Jag har varit en mupp pÄ att uppdatera, allt frÄn senaste tiden (paris etc.) ligger skrivet och klart som utkaster. Pga tidsbrist sÄ har jag Ànnu inte lyckats fÄ alla bilder sorterat. LÄng historia kort, jag har jobbat, fÄtt ett nytt vikariat och bara tagit vara pÄ september mÄnad. Inatt Äker jag till Malta och efter hemkomst ska jag försöka fÄ i ordning bloggen. StÄ ut!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

SpanienvÀrmen Àr redan mycket saknad, men att komma hem till Sverige har inte varit sÄ spjÄkigt det heller. Tisdagen bjöd pÄ vin, charkis och uppdate med bÀstis fÀstis. En getingfamilj fick vi Àven sÀllskap av som mer Àn gÀrna ville smaka av vÄr proscuitto, himla mysigt.

Likes

Comments

Flyget Ă„kte inte förrĂ€n 20.00 vilket gav oss en ledig eftermiddag för att souvenirshoppa och bara njuta av staden en sista gĂ„ng. Vi har fĂ„tt familjemysa samt uppleva tapasgott, skaldjursmiddagar, kannor av sangria och cava, fina sevĂ€rdheter, hĂ€rligt vĂ€der och blivit omringade av glada mĂ€nniskor. Åh vad vi har blivit kĂ€ra i denna staden! Currently har klockan slagit över midnatt och vi har precis hoppat in i bilen för en sista tur hemĂ„t frĂ„n Skavsta flygplats. Nu laddar vi om för jobb innan jag for vidare till Paris den 26 augusti.

Likes

Comments

Idag Ă€r det söndag vilket innebar att de flesta butikerna och restaurangerna har stĂ€ngt. Eftersom att vi Ă€ven kĂ€nde oss fĂ€rdiga pĂ„ sevĂ€rdhets-fronten sĂ„ bestĂ€mde vi oss för att ta badklĂ€derna och gĂ„ ner pĂ„ stranden för lite avkoppling och plask i havet. Än har Barcelona levererat toppvĂ€der, runt 28 grader molnfritt varje dag.

KvÀllen avrundades med en trerÀtters pÄ Grand Hotel med en helt otrolig panoramautsikt över Barcelona. Vilken fantastiskt stad vi har hamnat i!

Likes

Comments

Passeig de Gracia, La Rambla, Gothic Quarter, Montjuic och Parc de la Ciutadella Àr nÄgra utav de mÄnga omrÄden som vi idag strosade omkring runt. Fötterna vÀrker men vi Àr glada ÀndÄ. Sammattningsvis har dagen varit vÀldigt hÀndelsefull. Jag har bland annat fÄtt vara med om den hittills dyraste middagen i mitt liv, nÀstan fallit offer för stöld pÄ gatan och oturligt nog hamnat med en pÄverkad taxichaufför till hycklare.

I skrivande stund Àr vi tillbaka pÄ hotellet, oskadda. Mindre roliga saker kan hÀnda dem med, men det viftar vi bort. Vi Àter och dricker, tar massor med bilder och turistar pÄ för fullt. Precis som det ska vara.

Likes

Comments

Första dagen i Ă€ra har varit en shopping-kind-of-day. Passeig de Gracia, Maremagnum och La Boqueria har vi bland annat besökt. PĂ„ hemvĂ€gen passerade vi ocksĂ„ vackra La Sagrada Familia som ligger nĂ„gra fĂ„ minuter frĂ„n vĂ„rt hotell. För övrigt har jag lyckats visa pappa att han har en frontkameta, detta som i sin tur har lett till selfies pĂ„ olika hĂ„ll. Och annars? Första frukosten och paellan checkar vi av, samt lite pinchos pĂ„ det. Maten hĂ€r Ă€r heeelt fantastisk!

Likes

Comments

Rullade direkt frĂ„n jobbet till flygplatsen och landade i soliga Spanien runt 19 snĂ„ret. Hittills har vi sjungt i kör med taxichauffören till radiomusik, vant oss med stadskartan, fĂ„tt rota fram mitt inre spanska vokabulĂ€r, samt Ă€tit en helt otrolig tapasmiddag. HĂ€r kommer vi hur som helst att spendera de kommande fyra dagarna. Pappa, mamma och jag - tredje hjulet.

Likes

Comments

Mentalt och fysiskt pÄfrestning har kropp och huvud fÄtt utstÄ den senaste veckan. TrÄkiga saker har hÀnt, men sjÀlvklart Àven de lite roligare. Parkfestival, 20 Ärs firande, AW, mat i olika former, sena nÀtter och alldeles för mycket alkohol. Körde nÄgon form av tre dagars samtidigt som jobbhelgen Àgt rum. Veckan har varit en enda fest och gud vilka guldkorn jag har till kompisar.

Likes

Comments

HalvvÀgs in i en hektisk jobbvecka hittade vi en kvÀllslucka för parkhÀng och tjejmys. Jag vill aldrig att sommaren ska ta slut!

Likes

Comments

Tackar och bockar för en solig helg fyllt med bravader. Lördagen bjöd pÄ en spontan utgÄng följt av charkkvÀll och poolmys den lediga söndagen till Àra. Imorgon slÀnger jag mig in i en tuff arbetsvecka, men framför ser jag hur tvÄ minisemestrar nÀrmar siv med stormsteg. Biter ihop och lÀngtar ivrigt.

Likes

Comments