Jag har varit en mupp på att uppdatera, allt från senaste tiden (paris etc.) ligger skrivet och klart som utkaster. Pga tidsbrist så har jag ännu inte lyckats få alla bilder sorterat. Lång historia kort, jag har jobbat, fått ett nytt vikariat och bara tagit vara på september månad. Inatt åker jag till Malta och efter hemkomst ska jag försöka få i ordning bloggen. Stå ut!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Spanienvärmen är redan mycket saknad, men att komma hem till Sverige har inte varit så spjåkigt det heller. Tisdagen bjöd på vin, charkis och uppdate med bästis fästis. En getingfamilj fick vi även sällskap av som mer än gärna ville smaka av vår proscuitto, himla mysigt.

Likes

Comments

Flyget åkte inte förrän 20.00 vilket gav oss en ledig eftermiddag för att souvenirshoppa och bara njuta av staden en sista gång. Vi har fått familjemysa samt uppleva tapasgott, skaldjursmiddagar, kannor av sangria och cava, fina sevärdheter, härligt väder och blivit omringade av glada människor. Åh vad vi har blivit kära i denna staden! Currently har klockan slagit över midnatt och vi har precis hoppat in i bilen för en sista tur hemåt från Skavsta flygplats. Nu laddar vi om för jobb innan jag for vidare till Paris den 26 augusti.

Likes

Comments

Idag är det söndag vilket innebar att de flesta butikerna och restaurangerna har stängt. Eftersom att vi även kände oss färdiga på sevärdhets-fronten så bestämde vi oss för att ta badkläderna och gå ner på stranden för lite avkoppling och plask i havet. Än har Barcelona levererat toppväder, runt 28 grader molnfritt varje dag.

Kvällen avrundades med en trerätters på Grand Hotel med en helt otrolig panoramautsikt över Barcelona. Vilken fantastiskt stad vi har hamnat i!

Likes

Comments

Passeig de Gracia, La Rambla, Gothic Quarter, Montjuic och Parc de la Ciutadella är några utav de många områden som vi idag strosade omkring runt. Fötterna värker men vi är glada ändå. Sammattningsvis har dagen varit väldigt händelsefull. Jag har bland annat fått vara med om den hittills dyraste middagen i mitt liv, nästan fallit offer för stöld på gatan och oturligt nog hamnat med en påverkad taxichaufför till hycklare.

I skrivande stund är vi tillbaka på hotellet, oskadda. Mindre roliga saker kan hända dem med, men det viftar vi bort. Vi äter och dricker, tar massor med bilder och turistar på för fullt. Precis som det ska vara.

Likes

Comments

Första dagen i ära har varit en shopping-kind-of-day. Passeig de Gracia, Maremagnum och La Boqueria har vi bland annat besökt. På hemvägen passerade vi också vackra La Sagrada Familia som ligger några få minuter från vårt hotell. För övrigt har jag lyckats visa pappa att han har en frontkameta, detta som i sin tur har lett till selfies på olika håll. Och annars? Första frukosten och paellan checkar vi av, samt lite pinchos på det. Maten här är heeelt fantastisk!

Likes

Comments

Rullade direkt från jobbet till flygplatsen och landade i soliga Spanien runt 19 snåret. Hittills har vi sjungt i kör med taxichauffören till radiomusik, vant oss med stadskartan, fått rota fram mitt inre spanska vokabulär, samt ätit en helt otrolig tapasmiddag. Här kommer vi hur som helst att spendera de kommande fyra dagarna. Pappa, mamma och jag - tredje hjulet.

Likes

Comments

Mentalt och fysiskt påfrestning har kropp och huvud fått utstå den senaste veckan. Tråkiga saker har hänt, men självklart även de lite roligare. Parkfestival, 20 års firande, AW, mat i olika former, sena nätter och alldeles för mycket alkohol. Körde någon form av tre dagars samtidigt som jobbhelgen ägt rum. Veckan har varit en enda fest och gud vilka guldkorn jag har till kompisar.

Likes

Comments

Halvvägs in i en hektisk jobbvecka hittade vi en kvällslucka för parkhäng och tjejmys. Jag vill aldrig att sommaren ska ta slut!

Likes

Comments

Tackar och bockar för en solig helg fyllt med bravader. Lördagen bjöd på en spontan utgång följt av charkkväll och poolmys den lediga söndagen till ära. Imorgon slänger jag mig in i en tuff arbetsvecka, men framför ser jag hur två minisemestrar närmar siv med stormsteg. Biter ihop och längtar ivrigt.

Likes

Comments