JL8

Vardag

Idag är de nio dagar tills jag åker hem, hem till tryggheten hem till kärleken och de gammal livet. Ska bli skönt, att bara får slippa vara själv ett tag och få umgås med min familj som jag älskar.

Sen ska de väll bli lite fest också, är sugen på att festa. Var så länge sedan sist, vill bara dansa och släppa loss. Som aldrig förr, haha!

Skolan går väll okej måste väll börja plugga på riktigt och inte dagen innan som jag brukar göra.

Nu ska jag ta en varm dusch och bara mys med filten.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Helgen har varit ett par lugna och sköna dagar med slapp, plugg och julklapps shopping. Idag gick jag ner på stan för att uträtta några ärenden och då var de full fart på stan med julmarknad, musik och massa mysig belysnings, de var så fint!

Fick några julklappar köpta och några andra saker till lägenheten. Lite julfint så här vid första advent. Köpte även lussebulle för att ha lite mys hemma med kissen.

Hoppas alla haft en bra först advent!


Likes

Comments

Vardag

Tiden går så fort, redan 2 december liksom, bara 22 dagar kvar till julafton och 12 dagar tills jag åker hem till Stockholm igen. Så härligt!

Känns som att jag har varit ute i god tid i år i alla fall med julklappar för är nästan klar med allas. Så de känns ju väldigt skönt.

Idag består dagen av att skriva ett projektarbete och kolla på horse show på TV, orkar inte göra så mycket mer då min magen är helt knas. Så blir en lugn hemma dag med mys och chill, och lite bus med kissemissen som är lite galen, hihi :-P

Hoppas alla ha en bra första advent!Likes

Comments

Vardag

God kväll allesammans i dag har de varit en dag fyll med skola. Varit på högskolan sedan nio i morse till tre på eftermiddagen och sen vart de lite julklapps shopping. En till pappa och mormor, alltid bra att vara ute i tid :-D

I skolan har vi jobbat med att skriva en sammanfattning och hitta positiva och negativa saker om en annans grupp projektarbete. Som vi sedan på måndag ska opponera mot. Vilket ska bli ganska kul, dock verkar de ha ganska mycket som kan förbättras i arbete så vi får inte vara för hård mot dem. De ska nog gå bra!

Imorgon är det redan fredag och sen efter helgen är det bara en och halv vecka innan jag åker hem till Stockholm igen, vilket ska bli skönt. Måste kolla in julskyltningen på NK, tradition varje år :-D

Hoppas alla haft en bra dag!

Likes

Comments

Vardag

Då har jag hunnit både resa hem till Stockholm och tillbaka till Halmstad. Resan upp till Stockholm gick väll sådär, först på tisdags kvällen när vi skulle flyga hem så blev flyget inställt och det enda resealternativet som fans var ett flyg på onsdag morgon. Väll på onsdags morgon så var de snö storm och is halt så då blev flyget inställt två timmar, som vi spenderade ombord på flyget. Där satt jag med en kisse som inte ville vara i buren. När vi sedan landat i Bromma kom mamma och hämtas oss.

Sen bar de av hem till huset, så skönt att vara hemma. Katten var så duktig under resan och även hemma med våran andra katt. Han anpassade sig snabbt till miljön och var lugnt och fin. Dock när jag skulle sova borta en natt så fick han lite panik och hade skrikigt hela natten. Stackars liten :-(

Jag han träffa en del vänner och gå ut en kväll och vara på 18 års kalas hos min barndoms vän en annan kväll. Han även åka till Stockholm och träffa mormor. Vilket var jätte kul!

Hemresan i bilen gick bra med lilla kissen som låg i min famn största delen av resan.

Likes

Comments

Vardag

Vart på högskolan sedan åtta imorse till klockan fem på kväll. En lång och trög dag minst sakt. Haft en föreläsning och sen har vi bara jobbat med vårt projekt arbete som ska vara klart på torsdag, men vi försöker sätta deadline redan onsdag. Då jag flyger hem imorgon kväll med lilla kissemissen. Ska bli så skönt att komma hem en stund och får vi se hur Gullebrant gillar vår familjekatt Stina.

Nu ska jag sova med kissen och vakna pigg till en ny dag!


Likes

Comments

Vardag

I´m back!

Mycket har hänt sedan jag sist skrev och mest otroligt tråkiga saker. Min kille har flytta hem till Stockholm igen, vilket var på grund av mig. Jag sa att detta inte funkar och något måste vi göra och två veckor senare flyttade han tillbaka hem till Stockholm. Ja jag ångrar mig, hatar att sitta här själv i en främmande stad utan vänner och bara var ensam. Så jäkla bittert.

Vi pratar fortfarande och de är en sådan lättnad då han är min allra bästa vän och vet inte vad jag skulle göra utan honom. Men ja jag känner mig så dum i huvudet som lät de gå såhär långt att han faktiskt tog sina saker och åkte hem.

Vad gör jag nu, har gråtit varje dag i en månad typ. Tur att jag har Gullebrant. Och att jag åker hem på tisdag. Hem till mamma, pappa och Stina. Lilla Gullebrant flyger med mig hem, ska bli spännande att se hur de går. Har ingen mat eller pengar här. Så hem och äta upp sig och faktsikt gå på min barndomskompis 18 års fest. Ska bli så kul!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Vardag

Igår var vi på återbesök hos veterinären vilket gick bra. Gullebrant hade piggnat på sig ganska bra under natten och ätit mat. Så istället för att bli inlagd under dagen så fick han lite mer vätska i nacken samt medicin och sen fick vi åka hem. Så skönt att ha honom hemma.

Sen var de försökt till tenta plugg men en jätte kelig katt som alltid ville ligga på datorn eller klia sig mot pennorna så gick de väll sådär. Har fått lite gjort idag i alla fall. Första tentan är på måndag, usch vill inte :-(

Annars så rullar de på, mamma kommer eventuellt ner näst, nästa helg så får hon äntligen se Gullebrant, ska bli så skoj.

Hoppas allt är bra med er alla där ute!

Likes

Comments

God morgon.

I helgen var jag ju hem till familjen vilket var så mysigt och på lördag åkte vi till farbror Kjell i Gävle dels för att äta middag med honom men också för att prova pappa tunna med whisky hos Mackmyra. Whiskyn smakade ganska bra men var väldigt stark så behöver ligga i tunna något åt till.

På kvällen blev de middag med Kjell på en mysig restaurang med jätte god mat så vi var tillbaka på hotellet runt halv ett.

Söndag var de hemresa i 5 timmar och 34 minuter. Långt med tåg. Men de gick bra. Väll hemma så var kissen ganska dålig få han inte ätit på hela helgen och spytt. Så nu har vi varit hos veterinären och han har en kraftig infektion så han har fått medicin och ska nu vila och försöka äta lite mat.

Min prins!

Likes

Comments

Vardag

God morgon världen! Idag är de hemma dag som ska innehålla plugg, mys och mat hihi. Tog sovmorgon och har nu ätit frukost och är redo att börja dagen.

Vädret är inte så mysigt idag, trots mulen himmel och blåst så lyser solen fram då och då, vilket känns skönt.


Likes

Comments