Header

NORRHULT Nu jesus kära vänner så har jag fått hem mina grejer från cocoo.se! Nya joggingbyxor, check! Ny klocka, check! Sjukt fina accessoarer, check igen! Hur fina är inte dessa grejerna! Jag är SÅ nöjd! Klockan har dessutom en väldigt fiffig uppknäppnings mekanism som gör att det inte alls är svårt att ta av den. Nu håller jag dessutom på att spela in en ny vlogg som jag kommer börja redigera redan ikväll, men vi är ju i Norrhult för att umgås med mamma och pappa så det blir mycket annat mys nu också!

Eftersom det här inlägget är i sammarbete med just cocoo.se så kan ni få 20% rabatt på eran beställning om ni anger koden AWESOME20. Rabattkoden gäller fram tills den 29 oktober. Imorgon kommer der dessutom upp en liten utlottning för er fantastiska läsare, så stay tuned!

Likes

Comments

EMMABODA Mja, nu blir det väldigt påtagligt att se att så många på sociala medier faktiskt har blivit sexuellt trakasserade någon gång, jag är inte ens förvånad. Vem ger ens bort den rätten? Jag blir så arg så jag vill skrika högt. Vem är du ens?

Lite saker jag har fått höra;

"Det är najs att du har dreadlocks för ska man ta dig bakifrån så är det bara att vira dom runt handen som ett rep så kommer du inte loss."
- en kille på en fest

"Jag har sjukt stor kuk, alltså massiv, vad gillar du för kukstorlek på män? Vill du se?"
*tjatar hela dagen*
- gammal kollega första dagen vi jobbade ihop

"Jag vet ett sätt för att kvinnor ska få större bröst utan operation, bara genom att vara tillräckligt upphetsad! Jag kan visa dig sen!"
- samma kollega

Jag har haft folk på konserter stå bakom och jucka sig närmare och närmare, tafsat, folk som försökt att trycka upp mig mot väggen för att hångla upp mig, folk som tycker jag passar för ett jobb bara för jag är smal och snygg, folk som skickar Dick pics, män som är så besatta av sitt egna kön så det är sinnessjukt. Jag har dessutom haft manliga gäster i baren som vill att jag följer med dom upp på rummet till den grad att jag har fått gömma mig bak i receptionen innan jag kunnat gå hem för dom har gått runt och letat efter mig, och gamla gäster som letar upp mig på Facebook endast på mitt förnamn. Jag bär inte namnbricka längre.

Nästa gång något sånthär händer mig eller någon jag känner knäcker jag näsbenet på dig, lovar.

Likes

Comments

EMMABODA Inlägget är inte sponsrat!
Som jag säger i videon är detta inte ett samarbete med NA-KD, men jag har en rabatt kod som ger er 15% på ordinarie priser! Gäller dock inte rea varor som mina är i detta fallet😘. Gå in och shoppa som vanligt och ange koden "meta15" innan den 5:e November för att ta del av erbjudandet! Puss alla mina äggfisar!

Likes

Comments

EMMABODA Hej allesammans! Nu har jag äntligen redigerat min första Challenge, helt själv utan hjälp! Det var ju lite finurligt att försöka hitta allt som brorsan lärt mig. Nu är det lite småstäd, Manick på tvn och mys, för imorgon kommer Dea och vi ska filma nästa Challenge! Glöm inte prenumerera, då är du bäst! Puss!

Likes

Comments

Nouw Magazine