​Helgen som var.. Det var en helg med många händelser. Många minnen skapades och nya äventyr eller vad man ska säga. Det var en lyckad helg om man frågar mig men frågar man andra så kanske den inte var det, det var ju lite illamående hos personer på festen som vi hade. men allting gott slutet gott!

Likes

Comments

Snart har det gått 1 år sen jag opererade mig ! Helt sjukt vad fort det har gått. och har under en tid fått frågor om operationen så tänkte svara på dom nu.

Vad vad det för operation?
- Gastric By Pass operation. En förminskning av magsäcken. 

När? Var? och Varför?
-7 September 2016 på Kalmar sjukhus för att kunna gå ner i vikt.

Hur mycket vägde du innan operationen och hur mycket väger du nu?
- Tänker inte skriva ut exakta. Men innan operationen vägde jag en bra bit över 100.. Och nu väger jag en bra bit under 100 !

Vad kände du inför operationen?
- Jag kände inte så mycket, jag hann inte ens bli nervös för allt gick så fruktansvärt fort. Jag skulle opereras efter lunch så jag var 3 eller 4 som skulle opereras denna dag. Men hann inte göra så mycket än att komma dit duscha i descutan och lägga mig till rätta innan syster kom in och sa att det blivit schema ändringar och att det va min tur att opereras. och då var klockan runt 9 kan tyvärr inte kolla tiden då telefonen jag har allting på är trasig ( men har sparat alla bilder). Så jag fick köra ner sängen till operations avdelningen och sen vänta där i 5 minuter på att kirurgen kom och hämtade mig.

Ångrar du att du gjorde operationen?
- Dem första dagarna så gjorde jag det. Jag mådde så extremt dåligt. Jag ångrade mig så sjukt mycket, jag sov konstant typ i 1 veckas tid. Jag vaknade på morgonen gick upp åt och sen gick jag och lade mig igen. sen gick jag upp igen någon timme senare och åt och sen somnade jag. så var det dagligen i ca 3 dagar sen så fick jag ork (då gasen i mig hade gått ur mig nästan helt) så gick jag på promenader men somnade efter dom också. Jag trodde inte att jag skulle må så dåligt efter en operation som skulle hjälpa mig så mycket. Men nu idag så ångrar jag mig inte !

Gick operationen bra?
- Det tror jag att det gjorde, dom sa att den gick bra och att allting gick som det skulle.

Har du fått några komplikationer efter operationen?
- Nej, jag har haft tur. jag har inte fått en enda komplikation.

Hur mår du ?
- Jag mår bra..

Skulle du rekommendera denna operation till någon som har svårt att gå ner i vikt?
- ja. Det skulle jag. Om man prövat allt som går och letar efter en sista utväg så skulle jag det. men kan man gå ner själv i vikt så skulle jag rekommendera att göra det själv.

Hur lång tid tog det efter du sökte hjälp tills du fick operationen?
- Många sa att det skulle ta upp till 2 år innan jag fick operationen för väntetiden var så lång. Men jag sökte hjälp hos en dietist i början av året/slutet av förra året. Jag fick tips om hur jag skulle göra men hjälpte inte. Så vi började diskutera operationen och jag började läsa extremt mycket om operationen innan vi började prata om den. Fick träffa en läkare i Februari och enligt han var jag deprimerad och skulle få antidepp medicin.. men jag visste att jag inte var deprimerad så sa nej till det. Men hade fått ca 4 recept på tabletter som kunde hjälpa mig att gå ner i vikt.. men slutade jag ta dom så skulle jag gå upp i vikt igen.. så det va ju inte så bra. Men så skulle jag hem och tänka på saken om jag verkligen ville göra operationen. Så när jag satt och skrev upp för mitt lastbilskort så ringde min läkare och då sa jag att jag vill ha operationen och han skrev en remiss ( behövde inte betala operationen själv) Sen så fick jag tid för ett möte angående operationen. Dels ett grupp möte där vi alla fick information om operationen och att det fanns olika sorters operationer. Sen en som man fick träffa en läkare som skulle ha massa uppgifter. och då sa dom på en gång att jag kunde få en tid redan i maj att göra operationen. Men den tackade jag nej till eftersom jag skulle gå på bal i maj och studenten var i Juni. Så frågade om det fanns en tid senare men dom opererade inte under sommaren på grund av smittorisken. så sa att jag tog det efter sommaren då. Och då fick jag en tid 7 September. så som svar på frågan så tog det kanske 2-3 månader men tackade nej så fick det ca 6-7 månade efter jag sökte hjälp.

