Ja. Nu är det dags för en update.
​Det har hänt rätt mycket sen sist jag skrev av mig lite på bloggen. Och detta inlägg kan bli lite skumt, rörigt och lite förvirrande.  
​Jag har genomgått operationen och idag är det 4 veckor sen jag gjorde den och idag åt jag spagetti och köttfärssås !! SÅÅÅ GOTT ! Jag mår super bra efter operationen, jag mådde inte bra alls de första dagarna efter operationen. Men jag visste att jag skulle må bättre och nu har jag gått ner 18 !!! ARTON kilo.. Jag kan inte ens fatta det själv. 
Sjukskriven har jag vart också nu ett bra tag och jag klarar det inte mer... Är så trött på att sitta hemma och inte göra ett skit.. Jag har sökt jobb som en tok och hoppas verkligen på att jag får ett ut av de jobben iallafall! Orkar inte sitta hemma och inte göra något. 

Jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort dessa 4 veckor mer än att vara hemma och inte gjort så mycket, Men jag jobbade faktiskt en natt i förrgår och det var kul och roligt och jag saknar att sitta bakom ratten i en lastbil. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​⦁ Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? 

Mitt liv för 10 år sen. Jag var 12 år, måde allmänt dåligt och ville inte vara i skolan. Så alltså mitt liv såg ut som fan för 10 år sen. 

Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?

Jag hade det förr. Varje dag så hade jag något inom mig som jag bara ville srika ut men kunde inte för jag vågade inte.  Men nu så kanske jag inte har det som jag brukade, nu kanske är det som en överaskning för någon annan. Jag har 2 personer jag kan säga allt till och det gör jag. 

Stjärntecken?

Jag är född 19 December så jag är skytt.

Vad har du gjort i dag?

Idag har jag inte gjort så mycket då jag och stoffe vaknade vid halv 1. Och vi såv så "länge" för att vi somnade vid 4.54 eller det va sista gången jag kollade på klockan när vi hade lagt oss.

Är du besatt av någonting?

Besatt är ett starkt ord, men jag är inte besatt av något just nu. Jag var BESATT av choklad. Kunde äta en sån stor 200 grams choklad kaka på nån timme. Vilket jag inte är nöjd över nu. Men nu kan jag inte komma på något som jag är besatt av. 

Beskriv platsen du befinner dig på just nu?

Kan ju skriva vardagsrum så tror jag alla förstår hur platsen ser ut. Soffor, tv, bord, matta, bokhylla.

Vilken färg är dominerande i din garderob? 

De flästa klädesplagg är svarta eller mörka. Men jag önska att jag kunde ha lite mer färg glada kläder. 

Vilken är din favorithögtid?

Hösten och vintern. visst sommaren är underbar, men jag älskar hösten och vintern

Hur går du helst klädd?

Jeans, linne munkjacka

Är du morgon- eller kvällsmänniska? 

Helt klart en kvällsmänniska. 

Din relation med dina föräldrar? 

Jag tror att den har blivit bättre efter jag flyttade. Innan så sågs vi varje dag pratade varje dag och hade ett vanligt mor och dotter/far och dotter relation. Så nu har vår relation blivit bättre, starkare och roligare.

Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? 

Det beror på vad jag ska göra på dagen.  När det var skola så tog det ca 10-20 minuter om jag sminkade mig. Men om det var fordons dag så tog de ca 5 minuter då jag inte sminkade mig. Men kan ju säga mellan 5-15 minuter beroende på vad jag ska göra. 

Har du varit på ett bröllop? 

Ja. Jag har vart på 2 men det som stack ut var min systers bröllop. Så vacker hon var! rolig efterfest och god mat och trevliga personer ! Vackraste bröllopet jag vart på.

Bor du med dina föräldrar? 

Nej. Inte sen 3 år tillbaka. Jag flyttade hemmifrån när jag var 19 år.

Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? 

Kanske inte allt. Men nästintill allt. 

