hade braa så hörs vi troligtvis nästa gång jag jobbar igen, heh..

Henkilön Jenny Heikkilä kuva.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Senaste veckorna har typ rusat förbi så snabbt att jag knappt hänger med. I mitt huvud lever vi ännu i ungefär februari och jag kan inte fatta hur det redan är april. Jag har sökt till skola och håller på som bäst att läsa till inträdesförhör, sjukt jobbigt material att läsa men jag har lite under 3 veckor tid ännu på mig.

Det känns som om jag jobbat mer än någonsin och jag är så trött, arg och irriterad, får inget gjort på min fritid. Jag borde städa min lägenhet eftersom det ser förfärligt ut men genast då jag kommer hem så vill jag bara lägga mig på soffan och halvkolla nån realityshow och fast somna mitt i ett avsnitt.

Jag hinner inte träffa mina vänner, jag hinner inte träffa min familj, jag hinner inte ens laga mat och det enda som gör att jag orkar med min vardag är att jag nästan varje natt får sova bredvid min älskling.

Jag hoppas sååååå mycket att jag slipper in till skola för att jag vill studera, träffa nya människor och jobba mindre... Jag säger bara att vi får på min arbetsplats alldeles för liten lön för att jag skulle orka med det här jobbet i många år till.


Likes

Comments

Vilken dålig måndag jag haft. Tvingades vakna före 8 idag för att föra bilens fönster och lås att fixas, stog där i över en timme och väntade, körde hem och lagade mat som inte ens blev gott, kollade två avsnitt av grey's anatomy och stack iväg till jobbet. Ca. 2h har jag kvar att sitta på jobbet fastän jag mycket hellre hade lust att bara köra iväg härifrån.

Jag är så irriterad på vissa saker att det typ gör ont i hela kroppen att sitta stilla. Fy fan vilken dag, trot det blir vin till kvällsmat.

vinterhalva: Egenskrivet -vinterhalva:

Likes

Comments

Ohja! Känns så skönt att ha ett helt ledigt veckoslut framför sig. Min torsdag har varit ganska slö dock, hade första arbetsturen 7-15 sedan städade jag hela min lägenhet (duktigaduktiga jag) och nu är jag tillbaka på jobbet och skall sitta här tills 7 på morgonen, NICE.

Saknar till mina nya rena lakan redan...suck.

Iallafall har livet rullat på som vanlig vilket betyder att ena dagen är mitt liv ett enda jävla kaos och andra dagen är jag en riktig jävla livsnjutare.

Denna natt kommer snigla sig fram jag känner det redan nu efter 1h på jobb :/ Bläää vill sova med min pojkvän istället.

Godnatt till er som är så lyckligt lottade att ni får sova inatt.

Likes

Comments

Har fått sovit knappa 4 timmar, hade nattur som slutade 7 på morgonen och nu är jag kl.3 tillbaka på jobbet igen. Drack kaffe men det hjälpte knappt mot tröttheten, blev bara darrig i kroppen.

Har föresten varit sååå duktig då jag inte druckit en droppe alkohol på över en månad men just nu är jag arg och ledsen och livet känns blää så det finns en stor chans att min alkoholfria period tar slut.Vittröttrosé:

Likes

Comments

​Har krabbis (ja, fortfarande) är jävligt irriterad på en massa saker och på ett antal människor. Vill inte vara en bitterfitta eller en svartsjuk jävel men det är så svååååårt.

Det är sämst att ha krabbis på jobbet då jag bara har lust att säga åt kunderna "fuck you du kan gå hem, du beter dig som en idiot" och själv dra hem. Har varit på jobb i ca. 2 timmar och har ingen feelis för att sitta här ännu 7h...

Yes, Thank You!:

Likes

Comments

Sitter och leker absolutist i ett rum med människor som spelar drickspel och tar en såndän lätt söndagsfylla. Ni vet, en såndän lätt oskyldig söndagsfylla som sist och slutligen leder till att man sitter 7 på morgonen och dricker den sista skumppan slut.

Iallafall så sitter jag och dricker cola zero och tittar på BARA och ENDAST för att jag hade fått en sådan uppfattning av att ikväll dricker "vi" inte. 

Bloggar mest bara för att jag försöker hålla mitt humör,  faktiskt hade jag haft lust att ropa och skrika hur jag känner och sedan dra iväg med bilen men så gör väl ingen vuxen människa? Förstör andras kväll med onödig drama.

Jag hatar gräl, speciellt med människor som betyder nått för mig men får en sådan äckligt krypande känsla att den här kvällen kommer inte jag undan med utan gräl.

Känner  mig bara  orättvist behandlad ikväll va en som betyder mycket för mig och det suger. ​

Godnatt åt bloggen vi hörs!

Likes

Comments


"Konsekvenstänkande" #konsekvänstänkande #villfarelser:

Det känns som man fått en tegelsten i ansiktet när man efter en veckas ledighet hamnar tillbaka till jobbet. Dom första 3h kände jag väl mest att "oj vad skönt att vara tillbaka" men nuuu... jag känner mest att okej hade kunnat ta en vecka ledighet till.

Men nu till det som exakt alla har frågat mig "nå, va gjorde du på din lediga vecka".

Hade planerat ett och annat men nej, Jag gjorde INGENTING annat än söp mig så jävla äckligt full på onsdagen att det enda jag minns är att jag hade såinihelvetesjävlaroligt och nästa sekund grät jag över något oväsentligt och sen minns ja ingenting och sen spyr ja i någons roskis och sen vaknar jag med en sån förfärligt hemsk krapula så ja spyr pånytt, på min pojkväns golv. Nice one, verkligen....

Alla andra dagar levde vi som 2 jävla losers och gjorde i princip inget. Men vetni, jag njöt endå bara att få vara i närheten av den jag tycker mest om för att det gör min dag 10x bättre, alltid.

Det är seriöst såå jävla skönt att ha ledigt men sen igen, fett drygt att ha ledigt men inte kan göra nått då ens lön är värdelös.

Vihörs nu skall jag typ spela candycrusch och alla andra fb spel igenom så mina sista 3h av arbetsdagen sku gå ens liiite snabbare.

Likes

Comments

Jack Kerouac:

...och tänkt, så otroligt mycket på sista tiden. Allting känns så svårt, tusen tankar har jag i huvudet hela tiden och jag är inte alls nöjd med mitt liv just nu, alla verkar ha så jävla mycket roligare och bättre än jag. Igår hade jag roligt, idag känner jag mest bara att mitt liv suger.

Imorgon (eller idag klockan är ju endå halv 4) kommer bli en bättre dag. Jag skall genast efter att jag slutat jobbet 7 på morgonen köpa bil, en gammal grön -96 bmw med läderbänkar och taklucka. Efteråt skall jag tillåta mig att sova i max. 5h sedan kanske dra mig till gymmet (detta beror på hur trött jag kommer vara) och sedan köra runt med min bmw så att jag inte kärringstoppar överallt för att den här bilen är sååå mycket annorlunda att köra än min förra bil.

Kan inte fatta hur jag alltid glömmer ta med mat till jobbet, drygt att sitta 9h och dricka vatten men nu är det ju "bara" 3h kvar som troligtvis kommer snigla sig fram.

Likes

Comments