Vad äter du nu efter operationen?
- Jag äter det jag åt innan operationen bara i myyyyycket mindre portioner. Vissa kanske tycker att det inte är okej att äta "typisk onyttig" mat som kebab tallrik eller en pizza efter en sådan operation. men vet ni vad det är upp till mig vad jag vill äta, och nej jag äter inte pizza min kille äter pizza och jag smakar av han. Man kan äta EXAKT samma saker som innan operationen om man har tur om inte magen reagerar på vad man äter. Min mage reagerar inte på något jag ätit än, och det är mitt ansvar att inte äta för mycket !

Vad vad din förberedning inför operationen?
- Jag åt flytande föda i ca 4 veckor inför operationen. Började med shakes och till en början gick det bra.. Men sen så kunde jag inte dricka dom mer och det tog stopp helt och hållet. Så jag gick över till gulash soppa och mixade den så den vart slät. Och nu kan jag inte äta den soppan något mer för då mår jag illa. och jag åt den i 3 veckor ungeför... gick på flytande föda från 11 augusti till operations dagen. Sen fick man ju bara äta flytande föda efter operationen i 2 veckor så var riktigt opepp på flytande mat.

Fick du betala för operationen själv?
- Nej. Fick operationen på remiss.

Vad kände du när du vaknade efter operationen ?
- Jag kände inget speciellt, tills jag rörde på mig då jag kände att jag var öm i hela kroppen till och med i fötterna av någon anledning. Jag visste att man kunde bli öm i ben och så eftersom under operationen så ställer dom en upp så ,man står upp. Det är för att allt i magen ska typ flytta på sig så dom kommer åt och göra det dom ska. Men Annars så var jag taggad på att starta det "nya" livet.

Är du nöjd?
- Ja. eller det skulle ju vara 100 gånger bättre om huden hade följt med hela vägen men jag visste att jag skulle få lös hud. Man rasar ju endå så pass mycket på så kort tid så man kan inte räknad med något annat. Men ska försöka träna bort så mycket som möjligt.

Är livet efter operationen som föreställde dig?
- Helt ärligt så nej. Jag trodde jag skulle få så mycket jobbigare, jag trodde jag skulle få komplikationer och må dåligt och att operationen inte skulle hjälpa mig. Men jag hade så mycket fel man bara kan ha. Jag mår skit bra (kroppsligt). Så det är bättre än vad jag förväntade mig.

Hur har smaken påverkats efter operationen?
- Många sa att smaken efter operationen ändras på sig vilket jag inte trodde på för 5 öre. Hur kan smaken ändras för man tar bort något i magen ? Men jo.. Det gör det tydligen. som innan operationen så gillade jag inte Fanta.. nu föredrar jag fanta över alla drickor. Bara för det så kommer jag inte på mer som ändrats. Men det är några saker som jag äter nu som jag inte gjorde innan.

Var det någon i din omgivning som inte ville att du skulle göra operationen?
- ja. det var det. och jag vet inte om denna person tycker samma sak just nu, men om denna personen gör det så får den göra det. Jag gjorde detta för min skulle och för att jag ska må bra.

Finns det något du är missnöjd över ?
- om jag måste välja något så är det väl magen. lös hud är inte det snyggaste. Men jag kan nog leva med det ett tag.

Har du fått någon dumpning än?
- Nej :D Jag har haft tur. jag har inte fått någon dumpning än. och jag hoppas att inte få någon, jag har fått en liten tröttdump att man blir trött efter maten, men det blev jag även innan operationen :P

Hur påverkas du av alkohol?
- Risken med att man skulle bli alkoholist efter denna operation sa dom var större, eftersom man blir lätt påverkad och man gillade ruset.. Men för mig är det inte så.. jag har fortfarande svårt att bli full, vilket jag inte har något emot. Om jag dricker rent sprit och shotar och groggar så går det fortare än vad det gör om jag dricker cider. Men alkoholen påverkar mig inte så mycket.

om cirka en månad så har det gått ett år som sagt. och då.. eller runt den tiden så kommer det komma bilder. på då och nu.! Men nu så får det nöjas med text

Likes

Comments

Ikväll blir det äntligen lite bilträff i Oskarshamn igen. Så det blir att åka dit och umgås med dom man känner där. Man få hoppas på att vädret blir bra så slipper man kanske bli blöt. Hoppas också på många snygga bilar 😍 Men det brukar komma ett par iaf. Nu ska jag sätta igång o ta fram något att ha på mig sen blir det väl att åka i mot staden o äta något!

