Header

HEJ på er gott folk. Det var ett tag sen som jag bloggade om någonting. idag så känd jag att det va dags!

Så idag så lägger jag ut några bilder som jag fotade förra veckan vid ett ställe som heter Själsö Hamn, ni som undrar vart detta är någonstans så är det på ön Gotland.

BTW det är snart sommar lov ju!! fan vad gött!! det kan inte bli bättre än så.

Det kommer en kompis till Gotland i sommar det ska bli jätte kul att få träffa henne :)

Ni får ha det bra, Joakim.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

Nu var det nästan en månad sedan jag la ut något på min blogg så idag ansåg jag att det var dags!

Idag har jag haft Nationellt prov i Svenska och vi skulle skriva en debbatartikel om 4 olika ämnen som man fick välja på. Provet höll på i 3 timmar, vilket var väldigt segt.

Sedan så hade jag spanska och då kom det en kille från Spanien på vår lektion som berättade lite om sig själv, var han bodde och lite om staden som han bodde i. Därefter fick vi prata med honom i olika grupper vilket var lite pinsamt eftersom att jag inte är så bra på att prata spanska, men jag tyckte att det gick ganska bra ändå. Efter spanskan så hade vi Psykologi vilket jag tycker är lite tråkigt för att det är svårt... 

När jag kom hem från skolan så pustade jag ut och la mig i sängen för att ladda upp till träningen senare på kvällen. Träningen gick bra tyckte jag men det var riktigt jobbigt, vi sprang intervaller men vad gör man inte för att bli bättre på ishockey.

 

HÄR KOMMER DET EN BILD SOM JAG TOG NU I VECKAN SOM JAG TYCKTE BLEV RIKTIGT BRA! 

Likes

Comments

Hej här kommer några bilder som jag har fotat med min nya kamera som jag fick igår när jag fyllde år igår. Fotona är tagna på Gotland i en liten ort som heter Själsö.

Jag är inte så bra på att fota men det blev ganska bra ändå

Tack och hej leverpastej

mvh Joakim Larsson  

 

Likes

Comments

hej vänner!

jag sitter nu och pluggar i skolan och började att tänka på att jag kanske skulle behöva göra ett inlägg i bloggen .  

det var ett tag sen jag updaterade mig med ett inlägg men nu gör jag det.

denna vecka ska jag ha ett prov i Matte på procent vilket jag inte ser fram emot. jag ska sedan ha en examination på min bok "The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian" som vi har i engelskan på fredag. vilket betyder att jag ska ha läst ut boken på 230 sidor. just nu så är jag på sidan 150...  så det blir väl bara att läsa på då.. sak samma.

jag har ishockey match i helgen mot Ekerö och jag hoppas att vi vinner mot dem. vi vann mot dem sist så det ska nog inte vara något problem.

ha det så bra vänner så hörs vi! ¡Adiós amigos!

Mvh Joakim Larsson

Likes

Comments

hej och välkommna till Jocke Larssons blogg

jag startade denna blogg bara för att jag kände för det, hade inte tänkt att det skulle bli en jätte känd blogg. (villket den inte kommer bli)

vet inte riktigt vad jag ska skriva men.. vi får se framöver.. 

mvh Joakim Larsson 

Likes

Comments