Vilken var den senaste boken du läste? 

Gray

Vad tycker du om lukten av bensin? 

En udda fråga.. Ja. Men lukten av bensin som många tycker luktar gott. Jag tycker inte att det luktar äckligt men det är väl ingen doft jag vill ha som parfym.

Vad gjorde du igår vid midnatt? 

Jag var i påskallavik och firade min bästa vän <3

Likes

Comments

Det finns så många frågor inom mig utan svar, jag vet vad jag vill. Men inte om jag klarar av det!
Har tvekat nu ett tag men endå kämpat, och nu har jag gjort ett val! Jag ska genom gå detta och jag ska kämpa som jag aldrig gjort förut. Jag vill! Jag ska! Jag kommer klara det!
Det jag pratar vet inte många om. Men  jag kommer antagligen dela med mig av det, men inte just nu. Jag vill vara klar innan jag delar med mig av min andring i livet. Hoppas bara att jag gör rätt val!

Likes

Comments


 Snart så smäller det ! och jag har nog aldrig vart såhär nervös över någonting i hela mitt liv. Om 11!!!!! dagar så tar jag studenten!! Gud så jävla skönt ! efter 5 år på gymnasiet så är det äntligen min tur att fira min arbetslöshet iaf änsålänge.Men det verkar som att jag har 2 sommarjobb att välja på. Måste bara snackar lite med dem på berget i Karlskrona om jag kan få hjälp av dem :)

I Lördags var det ju bal också. Jag hade en MYCKET MYCKET bättre bal i 9an..
Förrätten va helt klart en 10/10. Men sen när varmrätten kom in så var det en torr hamburgare och inte ens nån ketchup på eller något. Men visst den var väl god.. Men lite sås hade inte skadat. Och efterrätten som var en brownie som bestod av 90%  nötter.. yey. De bästa var väl att man fick 2 gratis öl/cider till maten. Men jag hade för stora förväntningar helt enkelt. Och nej hela balen var inte en besvikelse. 
Sen att dagen var allt för lång. Det skulle räkt med att en buss gick vid 00.00 och en vid 02.00 För vi var ett gäng som bara satt och väntade de 2-3 sista timmarna på att bussen skulle komma. Men ja det var kallt. och inne kunde man inte va för det vart FÖR högt ljud på. och ute fanns det inte någon sittplatser om man inte gick en bit bort. 

men det var jätte fint super fint.

Nu ska jag försöka sova.. ja jag vet att klockan är snart 3.. men jag ska jobba natt och gick upp tidigt idag för att gå på en intervju till ett jobb..


-Skin som den sol du är !

Likes

Comments

​I morgon är det BAL!! I MORGON!! jag börjar bli liiite nervös... det är inte min grej att gå på sånna saker.. dock så har jag ju vart på en innan men den va ju utan alkohol och till typ 23... denna är ju så att vi kommer hem 04.00.. hoppas bara att det går bra ! 
nu ska jag dra mig mot skolan :) och idag får jag sällskap i bilen :P 

- Skin som den sol du är 

Likes

Comments

​Jag som många andra har inte så bra tålamod som många kanske vet. Men skulle ha på ansiktsmask förut.. och ja den hann ju inte torka innan jag var där och kände.. stod ca 15 minuter men va o kände efter kanske 5 minuter. Haha,

Denna dag har vart en bra dag, den har gått fruktansvärt fort, har städat lite tvättat lite och lagat mat. Men också pratat med en kvinna från bemmaningen!!! SKA PÅ MÅNDAG TILL EN INTERVJU !! jag gick alltså vidare i rekryteringen !! DEt trodde jag verkligen inte men nu går det åt rätt håll iaf! nu ska jag ner och fixa lite mer tvätt sen ska jag duscha och sen sova,

- Skin som den som du är ! 