Likes

Comments

När man sitter i lastbilen så kommer man på många saker man vill göra och många tankar studsar fram och tillbaka. Idag på väg till jobbet så satt jag och funderade på att jag ville ha vinter, att jag ville ha snö o is körning. Massa mys och varma drycker, men jag kan väl inte vara den enda som vill ha vinter så här i Augusti? Eller är det bara jag. Hur som helst så hoppas jag på nån vecka i Norrland i vinter så audi 100an får smaka på is körning i en vecka 😍

Nä,återgå till jobbet då man snart är klar för hemgång 🤙

Likes

Comments

​För några veckor sen här på bloggen fick jag en fråga. 
" Om du fick en önskan uppfylld vad skulle det vara och varför ? 

Och detta är min fråga så då får man också mitt svar. Inte alltid alla håller med mig om detta men detta är iaf vad jag önskar mig just nu. 

Jag har en önskan som jag vet inte kommer bli uppfylls iaf inte på många år. Kanske i framtiden kanske den uppfylls. 
Men i alla fall så önskar jag att det fanns ett botemedel. Ett botemedel för Ledgångsreumatism, det trodde man kanske inte, kanske trodde jag skulle säga cancer vilket också är en hemsk sjukdom. Men jag vill att det ska finnas ett för reumatism eftersom jag känner folk med reumatism. Visst jag känner folk med cancer också men den går att bota om man har tur vilket det inte går med ledgångsreumatism. Man får tycka vad man vill om mig men jag vill att det ska finnas ett botemedel för ledgångsreumatism.

Och varför inte fortsätta när man endå är igång och fortsätta svara på frågor man fått. 

Vad är feminism för dig? 
För mig så är det bara en trend.. något som är poppis nu men kommer dö ut.. jag är inte feminist och har inga kommentarer om det. 

Vad är ditt dröm jobb?
Mitt drömjobb.. jag har 2 eller 3 drömjobb. men kan väl lika bra skriva alla 3. 
Självklart att köra lastbil, att få köra till A till B utan kör och vilo tider. 
Att få hjälpa folk som går igenom tuffa saker i livet som en kurrator eller en assistent som går med i skolan. 
Och till sist som jag tror många ville jobba med när dom va små, med djur, hund dagis eller katt hem. 

Hur vill du att ditt liv ska se ut om 5 år? 
Om 5 år... oavsett vad jag skriver nu så tror jag inte att allt det kommer hända inom 5 år. Men man kan väl alltid hoppas. 
Jag vill fortfarande vara tillsammns med min kille som jag har nu vilket vi kommer att vara :) Jag vill att vi ska bo i ett hus antingen här vi bor nu eller ett annat med stort garage, eftersom om  5 år eller innan 5 år så ska jag ha råd med att köpa min BMW E30 :) 1-2 barn, och en hund och självklart så ska vi ha kvar våra kisse katter. Fast jobb och ett bra jobb. 

Vad tycker du om dubbelmoral?
Haha jag tycker det är idiotiskt, vågar eller kan man inte säga vad man tycker så tycker jag att man kan vara tyst. Jag själv kanske kan ha olika åsikter om samma sak men kanske inte samma sak som dubbelmoral.. Jag har mina åsikter men snackar inte skit med om en person och sen umgås med den. Kan man inte vara rak och ärlig mot mig så behöver man inte umgås med mig heller, bara för jag inte tycker om en person så måste inte du ogilla den. Gillar jag att umgås med en person så behöver du inte göra det. Man får tycka vad man vill med håll de inom dig om det inte är något positivt.

Vad är vänskap för dig?
Vänskap för mig är viktigt. Oavsett om man ses dagligen eller 1 gång i veckan så ska man fortfarande kunna prata med varandra som ingeting hänt. Jag har en vän som jag kan säga ALLT till men vissa saker håller jag för mig själv av olika anledningar, Och stör man sig på ngt så måste man kunna säga till om det utan att den andre ska bli arg eller sur. Den vännen jag snackar om hade jag inte så bra tankar om innan, men vi löste det och kom fram till att det vara bara skitsnack som jag hade lyssnat på vilket jag ångrar, för hade jag inte lyssnat på det så hade jag haft henne i mitt liv tidigare men bättre sent än aldrig. Men vänskap för mig är att kunna va sig själv och göra vad fan man vill utan att bli dömd. och jag vågar äntligen säga att jag har en bästa vän i närheten igen!

