Om två veckor drar vi iväg till Prag, ser fram emot så mycket! Semesterplanerna börjar falla på plats sakta men säkert. Kommer att vara ledig fyra veckor i juli-augusti, blir en del tid (v. 29-30) uppe i Piteå och första veckan i augusti har jag bokat Cannes med Ida.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På kvällen umgicks vi med Alex klasskompisar från KTH, så härlig kväll i värmen! Blir alltid så ställd när värmen kommer och kan inte klä mig haha, minns inte vad man brukade ha på sig när det är varmt. Trist nog händer detta typ VARJE varma sommardag för mig, är hopplös på sommarkläder...

Top från Samsoe Samsoe, jeans (från 2011?) Cubus och ballerina från Nelly

Likes

Comments

Det är så otroligt härligt väder! I torsdags var jag ledig, på kvällen var vi ett gäng först på takterassen Tak, definitivt bland Stockholms bästa då det gäller utsikt. Sedan såg vi Norlie & KKV på Grönan, riktig nostalgikväll. När jag kom hem märkte jag dock att något inte riktigt stod rätt till i kroppen och på fredagen vaknade jag upp med en ordentlig influensa vilken ledde till att jag blev hemmaliggande hela gårdagen. Idag har jag i alla fall kommit ut lite och kunnat njuta av vädret efter ett gäng värktabletter. Vi testade ett nytt lunchställe som heter Doktor Mat. Var egentligen ute efter sushi men den säljs inte alla dagar, så blev lax istället. Supergod!

  • Mat

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma hos Sara i Vasastan, därefter åkte vi till Nosh & Chow för middag! Sedan blev det en (lite för) tidig utgång på Spy Bar men det fylldes på allt eftersom. Idag har det varit lugnt värre här hemma på KG men en middag och matlådor har vi lyckats få ihop!

Ser så trött ut haha, lyckades i alla fall boka in en frisörtid förra veckan. Är så himla glad att jag hittat en bra frisör som jag blir så nöjd med gång efter gång!!

Likes

Comments

På Valborgsmässoafton promenerade jag Djurgården runt med Lilo, åt sedan tidig middag på Haymarket. Den vita sparrisen var extremt god, rekommenderas verkligen! Därefter åkte jag till Alvik och mötte upp vänner för att spendera kvällen.

Likes

Comments

Gårdagskvällen var så himla trevlig! Efter jobbet igår mötte jag bland annat upp Emelie, Linda och Benjamin på ett par glas, de satt på Utecompagniet. Idag har jag och Alexander promenerat och haft lite ärenden i stan, var även förbi och testade glasögon då Alex behöver ett par. Nu är det snart dags att börja med middag!

Likes

Comments

Jag är så kär i vår nya taklampa! Först var jag inne på en Flos Sarfatti, men kände inte riktigt 100% och det är ju en rätt stor investering. Blev eld och lågor då jag istället hittade denna! Vi körde på en replica i högblank vit på utsidan (finns i svart och metallic också, så coola), originalmodellen heter Skygarden, och är av märket Flos. Jag älskar blandningen av modernt minimalistiskt och klassiskt, som gör att den passar in i alla möjliga typer av miljöer. Gipsstuckaturen på insidan är magisk och i och med storleken (60-90cm i diameter) så förstärks effekten om man antingen hänger den högt eller ovanför en sittgrupp. Kan fortsätta i en evighet men ska bespara er haha!

Likes

Comments

Som rubriken säger så är jag faktiskt riktigt glad över att det är måndag igen! Händer så mycket roligt i veckan men det är lite utav en hemlighet än så länge. Imorgon ska jag i alla fall på UMA-bubbel, då ska vi som bor i Sthlm som gick Arkitekthögskolan tillsammans samlas. Sedan väntar vi in offert på badrumsrenovering och ska förhoppningsvis skriva kontrakt på balkong om allt går som det ska. Det börjar dessutom bli dags att boka in sommaren och semestern!

Likes

Comments

Fullt upp! Fredagen spenderade jag hemma hos Anna med henne och Denice där vi åt sushi och drack vin. Louise har bott här, och eftersom hon fyllt år denna vecka så åt vi middag ute igår på 39 Wäst här i närheten. Idag har jag solat ute och snart ska vi ut i jakt på mörkläggningsgardiner, hur vi klarade förra sommaren här är verkligen ett mysterium då vår lägenhet ligger med alla fönster i söderläge. Blir verkligen olidligt ljust och varmt.

I övrigt är jag leds på mitt utseende och behöver testa något nytt. Just nu är mitt hår mellanlångt och mellanljust, dvs. ganska intetsägande och tråkigt. Försöker spara ut och gå mot lite mörkare för att slippa färga men kommer alltid till denna punkt och då ryker allt jag lyckats spara ut och så blir det ljust igen. Hopplöst projekt haha!

Likes

Comments

Påsklovet är här och lagom till det kom en tröja på posten! Har verkligen varit i behov av att komplettera min vardagsgarderob, och hör och häpna har jag blivit leds på helsvart och avskalat så jag är ute efter något annorlunda. Är förmodligen våren som spökar haha! Denna blir i alla fall perfekt och funkar både på mitt jobb och fritiden. Jag jobbade halvdag idag och därefter har vi hunnit ta lite svängar runt Bromma i jakt på badrumsprylar då vi bestämt oss för att göra i ordning badrummet!

Likes

Comments