Likes

Comments

Sakta men säker sä kryper lördagen närmare.. men inte så sakta.. snarare med STORM STEG!
På lördag är det bal och jag ska gå med maja o eddie.
Men även att jah känner personerna jag ska gå med så är det fortfarande jobbig.
Jag har ingen aning om vad jah ska göra med håret mer än att jag ska färga det på fredag... Sminket har jag ingen aning om vad jag ska göra heller.. det är jobbigt.. hoppas iaf att klänningen blir klar! men det tvivlar jag inte på.
hoppas bara att det blir en lyckad kväll på lördag
-skin som den sol du är!

Likes

Comments

Det är ofta så att om en person inte gillar en kille/tjej så ska man självmant inte gilla den personen. Men varför är det så?!
Skulle en kompis komma o säga till mig (vilket har hänt många gånger) att t.ex den peroanen är elak eller så. Men det är ju då hennes åsikt/uppfattning av den personen. Jag kanske har en annan uppfattning om samma person, men den är inte likadam som min kompis och då blir hon/han sur.. Varför är det så?!
Jag tror att alla har minst 2 personligheter.
Jag vet att jag har minst 2st.
1. Den lilla bitchiga som dömmer för snabbt och 2. den lilla fega saken som dömmer för sent.
och jag teor alla har dessa persobligheter och man visar dem på olika sätt och olika personer.. Jag tror att inte illa om någon första gången jah träffar den även om nån jag känner säger något. Jag dömmer aldrig boken av omslaget. Dock så är många böcker finare på utsidan än insidan.. Samma sak gäller personer tyvärr.
Jag tar vara på mina vänner. Även om jag har vänner som inte gillar mina andra vänner, så väljer jag aldrig sida. 
Som ex. jag har vänner som är ex. men bara för det så säger jag inget om den ena sagt något om den andra det är inte min ensak även att jag vet vad den andra tycker. 😎

Att sitta i en lastbil från Kalmar till Karlskrona får en att tänka på många olika saker.
Både bra och dåliga saker. Men det är iaf alltid nån som är vaken och social (som tur är, annars hade det vart tråkigt). om vi har tur så får jag sommaejobb här vilket jag hoppas.- skin som den sol du är💙

Likes

Comments

​Okej, nu en gång för alla. Jag skriver inte sms lite ofta som jag gjorde innan. Det är ca 50 !!! dagar kvar till studenten och riktigt mycket att göra så har inte tid att skriva sms om dagarna mer på helgerna. Men nu ska vi inte snacka om det. 

Idag är det en bra dag. haha eller ja de har vart en iaf :) Så ikväll ska jag med rikard eddie och viktor till sofie !! woop  woop ska bli kul och dricka med dem även att jag ska va nykter och köra :) 
Är riktigt taggar på att va med cassandra och sofie i dag på krogen :) Men nu ska jag ut och fixa lite i bilen :p 

Likes

Comments


En söndag som denna, då man är helt slut fast man inte gjort ett skit. Och man har inget att göra förutom att titta på serier eller film. Så kan man ju alltid blogga om något roligt. Men inte jag.. eftersom jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Det har inte hänt så mycket under den tiden jag inte vart aktiv förutom att det har gått upp och ner lite till och från. Men man ska kämpa endå och se till att klara sina mål i livet. Men har iaf kommit på en sak jag ska göra.. Tänkte svara på lite frågor som kanske inte spelar nån roll om man vet eller inte. Men jag har tråkigt och jag tänker svara på lite random frågor. Får hoppas på att jag hinner skriva klart innan Farmen börjar. Vilket jag hoppas på..


1. Om du fick välja att leva i en TV- serie, vilken skulle det då vara?

Jag skulle nog då välja att vara i Teen Wolf för att de är drama action och snygga killar i den:P Men skulle nog också vilja vara med i typ Pretty little liaers eftesom det är mystiskt och spännande.

2.Vad ville du bli när du blev stor när du var liten? 

Jag är inte helt 100 på om jag kommer ihåg. Men jag ville väl som andra små barn. Vara populär och veterinär :P

3.Vilken är din favorit doft? 

