Fullt upp! Fredagen spenderade jag hemma hos Anna med henne och Denice där vi åt sushi och drack vin. Louise har bott här, och eftersom hon fyllt år denna vecka så åt vi middag ute igår på 39 Wäst här i närheten. Idag har jag solat ute och snart ska vi ut i jakt på mörkläggningsgardiner, hur vi klarade förra sommaren här är verkligen ett mysterium då vår lägenhet ligger med alla fönster i söderläge. Blir verkligen olidligt ljust och varmt.

I övrigt är jag leds på mitt utseende och behöver testa något nytt, där är väl frisyren lättast... Just nu är mitt hår mellanlångt och mellanljust, dvs. ganska intetsägande och tråkigt. Försöker spara ut och gå mot lite mörkare för att slippa färga men kommer alltid till denna punkt och då ryker allt jag lyckats spara ut och så blir det ljust igen. Hopplöst projekt haha!

Kimonoinspirerad sidentop från Filippa K!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Påsklovet är här och lagom till det kom en tröja på posten! Har verkligen varit i behov av att komplettera min vardagsgarderob, och hör och häpna har jag blivit leds på helsvart och avskalat så jag är ute efter något annorlunda. Är förmodligen våren som spökar haha! Denna blir i alla fall perfekt och funkar både på mitt jobb och fritiden. Jag jobbade halvdag idag och därefter har vi hunnit ta lite svängar runt Bromma i jakt på badrumsprylar då vi bestämt oss för att göra i ordning badrummet!

Likes

Comments

I lördags förmiddag åkte vi ut till Saltis. Hade en så mysig helg! Vi promenerade mycket och åt grillat till middag. Var så varmt ute på söndagen att man nästan (men bara nästan...) blev sugen på att bada och det luktade verkligen sommar i luften. Därefter var det dags för måndag igen och så återgick livet i princip till det normala. Näst sista avsnittet av Girls sändes igår, världens i särklass bästa serie enligt mig. Lena Dunham är ett sådant geni och jag kommer gråta floder nästa vecka. Ikväll väntar något så spännande som balkongmöte med vår bostadsrättsförening då vi fått bygglov för balkong!

Likes

Comments

Fredagen slutade på värsta tänkbara sätt. Jag var på bussen på väg från jobbet mot en adress vid Hötorget för ett ärende klockan 15. Jag var ute i sista minuten och nåddes ca 14.55 av nyheten att det hänt något på Drottninggatan, då var jag på Kungsholmen och skulle precis åka Kungsgatan ner och korsa Drottninggatan. Hoppade av bussen i förvirringen som hade börjat uppstå ute på gatan och sprang till vår lägenhet som låg ett par minuter bort.

När mer och mer information kom ut började det gå upp för mig att jag att jag hade kunnat vara på plats på Drottninggatan om jag tagit min vanliga buss, tagit en tidigare buss, eller tagit tunnelbanan istället. Det var tillräckligt nära för att kännas ordentligt, samtidigt tillräckligt långt bort för att kännas overkligt. Det som hänt är så ofattbart och tragiskt, men jag hoppas och tror att kärleken alltid kommer att övervinna terrorn. Av den anledningen att vi kan bestämma oss för det.

Likes

Comments

Fullt upp denna vecka! I måndags åt jag och Anna på Vapiano, tisdagen spenderade jag och Alex i våra gamla kvarter på söder där vi åt picnic i Vitabergsparken med våra favoriträtter från bästa thaikiosken som ligger där! Igår hade jag konsultkväll med Wise på Boule Bar Rådhuset tunnelbana, ett par minuter från vår lägenhet. Älskar sporter man kan vara bra på fast man är nybörjare haha... Vi spelade en turnering som mitt lag med lite (mycket?) tur lyckades vinna!

Likes

Comments

Längtar så mycket till helgen som galet nog är här igen! Som en liten bonus har vi 39 timmars arbetsvecka vilket innebär 7 timmar på fredagar, kan verka som en liten grej men det gör mycket för känslan haha! På lördag ska vi ta bilen till Ikea för att sedan bege oss ut till Saltis och Alex mammas hus för övernattning!

En riktig vardagsoutfit bestående av nya kostymbyxor från Stylein, polotröja från Samsoe Samsoe och kappa från Filippa K!

Likes

Comments

Gårdagskvällen var otroligt rolig, definitivt värt att vara trött för idag! Tog Saltsjöbanan till Nacka och Saltsjö-Duvnäs där vi stannade fram till tvåtiden. Idag har vi promenerat runt i solen, lagat tacos till middag och nu ska vi slutligen slå på en film.

Likes

Comments

Idag har vi varit på stan hela dagen och gjort olika ärenden. Har köpt nya sneakers från Vagabond. Gillar att de är lite mer feminina och nätta än många andra sneakers då jag har lite svårt för skor som känns "klumpiga" på mig. Skulle hämta ut nya linser men tyvärr var butiken stängd och jag som är ute i sista minuten har slutat upp med en enda lins kvar som jag nu satt i ena ögat. Väldigt förvirrade synintryck, ska dessutom på födelsedagsfest (som ni kan ana på påsen hehe) ikväll så det kan bli lite jobbigt haha!

Kostymbyxor från Tiger of Sweden.

Likes

Comments

Ett par dagar sedan sist! Igår mötte jag upp ett par gamla klasskompisar som jag pluggade arkitekt med i Umeå på Flippin' Burgers. Därefter gick vi vidare till en bar vid Odenplan. Lika kul varje gång vi ses! Alla är i början av sina karriärer nu så det är väldigt spännande att höra mer om. Kul att de allra flesta slutade upp i Stockholm också!

Likes

Comments

Gårdagskvällen bjöd på superbra mat och sällskap! Ostron och småplock till förrätt, lammracks till huvudrätt och deras egna citronsorbet med Calvados till efterrätt. Dröm. When food is life <3 Nu tänkte jag hitta någon bra serie att se på!

  • Mat

Likes

Comments