Hur länge har du och din kille vart tillsammans? 
5 år och 5 månader på onsdag nästa  vecka ! 

Bästa/ värsta du vet?
Bästa: Vara med vänner och ha kul, eller bara vara hemma med min kille.
Värsta: spindlar... :'(

Hur gammal är du?
Årsmodell 1994

Vad är det jobbigaste med ditt jobb som du har nu?
Bilköerna.. dessa jävla bilköer som blir på Öland när alla ska ifrån alla campingar och ingen kan köra-.-

Vad ska du göra efter detta jobb? 
jag är redan igång med att söka jobb, jag har jobb i någon vecka kvar sen så är de söka jobb på hel tid som gäller. Men jag hoppas på att få komma igång med att jobba på en gång efter etta jobb.

Vad gör du på ditt jobb? 
Jag kör lastbil på Öland och levererar glass till campingar.

Vad är det bästa med sommaren?
Ja, innan min operation så gillade jag inte sommaren så mycket, tyckte det var för varmt och höll mig i skuggan så mycket jag kunde. Men nu när jag gått ner rätt mycket i vikt så älskar jag allt med sommaren, värmen, bada, solen, vänner, gå i kläder jag ALDRIG trodde jag skulle våga visa mig i. 

Om du inte skulle jobba med att köra lastbil, vad skulle du jobba med då? 
Hade jag chansen att välja vad jag ville att jobba med så hade jag nog jobbat med djur. eller människor. 


Nu får man hoppas på att bloggen kommer igång  igen att jag bloggar lite mer än 1 gång i halvåret. haha 


Likes

Comments

Ja, vad ska man säga. Man är ju inte den bästa på att blogga.. Men det är inte kul att blogga när inget händer. Även att det hänt saker som vart kul. Men inom kort så kommer det väl en update, antigen i bild eller text🤔

Är tillbaka bakom ratten igen efter sjukskrivningen 😄 så ingen är gladare än mig✋men att köra på Öland när det är högsäsong är inte kul det är husvagnar överallt och ingen kan köra.

Så nu taggar vi nya inlägg och bilder!

Likes

Comments

Tycker det är dags för en liten update eftersom det var superlängsen man skrev något. Så tack till en viss person som frågade om jag hade uppdaterat min blogg så nu gör jag det ✌

Som kanske inte alla vet så gjorde jag en Gastric by pass operation den 7 september 2016. Jag hoppades och trodde att jag skulle klara av att uppdatera bloggen var annan vecka och tala om hur jag mådde och vad jag tänkte men eftersom jag va lat och inte gjorde det så ska jag nu skriva lite.
Kan då börja med dagen då jag opererades.