En doft som jag gillat ända sen jag var barn var liljekonvalj, och jag kommer nog aldrig att trötta på den heller. Det är en doft som får mig att minnas dem gångerna jag var med mormor och mamma ute i skogen för att plocka blommorna och alltid frågade vad dem hette! Och dem är så fina också !

4.Om du var en stor stenbummling, var skulle du vilja ligga då?

En riktigt skum fråga men okej. Jag skulle vilja ligga nära eller i vattnet. Eftersom jag älskar att bada ute.. Men eftersom jag inte gillar att visa mig eller min kropp så har jag inte gjort det på länge. Så i vattnet hade vart gutt att ligga :P

5. Du får veta att jorden kommer gå under om 12 timmar. Vad gör du ?

Skulle nog få panik som aldrig förr! hade hållt om stoffe alla dem 12 timmarna och berätta hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar han!

6,Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet ? 

Oj. Mycket skulle ju dels kanske inte ha pojkvän, ;P skulle nog vara lika dant som jag vart fast med ett annat kön.

7. Vilket är ditt favorit verktyg?

Öm jag är inte helt säker om jag har ett specifikt favorit verktyg om jag ska va ärlig.. Men kanske fälgkors :P

8. Vad gör du om 10 år( om det går som du vill)

Jag har ett fast jobb inom transport, antingen som chaufför eller bakom ett skrivbord fast helst bakom ratten. Jag har samma sambo som idag. Katten är lika skum som hon är idag. 1-2 barn. En hund( fluffig hund) en fin bruks bil som tar mig från A till B och i garaget står min vita BMW E30 med BBS rs fälgar som jag tar ut vid fina tillfällen. Ja detta vill jag ska vara min framtid !

9. Vad vill du ha i din nästa present? 

Eftersom jag tar studenten snart. och det kanske händer att jag får en present eller 2. Men vad jag skulle vilja ha från djupet av mitt hjärta är en ny data. Den jag har nu börjar närma sig döden. Den är seg, långsam, den laggar, den blir varm efter bara någon minut. Den uppdateras varje vecka vilket är RIKTIGT irriterande. Får återställa den titt som tätt för att den blir FÖÖÖR seg. Så jag orkar inte med den. Det är en anledning till varför jag bloggar så dåligt. den laggar så sjukt mycket. Har tagit ca 1 timme att skriva detta för den laggar så sjukt mycket speciellt när jag skriver. Jag önskar mig verkligen en Mac Book Pro eller Air.

10. Om du var skit bra på att sy. vad skulle du sy då?

först skulle jag sy min balklänning på något snyggt sätt. Eftersom man skulle va skit bra så antar jag att man skulle kunna göra det. sen kanske min bröllops klänning.

11.hur skulle du hantera om du vann 1000000 euro?

jag skulle få PANIK! att ha så mycket pengar skulle göra så jag fick fullständig panik. först skulle jag inte veta vad jag skulle göra av alla pengar. sen skulle jag ge tillbaka till mina föräldrar för att dem givit mig under min uppväxt. Samt mina systrar. Sen skulle jag sätta in på sparkonto. och se till att det typ överförs kanske 40.000 kr i månaden. Men som alla skulle säga " jag skulle sluta jobbat" det skulle inte jag gjort. Jag skulle fortsätta jobba och bara leva lite bättre än innan

12.Vad tycker du om ordet hen?

Trams.

13. Vilket är ditt bästa mat recept? 

Det är inte mitt men mitt favorit recept är. Kantarell doftande fläskfile i panna.

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

----

15.Är du beroende av något? 

 närhet. jag älskar närhet!! 

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

haha. Anton och Affe.  ojoj. jag lyssnade mycket på dem när jag var mindre och mina kompisar lyssnade också på den.

