Mötte upp mamma och pappa och gick ner på stan. Jag och Mikaela bjöd dem på Magnus Ugglas show igår på Cirkus. Publiken var eld och lågor till hans avslutande extranummer "Kung i baren" haha... Men det var riktigt kul! Fikade på Vetekatten, sedan mötte jag och Alex upp Adam och promenerade längs Norr Mälarstrand. Passade på att storhandla också, ser ut att bli en veg-vecka här hemma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mina föräldrar är och hälsar på så vi åt ute på en Bistro Bestick, en restaurang i city. Maten var riktigt god, för mig blev det deras variant på sashimi och tartar (surprise...). Bästa smakupplevelsen för kvällen var dock dessertvinet som var så himla gott att jag kände mig tvungen att ta namnet på det: Chateau Tirecul la Gravière. Perfekt för mig som inte är så mycket för mastiga efterrätter men ändå brukar vilja ha något litet sött. Kommer bunkra upp ett lager hemma!

  • Mat

Likes

Comments

Long time no see! Har haft fullt upp med jobb denna vecka, bjudit över Adam på middag men annars har åtminstone jag varit rätt slut efter jobbet denna vecka så har inte gjort något speciellt. Så fint väder idag, och bättre ska det bli! Blev en promenad till och längs Strandvägen, en all time favorite sådana här dagar. Lite blåsigt bara som ni kan se!

Likes

Comments

Drömmer mig tillbaka och planerar redan en till resa dit. Har även bokat Prag i juni för en tjejweekend och för att hälsa på Denice, ska bli så roligt! Har i alla fall kastats tillbaka in i vardagen med jobb 8-17, är inne i en period då månadsrapport ska lämnas och det är fullt upp. Tiden flyger iväg! Nytt för i veckan är att en gymkort ska inhandlas, då vet man att våren är här på riktigt haha...

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på helfranskt på menyn med löksoppa till lunch, middagen blev det sniglar till förrätt och tartar som är en av mina favoriträtter. Har tänkt lära mig göra egen, ska verkligen ta tag i det! Rörde oss närmast hotellet som låg mellan Triumfbågen och Eiffeltornet, ett fint väldigt lugnt område ett stenkast från Champs Elysees. Kommer bilder i massor, ska bara ta igen lite sömn!

  • Mat

Likes

Comments

Mitt flyg blev inställt sent igår men idag kom jag iväg hemåt, via en mellanlandning i Helsingfors och en extremt tidig morgon. Känner mig som en halv människa nu haha... Varken tidiga morgnar eller för lite sömn är någon utav mina starka sidor. Har precis lastat av mig all packning och väntar på bussen så jag åker direkt till jobbet, kommer lite mer bilder senare.

Likes

Comments

Gårdagen spenderades mestadels i Versailles. Även om det är tidig vår här och trädgården var lite trist denna årstid var det extremt mycket turister, något som vi inte riktigt var beredda på och vi fick köa ett bra tag. Att säga att det var pampigt är lite av en underdrift, som slott brukar vara säger jag som varit i rätt många (livet med en historieintresserad pappa haha) fast ännu större och ännu mer utsmyckat. Sevärt om man har tid över, jag hade dock valt lite senare på säsongen.

På vägen tillbaka fick jag syn på ett par fulsnygga slip-ons i en fransk butik. Blev kär och fyndade. Kommer göra sig bra med jeans eller kostymbyxor till vardags tänker jag mig!

Likes

Comments

Jag hade nog kunnat shoppa upp en årslön, lyckligtvis var jag för varmt klädd för inomhusaktiviteter så istället gick vi upp till takterassen där vi investerade i ett glas champagne istället! Mycket snällare för plånboken och det fick dessutom min inre shopaholic att släppa tanken på bland annat ett par Yves Saint Laurent-sneakers... Hade inte tackat nej!

Likes

Comments

Finns nog få saker som gör mig gladare än vårtecken. Jag har så extremt svårt för kyla och mörker. Det trots att alla säger att jag borde vara van som kommer från Norrland haha, kanske kan vara en anledning till varför jag flyttade? Jag är en sådan som måste komma bort från Sverige ett par gånger under vinterhalvåret, och det på allvar för annars tappar jag lusten till det mesta. Körsbärsblomning för mig betyder vår på riktigt och förutom det är det otroligt vackert med rosa blommor! Kan någon plantera fler träd tack?

Likes

Comments

Bestämde oss för att stanna i Paris då det regnade lite i morse. Blir Versailles imorgon istället! Stannade till vid Ladurée under gårdagen, deras macarons är magiska. Till och med för mig som inte gillar kakor och bakelser... Det är bra betyg! De fanns i Stockholm tidigare men stängde ner, så himla tråkigt. Hann bli beroende av deras salted butter caramel. Får passa på att äta lite extra här istället!

  • Mat

Likes

Comments