7 september

Jag åkte ner till Kalmar tidigt på morgon. Jag var den fjärdede som skulle opereras så jag skulle opereras efter lunch men dom ville att jag skulle komma vid 7 ifall det blev någon ändring i operations schemat som skulle göra att jag skulle opereras tidigare. Så var där ca 7 fick mitt rum snabbt och fick de snygga kläderna som jag skulle ta på mig efter jag duschat med Descutan. Jag duschade och hoppade i dom sexiga kläderna och satte mig på sängen och satt och prata med Anne ( svärmor). Sen kom en läkare och sa att jag skulle opereras innan lunch för det blitt ändring i operationsschemat. Så kom dom och satte i dropp i min arm, och det tog ett tag innan dom hitta en bra ådra att sätta nålen i. Det var tre st som försökte hitta en ådra. Sen så kom det en sjuksköterska in och sa att jag skulle ner till operations avdelningen och klockan var inte mer än 9 ungefär. Så jag tog min säng och följde efter sköterskan. Och vid detta laget var svärmor i cafeterian och tog något att äta. Sen när jag var nere på avdelningen så fick jag sitta och vänta i min säng i kanske 10-15 minuter innan kirurgen kom och talade om vad som skulle hända så fick jag komma in till operations salen där det stod fullt med folk. Jag hann typ inte bli nervös. Allt gick så snabbt ena stunden var jag i mitt rum och pratade med svärmor, och andra stunden var jag på operations avdelningen och pratade med kirurgen. Väl inne och väl på operations bordet så vart jag fast spänd vilket var lite läskigt eftersom dom ställer en upp under operationen. Och för er som undrar vad en Gastric By pass operation är så förminskar man magsäcken med en lättare förklaring. Och jag fick medel som skulle få mig att somna trodde dom men jag somnade inte efter jag hade räknat till 10 så fick göra det 2 gånger. och det sista jag kommer ihåg är att någon tar mina glasögon och jag säger "nej jag behöver dom för att se". Han skarattade lite och jag däckade och vaknade på uppvaket bredvid en gubbe som snarkade som tusan. Sen fick jag åka tillbaka till mitt rum och säga till Anne att jag var klar. Hon kom upp till rummet och pratade med mig lite innan hon åkte hem eftersom jag var tvungen att sova kvar för att dom ville se så jag åt som jag skulle och fick i mig vatten.
Och där var den dagen. Nu till dagarna efter vilket jag kallar helvetes dagarna. Många frågar mig nu idag om jag ångrar denna operation. Och ja ibland gör jag det. och ibland gör jag inte det. Men dom första dagarna kanske den första veckan så ångrade jag den så jävla mycket. Varför ?
Jo, jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag gjorde inte mer än att sova, äta och att gå på toa. Jag bodde hos min svärmor då jag ville inte vara själv och dom föredrog att jag inte skulle vara själv de första dagarna. Jag vaknade och gick upp och åt min frukost.. oftast lätt filmjölk utan socker bara ren filmjölk. Satte mig i fåtöljen i vardagsrummet och somnade där. Vaknade efter några timmar och åt igen och gick in i sovrummet och somnade. och så vaknade jag och gick till fåtöljen i vardagsrummet och sen vaknade och gick till sovrummet. och så var det kanske i 2-3 dagar.. Och sen tvingade Anne mig ut på promenad och det tackar jag för annars hade jag väl inte rört på mig haha. Sen så tröttnade jag på att må dåligt och vara ifrån stoffe så jag bad Dagny att skjutsa hem mig. Började direkt med att äta bättre. Men dom dagarna så ångrade jag denna operation. Men när jag började se skillnad på att jag hade gått ner i vikt så mådde jag bättre när jag såg att det äntligen hände något efter 6 år att försöka gå ner i vikt. Men jag visste också att det skulle bli överflödig hud. Och det har jag och det ska jag inte sticka under stolen.

Nu har det gått exakt idag den 7 Mars 2017 så är det 6 månader sen jag opererade mig och jag har gått ner 40 kg ! 40!!!!!! KILO ! Jag kan inte ta in det själv... GUD ! och det syns. På många sätt.
Jag mår bra idag. Dock så äter jag inte exakt som man ska, jag jobbar natt (kör lastbil) så får jag inte i mig alla måltider som jag ska få i mig, men får i mig det jag bör för att må bra. *Jag var sjukskriven i ca en månad sen fick jag ett jobb som lastbilschaufför och jag trivs som fisken i vattnet där men tyvärr så är detta min sista vecka :( Jag har gått ner några storlekar i klädesväg också då jag köpte ett par nya jeans för någon vecka sen.. kan dock inte ha dom nu.. eller jo det är klart jag kan ha dem men dom är lite för stora men det gör inget.
Men ett ut av det stora för mig var när vågen stod på det första målet jag hade. Hade längtat till det ! och äntligen så kom den dagen och jag vart så glad. Och nu väger jag nästan 20 kg under det målet ! Jag är nöjd över det jag har presterat.

Som ni ser på bilderna här under så har jag gått ner en del och jag är så nöjd, jag börjar bli mer och mer nöjd över min kropp men det finns vissa saker som jag kommer fixa till sen när jag är i en vikt som jag ska stanna i.
6 månader och har gått ner 40 kg !

Och som ni ser på bilderna över så är jag eller jag var blåhårig och jag trivdes med det men eftersom jag fäller lite så ville jag inte underhålla mitt hår med att färgade i gång i månaden så kanske bli blå hårig igen sen när mitt hår mår bättre. Men nu är jag brun och röd hårig. som jag ville bli för ca 3 år sen men inte blev det så nu har jag äntligen den färgen jag velat ha. och självklart är det min bästa syster som gjort mitt hår.

