Snö. Helg. Oskarshamn och träffa folk. Det tycker jag om. 

Man har funderingarna på om man ska börja blogga igen, men jag är inte helt säker på det. Jag har ju datan att blogga på och så självklart har jag ju min mobil också att blogga på men jag vet inte när jag ska ha tid. Antingen innan jobbet eller när jag väntar på att få lasta lastbilen. 
Jag får ta mig en tänkare på om jag ska börja eller inte :P 


Likes

Comments

Var du nervös inför operationen? Gick det fort när du väl var på sjukhuset?
Jag var inte så nervös. Jag talade in för mig själv att "jag ska ju göra operationen efter lunch, så jag behöver inte vara nervös nu". Så jag var inte riktigt nervös. Sen när jag väl var på sjukhuset så hann jag aldrig bli nervös. Jag skulle som sagt opereras efter lunch och som 4 i kön. Så jag chillade lite på rummet och la mina saker till rätta och duschade sen med Descutan ( vilket var intresant då allas hår vart som svinto men mitt vart lent och glansigt) sen så tog jag på mig de snygga sjukhuskläderna och la mig i sängen och kollade lite på mobilen. Så kom dom inte och skulle sätta en nål i ena handen, men dom tog i min högra hand vilket ingen har gjort och förstod varför för det var svårt att hitta en ådra att sätta nålen i. Så det var 3 st sköterskor som försökte sätta nål. Tillslut så gick det. Och sen kom nästa sköterska och gav mig lite smärtstillande och typ 6-7 andra tabletter. Och jag tog dom och sen så kom hon tillbaka och sa " nu är det din tur" och då var klockan vid 9 och jag hann inte bli nervös innan jag var nere på kirurg avdelningen, så satt där i sängen och väntade och tänkte inte på någonting förutom att klockan gick så frunktansvärt sakta. Så kom Peter som min kirrurg heter. Så fick jag masken där syrgasen kom och så det sista jag kommer ihåg var att någon tog mina glasögon. Sen så vaknade jag på uppvaket sen så somnade jag om och vaknade i mitt rum. Så fick jag reda på att jag skulle va kvar över natten. Så detta korta svar så var jag inte nervös eftersom jag inte fick chanses då jag inte hann med det.

Hur känner du dig nu?
Jag känner mig bra, jag har snart nått mitt första mål efter bara 2 månader! Och jag är stålt över mig själv.

Hur längesen var det du gjorde operationen ?
Jag gjorde operationen den 7 Septermber 2016 så jag har vart opererad i 10 veckor och 5 dagar

Ångrar du dig ?
Inte nu. Men jag har ångrat mig. Dom första dagarna när jag var hos Stoffes mamma (eftersom man skulle inte va ensam dom första dagarna) så mådde jag så fruktansvärt dåligt. jag ångrade mig så fruntansvärt mycket, trodde jag skulle må så hela tiden men allt vart 100 gånger bättre när jag kom hem och sov i min egna säng och vara i mitt egna hus. Men ja jag har ångrat mig FRUKTANSVÄRT mycket.

Vart gjorde du operationen ?
Jag gjorde operationen på sjukhuset i Kalmar

Hur var det dagen efter operationen ?
Dagen efter så mådde jag bra och dagen bestod av att få i sig vatten och "mat" vilket inte var en höjdare men fick i mig rätt mängd rätt snabbt så jag fick åka hem.

Vad kostade denna operation?
Jag betalade vad det kostar för ett läkarbesök eftersom jag fick en remiss till operationen, men har sätt olika priser beroende på vart man bor men kanske 50-100 tusen (och detta är vad JAG tror det kostar)


Likes

Comments


   Ja. Nu är det dags för en update.
​Det har hänt rätt mycket sen sist jag skrev av mig lite på bloggen. Och detta inlägg kan bli lite skumt, rörigt och lite förvirrande.  
​Jag har genomgått operationen och idag är det 4 veckor sen jag gjorde den och idag åt jag spagetti och köttfärssås !! SÅÅÅ GOTT ! Jag mår super bra efter operationen, jag mådde inte bra alls de första dagarna efter operationen. Men jag visste att jag skulle må bättre och nu har jag gått ner 18 !!! ARTON kilo.. Jag kan inte ens fatta det själv. 
Sjukskriven har jag vart också nu ett bra tag och jag klarar det inte mer... Är så trött på att sitta hemma och inte göra ett skit.. Jag har sökt jobb som en tok och hoppas verkligen på att jag får ett ut av de jobben iallafall! Orkar inte sitta hemma och inte göra något. 

Jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort dessa 4 veckor mer än att vara hemma och inte gjort så mycket, Men jag jobbade faktiskt en natt i förrgår och det var kul och roligt och jag saknar att sitta bakom ratten i en lastbil. 

Likes

Comments

​⦁ Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? 

Mitt liv för 10 år sen. Jag var 12 år, måde allmänt dåligt och ville inte vara i skolan. Så alltså mitt liv såg ut som fan för 10 år sen. 

Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?

Jag hade det förr. Varje dag så hade jag något inom mig som jag bara ville srika ut men kunde inte för jag vågade inte.  Men nu så kanske jag inte har det som jag brukade, nu kanske är det som en överaskning för någon annan. Jag har 2 personer jag kan säga allt till och det gör jag. 

Stjärntecken?

Jag är född 19 December så jag är skytt.

Vad har du gjort i dag?

Idag har jag inte gjort så mycket då jag och stoffe vaknade vid halv 1. Och vi såv så "länge" för att vi somnade vid 4.54 eller det va sista gången jag kollade på klockan när vi hade lagt oss.

Är du besatt av någonting?

Besatt är ett starkt ord, men jag är inte besatt av något just nu. Jag var BESATT av choklad. Kunde äta en sån stor 200 grams choklad kaka på nån timme. Vilket jag inte är nöjd över nu. Men nu kan jag inte komma på något som jag är besatt av. 

Beskriv platsen du befinner dig på just nu?

Kan ju skriva vardagsrum så tror jag alla förstår hur platsen ser ut. Soffor, tv, bord, matta, bokhylla.

Vilken färg är dominerande i din garderob? 

De flästa klädesplagg är svarta eller mörka. Men jag önska att jag kunde ha lite mer färg glada kläder. 

Vilken är din favorithögtid?

Hösten och vintern. visst sommaren är underbar, men jag älskar hösten och vintern

Hur går du helst klädd?

Jeans, linne munkjacka

Är du morgon- eller kvällsmänniska? 

Helt klart en kvällsmänniska. 

Din relation med dina föräldrar? 

Jag tror att den har blivit bättre efter jag flyttade. Innan så sågs vi varje dag pratade varje dag och hade ett vanligt mor och dotter/far och dotter relation. Så nu har vår relation blivit bättre, starkare och roligare.

Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? 

Det beror på vad jag ska göra på dagen.  När det var skola så tog det ca 10-20 minuter om jag sminkade mig. Men om det var fordons dag så tog de ca 5 minuter då jag inte sminkade mig. Men kan ju säga mellan 5-15 minuter beroende på vad jag ska göra. 

Har du varit på ett bröllop? 

Ja. Jag har vart på 2 men det som stack ut var min systers bröllop. Så vacker hon var! rolig efterfest och god mat och trevliga personer ! Vackraste bröllopet jag vart på.

Bor du med dina föräldrar? 

Nej. Inte sen 3 år tillbaka. Jag flyttade hemmifrån när jag var 19 år.

Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? 

Kanske inte allt. Men nästintill allt. 

Vilken var den senaste boken du läste? 

Gray

Vad tycker du om lukten av bensin? 

En udda fråga.. Ja. Men lukten av bensin som många tycker luktar gott. Jag tycker inte att det luktar äckligt men det är väl ingen doft jag vill ha som parfym.

Vad gjorde du igår vid midnatt? 

Jag var i påskallavik och firade min bästa vän <3

Likes

Comments

Det finns så många frågor inom mig utan svar, jag vet vad jag vill. Men inte om jag klarar av det!
Har tvekat nu ett tag men endå kämpat, och nu har jag gjort ett val! Jag ska genom gå detta och jag ska kämpa som jag aldrig gjort förut. Jag vill! Jag ska! Jag kommer klara det!
Det jag pratar vet inte många om. Men  jag kommer antagligen dela med mig av det, men inte just nu. Jag vill vara klar innan jag delar med mig av min andring i livet. Hoppas bara att jag gör rätt val!

