På kvällen umgicks vi med Alex klasskompisar från KTH, så härlig kväll i värmen! Blir alltid så ställd när värmen kommer och kan inte klä mig haha, minns inte vad man brukade ha på sig när det är varmt. Trist nog händer detta typ VARJE varma sommardag för mig, är så dålig på sommarkläder så det är galet!

Top från Samsoe Samsoe, jeans (från 2011 typ??) Cubus och ballerina från Nelly

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är så otroligt härligt väder! I torsdags var jag ledig, på kvällen var vi ett gäng först på takterassen Tak, definitivt bland Stockholms bästa då det gäller utsikt. Sedan såg vi Norlie & KKV på Grönan, riktig nostalgikväll. När jag kom hem märkte jag dock att något inte riktigt stod rätt till i kroppen och på fredagen vaknade jag upp med en ordentlig influensa vilken ledde till att jag blev hemmaliggande hela gårdagen. Idag har jag i alla fall kommit ut lite och kunnat njuta av vädret efter ett gäng värktabletter. Vi testade ett nytt lunchställe som heter Doktor Mat. Var egentligen ute efter sushi men den säljs inte alla dagar, så blev lax istället. Supergod!

  • Mat

Likes

Comments

​Dagen spenderades i Kronobergsparken som ligger nära oss, Alex kom och mötte upp mig där efter ett möte. Får se vad kvällen bjuder på!

T-shirt Polo Ralph Lauren, jeanskjol Asos, flip-flop Tkees

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma hos Sara i Vasastan, därefter åkte vi till Nosh & Chow för middag! Sedan blev det en (lite för) tidig utgång på Spy Bar men det fylldes på allt eftersom. Idag har det varit lugnt värre här hemma på KG men en middag och matlådor har vi lyckats få ihop!

Ser så trött ut haha, lyckades i alla fall boka in en frisörtid förra veckan. Är så himla glad att jag hittat en bra frisör som jag blir så nöjd med gång efter gång!!

Likes

Comments

Snart torsdag redan! Veckan går snabbt som vanligt... På fredag ska vi på fest i Saltis och på lördagen väntar middag på Nosh & Chow och sedan utgång med ett gäng. Helgens projekt hemma blir att byta ut byrån i sovrummet till vår String-hylla som står uppe på vinden för närvarande. En riktigt rolig sak som hänt under förra veckan är att jag skrivit kontrakt för det företag jag sitter ute som konsult på idag, så jag går över i mitten av juni. Har även bokat Summerburst! Aldrig varit där så det ska bli riktigt roligt.

Likes

Comments

På Valborgsmässoafton promenerade jag Djurgården runt med Lilo, åt sedan tidig middag på Haymarket. Den vita sparrisen var extremt god, rekommenderas verkligen! Därefter åkte jag till Alvik och mötte upp vänner för att spendera kvällen.

Likes

Comments

Åkte ut till Saltis och la oss på varsin solstol där vi hängde resten utav dagen! Lite sådär lagom övertaggad på sol vilket resulterade i en härligt grisrosa till kräftröd nyans över nästan hela framsidan, riktigt vackert. Var ett tag sen sist haha, riktigt härligt i solen var det i alla fall och hela 15 grader varmt! Promenerade med hunden och åt Poke Bowls till middag.

Likes

Comments

Gårdagskvällen var så himla trevlig! Efter jobbet igår mötte jag bland annat upp Emelie, Linda och Benjamin på ett par glas, de satt på Utecompagniet. Idag har jag och Alexander promenerat och haft lite ärenden i stan, var även förbi och testade glasögon då Alex behöver ett par. Nu är det snart dags att börja med middag!

Likes

Comments

Jag är så kär i vår nya taklampa! Först var jag inne på en Flos Sarfatti, men kände inte riktigt 100% och det är ju en rätt stor investering. Blev eld och lågor då jag istället hittade denna! Vi körde på en replica i högblank vit på utsidan (finns i svart och metallic också, så coola), originalmodellen heter Skygarden, och är av märket Flos. Jag älskar blandningen av modernt minimalistiskt och klassiskt, som gör att den passar in i alla möjliga typer av miljöer. Gipsstuckaturen på insidan är magisk och i och med storleken (60-90cm i diameter) så förstärks effekten om man antingen hänger den högt eller ovanför en sittgrupp. Kan fortsätta i en evighet men ska bespara er haha!

Likes

Comments

Som rubriken säger så är jag faktiskt riktigt glad över att det är måndag igen! Händer så mycket roligt i veckan men det är lite utav en hemlighet än så länge. Imorgon ska jag i alla fall på UMA-bubbel, då ska vi som bor i Sthlm som gick Arkitekthögskolan tillsammans samlas. Sedan väntar vi in offert på badrumsrenovering och ska förhoppningsvis skriva kontrakt på balkong om allt går som det ska. Det börjar dessutom bli dags att boka in sommaren och semestern!

Likes

Comments