Den 22/3 kommer jag genomgå en ny operation men det är inget som är skönhets relaterat. Jag ska operera handleden eftersom jag har carpaltunnel syndromet för att förklara det lite lättare så är det trångt som gör att man får ont. Och jag kommer vara sjukskriven i 6 veckor där efter så då får jag en tid på mig att söka nytt jobb och kanske blogga mer. Men nu ska jag gå och kolla på det nya golvet som min sambo har lagt nu under tiden jag har skrivit detta inlägg.. Antingen så är detta inlägg långt och tagit tid att skriva eller så är han jääävligt händig ! Heeej då !

Likes

Comments

Snö. Helg. Oskarshamn och träffa folk. Det tycker jag om. 

Man har funderingarna på om man ska börja blogga igen, men jag är inte helt säker på det. Jag har ju datan att blogga på och så självklart har jag ju min mobil också att blogga på men jag vet inte när jag ska ha tid. Antingen innan jobbet eller när jag väntar på att få lasta lastbilen. 
Jag får ta mig en tänkare på om jag ska börja eller inte :P 


Likes

Comments

Var du nervös inför operationen? Gick det fort när du väl var på sjukhuset?
Jag var inte så nervös. Jag talade in för mig själv att "jag ska ju göra operationen efter lunch, så jag behöver inte vara nervös nu". Så jag var inte riktigt nervös. Sen när jag väl var på sjukhuset så hann jag aldrig bli nervös. Jag skulle som sagt opereras efter lunch och som 4 i kön. Så jag chillade lite på rummet och la mina saker till rätta och duschade sen med Descutan ( vilket var intresant då allas hår vart som svinto men mitt vart lent och glansigt) sen så tog jag på mig de snygga sjukhuskläderna och la mig i sängen och kollade lite på mobilen. Så kom dom inte och skulle sätta en nål i ena handen, men dom tog i min högra hand vilket ingen har gjort och förstod varför för det var svårt att hitta en ådra att sätta nålen i. Så det var 3 st sköterskor som försökte sätta nål. Tillslut så gick det. Och sen kom nästa sköterska och gav mig lite smärtstillande och typ 6-7 andra tabletter. Och jag tog dom och sen så kom hon tillbaka och sa " nu är det din tur" och då var klockan vid 9 och jag hann inte bli nervös innan jag var nere på kirurg avdelningen, så satt där i sängen och väntade och tänkte inte på någonting förutom att klockan gick så frunktansvärt sakta. Så kom Peter som min kirrurg heter. Så fick jag masken där syrgasen kom och så det sista jag kommer ihåg var att någon tog mina glasögon. Sen så vaknade jag på uppvaket sen så somnade jag om och vaknade i mitt rum. Så fick jag reda på att jag skulle va kvar över natten. Så detta korta svar så var jag inte nervös eftersom jag inte fick chanses då jag inte hann med det.

Hur känner du dig nu?
Jag känner mig bra, jag har snart nått mitt första mål efter bara 2 månader! Och jag är stålt över mig själv.

Hur längesen var det du gjorde operationen ?
Jag gjorde operationen den 7 Septermber 2016 så jag har vart opererad i 10 veckor och 5 dagar

Ångrar du dig ?
Inte nu. Men jag har ångrat mig. Dom första dagarna när jag var hos Stoffes mamma (eftersom man skulle inte va ensam dom första dagarna) så mådde jag så fruktansvärt dåligt. jag ångrade mig så fruntansvärt mycket, trodde jag skulle må så hela tiden men allt vart 100 gånger bättre när jag kom hem och sov i min egna säng och vara i mitt egna hus. Men ja jag har ångrat mig FRUKTANSVÄRT mycket.

Vart gjorde du operationen ?
Jag gjorde operationen på sjukhuset i Kalmar

Hur var det dagen efter operationen ?
Dagen efter så mådde jag bra och dagen bestod av att få i sig vatten och "mat" vilket inte var en höjdare men fick i mig rätt mängd rätt snabbt så jag fick åka hem.

Vad kostade denna operation?
Jag betalade vad det kostar för ett läkarbesök eftersom jag fick en remiss till operationen, men har sätt olika priser beroende på vart man bor men kanske 50-100 tusen (och detta är vad JAG tror det kostar)


Likes

Comments