Likes

Comments


 Snart så smäller det ! och jag har nog aldrig vart såhär nervös över någonting i hela mitt liv. Om 11!!!!! dagar så tar jag studenten!! Gud så jävla skönt ! efter 5 år på gymnasiet så är det äntligen min tur att fira min arbetslöshet iaf änsålänge.Men det verkar som att jag har 2 sommarjobb att välja på. Måste bara snackar lite med dem på berget i Karlskrona om jag kan få hjälp av dem :)

I Lördags var det ju bal också. Jag hade en MYCKET MYCKET bättre bal i 9an..
Förrätten va helt klart en 10/10. Men sen när varmrätten kom in så var det en torr hamburgare och inte ens nån ketchup på eller något. Men visst den var väl god.. Men lite sås hade inte skadat. Och efterrätten som var en brownie som bestod av 90%  nötter.. yey. De bästa var väl att man fick 2 gratis öl/cider till maten. Men jag hade för stora förväntningar helt enkelt. Och nej hela balen var inte en besvikelse. 
Sen att dagen var allt för lång. Det skulle räkt med att en buss gick vid 00.00 och en vid 02.00 För vi var ett gäng som bara satt och väntade de 2-3 sista timmarna på att bussen skulle komma. Men ja det var kallt. och inne kunde man inte va för det vart FÖR högt ljud på. och ute fanns det inte någon sittplatser om man inte gick en bit bort. 

men det var jätte fint super fint.

Nu ska jag försöka sova.. ja jag vet att klockan är snart 3.. men jag ska jobba natt och gick upp tidigt idag för att gå på en intervju till ett jobb..


-Skin som den sol du är !

Likes

Comments

​I morgon är det BAL!! I MORGON!! jag börjar bli liiite nervös... det är inte min grej att gå på sånna saker.. dock så har jag ju vart på en innan men den va ju utan alkohol och till typ 23... denna är ju så att vi kommer hem 04.00.. hoppas bara att det går bra ! 
nu ska jag dra mig mot skolan :) och idag får jag sällskap i bilen :P 

- Skin som den sol du är 

Likes

Comments

​Jag som många andra har inte så bra tålamod som många kanske vet. Men skulle ha på ansiktsmask förut.. och ja den hann ju inte torka innan jag var där och kände.. stod ca 15 minuter men va o kände efter kanske 5 minuter. Haha,

Denna dag har vart en bra dag, den har gått fruktansvärt fort, har städat lite tvättat lite och lagat mat. Men också pratat med en kvinna från bemmaningen!!! SKA PÅ MÅNDAG TILL EN INTERVJU !! jag gick alltså vidare i rekryteringen !! DEt trodde jag verkligen inte men nu går det åt rätt håll iaf! nu ska jag ner och fixa lite mer tvätt sen ska jag duscha och sen sova,

- Skin som den som du är ! 

Likes

Comments

Sakta men säker sä kryper lördagen närmare.. men inte så sakta.. snarare med STORM STEG!
På lördag är det bal och jag ska gå med maja o eddie.
Men även att jah känner personerna jag ska gå med så är det fortfarande jobbig.
Jag har ingen aning om vad jah ska göra med håret mer än att jag ska färga det på fredag... Sminket har jag ingen aning om vad jag ska göra heller.. det är jobbigt.. hoppas iaf att klänningen blir klar! men det tvivlar jag inte på.
hoppas bara att det blir en lyckad kväll på lördag
-skin som den sol du är!

Likes

Comments

Det är ofta så att om en person inte gillar en kille/tjej så ska man självmant inte gilla den personen. Men varför är det så?!
Skulle en kompis komma o säga till mig (vilket har hänt många gånger) att t.ex den peroanen är elak eller så. Men det är ju då hennes åsikt/uppfattning av den personen. Jag kanske har en annan uppfattning om samma person, men den är inte likadam som min kompis och då blir hon/han sur.. Varför är det så?!
Jag tror att alla har minst 2 personligheter.
Jag vet att jag har minst 2st.
1. Den lilla bitchiga som dömmer för snabbt och 2. den lilla fega saken som dömmer för sent.
och jag teor alla har dessa persobligheter och man visar dem på olika sätt och olika personer.. Jag tror att inte illa om någon första gången jah träffar den även om nån jag känner säger något. Jag dömmer aldrig boken av omslaget. Dock så är många böcker finare på utsidan än insidan.. Samma sak gäller personer tyvärr.
Jag tar vara på mina vänner. Även om jag har vänner som inte gillar mina andra vänner, så väljer jag aldrig sida. 
Som ex. jag har vänner som är ex. men bara för det så säger jag inget om den ena sagt något om den andra det är inte min ensak även att jag vet vad den andra tycker. 😎

Att sitta i en lastbil från Kalmar till Karlskrona får en att tänka på många olika saker.
Både bra och dåliga saker. Men det är iaf alltid nån som är vaken och social (som tur är, annars hade det vart tråkigt). om vi har tur så får jag sommaejobb här vilket jag hoppas.- skin som den sol du är💙

Likes

Comments