Header

EMMABODA Hej alla söta! ❤️ Jag och Christian var på loppis nu i veckan och tänkte bara visa den här söta skålen (eh?). Jag tänkte först fylla den med lekakulor och plantera mossa i den, eftersom jag fortfarande är väldigt inte på terrarier, men fick en snilleblixt nyss och drog och köpte rosor! Det kommer bli så himla fint när dom börjar slå ut! Nu ska vi mysa i soffan, kolla på film och äta naturgodis.
P.s. Det kommer komma mer vloggar så fort jag har fått hem kameran jag beställde för ett tag sedan. Har många idéer på G så stay tuned! 😘

Likes

Comments

EMMABODA Nu i själva makingen av tonfisksalladen så är det så jäkla skönt att bara behöva gå ut i trädgården för komponenter! Helt jäkla underbart! Dessutom tar katterna allt som följer med in.

Likes

Comments

EMMABODA Idag har vi valt att göra så lite som möjligt faktiskt. Jag har hämtat ut paket och snackisar nu på kronärtskockor som är det bästa kvällssnackset nu. Lite småpul med sista redigeringen sen är vi up and running, stay with me this evening!

Likes

Comments

EMMABODA Har ju helt glömt bort att berätta att jag äntligen fått hem mina mobilskal! Jag hade ju iDeal of Sweden innan jag bytte telefon, sen glömde jag liksom bara bort det. Kom in på deras hemsida av ren slump, tur var det så jag kom på det! Inte ett sponsrat inlägg utan uttrycker bara ren excitement.

Likes

Comments

EMMABODA Ikväll kör vi privat kräftskiva. Bullen är så sugen så han fotobombar som vanligt när man har skaldjur i huset. Oh nej, surströmmingen är för ett inlägg på min bucketlist blogg som jag tänkte filma, så stay tuned. Självklart lägger jag upp videon här med 😅 Det kommer någon gång i veckan!

Likes

Comments

Nouw Magazine