17. Vad gör dig riktigt förbannad?'

personer som säger att dem vill ses. att dem vill träffas att dem saknar en osv. Fast när man är ledig och kan hitta på något så är dom alltid upptagna med småsaker som typ städning eller liknande. Visst man kanska måste städa huset/lägenheten för man ska få främmande.. men inte varje gång jag frågar. Eller att dem säger " nej jag har inte tid idag ska bara vara hemma och ta de lugnt" men sen så ser man på sociala medier att dem inte är hemma utan att dem är ute med nån annan.. Jag är så sjukt jävla trött på folk som inte värderar mig som jag värderar dem.. Men endå så slutar man inte fråga dem.. blir både förbannad på dem och mig.

18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Lämna inte disken och säg inte " jag tar det sen" det är nog det västa man kan göra. Eller " tar tvätten i morgon" har lärt mig det nu. Dagen efter finns det ALLTID något annat man måste göra... så det är lika bra att ta tag i skiten på en gång när man kommer på det. och få in det i en rutin så man slipper tvätta 5 tvätt maskiner på en dag. Tvätta då tvättkorgen är full :) 

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

NEJ! DET FINNS INGEN BRA REKLAM!!

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

jag har ingen aning om hur jag var som barn. förutom att jag inte kunde sitta stilla på lektionerna.. vilket jag inte kan nu heller.. så det är nog rätt lika endå.


21. Vad gjorde du för tio år sen?

För 10 år sen så var jag 11 skulle fylla 12.. Tror att jag mådde dåligt pga skolan och alla som mobbade mig..


22. Vad gjorde du för ett år sen?

Hmm. Gick i 2an. Hade inte fått körkort. höll på med att ta körkort.

23. Fem snacks du gillar!

Ostbågar, Grillchips, choklad i bland inte ofta länre. hmm.. Vanilj cola om de räknas haah

24. Fem sånger jag kan texten utantill på!

Hmm. 

Jessie J - Flashlight

Miriam Bryant-  Allt jag behöver nu

2 blyga läppar - varenda jävel

2 blyga läppar - vi kan bada nakna

Alan walker - Faded

25. Vad skulle du göra om du var miljonär?

samma som innan. 

26. Fem dåliga vanor!

-Att svara på sms. Jag läser dem.. men sen kommer något annat upp som tex facebook instagram eller att någon börjar prata med mig och sen glömmer jag helt bort men kommer på det nån timme senare tillochmed kanske nån dag senare... Detta har jag fått många ovänner för samt folk som blitt sura för jag inte svarat..

-Morgontrött till 1000! Sover rätt länge när jag får och inte får haha, Jag är en natt människa.

- Lite mycket läsk..

- Över reagerar på småsaker

- Blir arg för ingeting.. 

27.Fem saker du gillar att göra!

Vara med min kille <3 

Vara med de vänner som vill vara med mig

kolla på serier( kan hända att jag gör det lite för ofta !)

Att köra bil och lyssna på hög musik och sjunga högt!

Skriva.

28.Fem saker du aldrig skulle köpa eller klä dig i!

För färg glada kläder. 

Läder kläder 

Såna dära byxor som ser ut som pyjamas kläder haha 

29.Fem favoritsaker!

Efter som det är SAKER vi snackar om så kommer min mobil på första plast !! ojoj ingen kan ta den i från mig. Sen är det nog datan, sminket, allt jag fått av stoffe

30. Vad är du mest nöjd över på din/ditt kropp/utseende?

Jag är inte nöjd över något på min kropp.. Vilket snart kommer bli en STOR ändring på ÄNTLIGEN! Det kommer ett inlägg om det senare lovar.

Utseende mässigt så är det väl samma sak som kroppsligt.. Men är nöjd över mina ögon, tycker om färgen jag har. Och att jag har utvecklats i min sminkning.. förr hade jag inte en aning om vad jag höll på med. Visst har inte 100% koll nu heller.. men övning ger färdighet :P och så ni vet. jag hinner se farmen från början :P

Likes

Comments