Header

EMMABODA Mja, nu blir det väldigt påtagligt att se att så många på sociala medier faktiskt har blivit sexuellt trakasserade någon gång, jag är inte ens förvånad. Vem ger ens bort den rätten? Jag blir så arg så jag vill skrika högt. Vem är du ens?

Lite saker jag har fått höra;

"Det är najs att du har dreadlocks för ska man ta dig bakifrån så är det bara att vira dom runt handen som ett rep så kommer du inte loss."
- en kille på en fest

"Jag har sjukt stor kuk, alltså massiv, vad gillar du för kukstorlek på män? Vill du se?"
*tjatar hela dagen*
- gammal kollega första dagen vi jobbade ihop

"Jag vet ett sätt för att kvinnor ska få större bröst utan operation, bara genom att vara tillräckligt upphetsad! Jag kan visa dig sen!"
- samma kollega

Jag har haft folk på konserter stå bakom och jucka sig närmare och närmare, tafsat, folk som försökt att trycka upp mig mot väggen för att hångla upp mig, folk som tycker jag passar för ett jobb bara för jag är smal och snygg, folk som skickar Dick pics, män som är så besatta av sitt egna kön så det är sinnessjukt. Jag har dessutom haft manliga gäster i baren som vill att jag följer med dom upp på rummet till den grad att jag har fått gömma mig bak i receptionen innan jag kunnat gå hem för dom har gått runt och letat efter mig, och gamla gäster som letar upp mig på Facebook endast på mitt förnamn. Jag bär inte namnbricka längre.

Nästa gång något sånthär händer mig eller någon jag känner knäcker jag näsbenet på dig, lovar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

EMMABODA Inlägget är inte sponsrat!
Som jag säger i videon är detta inte ett samarbete med NA-KD, men jag har en rabatt kod som ger er 15% på ordinarie priser! Gäller dock inte rea varor som mina är i detta fallet😘. Gå in och shoppa som vanligt och ange koden "meta15" innan den 5:e November för att ta del av erbjudandet! Puss alla mina äggfisar!

Likes

Comments

EMMABODA Hej allesammans! Nu har jag äntligen redigerat min första Challenge, helt själv utan hjälp! Det var ju lite finurligt att försöka hitta allt som brorsan lärt mig. Nu är det lite småstäd, Manick på tvn och mys, för imorgon kommer Dea och vi ska filma nästa Challenge! Glöm inte prenumerera, då är du bäst! Puss!

Likes

Comments

EMMABODA Hej allesammans! Nu är jag precis hemkommen från en jobbhelg (som blir vecka i timmar) och har knäppt en kall. Funderade i bilen på vägen hem om jag skulle göra ett blogginlägg om veckan, tyckte inte att det hade hänt så mycket, men visst har det!

Jag har fortsatt lyssna på Storytel, TIPSAR! Hur mysigt som helst att lyssna på Harry Potter serien i höstrusket. Christian och jag har gjort plommon marmelad med mormor och håller på med "experiment vin" i pannrummet. Sjukt häftigt om det blir bra på våra egna druvor! Vi har köpt Disney monopol som är nåååågot roligare och ger mycket mer nostalgikänsla än vanligt. Jag har dessutom varit på sjukhuset på återbesök för mina eksem. Vi ska testa "plattor" gjorda i mjukplast som man fäster tight på insmorda händer. Detta leder ju då till att det inte får bli blött för då lossnar det, så jag måste ha en tunn bomullshandske över. I sin tur måste jag ha en plasthandske på till och från för att inte smutsa ner bomullsvanten. Jag ser ut som fucking Musse Pigg!

Imorgon ska jag hem till mama och papa och redigera nästa video till min youtube kanal, ska bli superintressant att se vad ni tycker om den. Puss! 😘

Likes

Comments

NORRHULT Idag vaknade jag med lite högre puls, dödstrött efter att äntligen lyckats somna klockan åtta imorse. Lite småstressad efter en lätt försovning. Klockan blev dags att åka och jag kände bara paniken komma krypandes och kvävde mig innifrån. För att tappert försöka lugna ner mig laddade jag ner Storytel och började lyssna på Therese Lindrens "Ibland mår jag inte så bra". Fantastiskt hur klart hon har lyckats fånga många känslor man har i text. Känner ni någon som har ångest/panikångest kan jag verkligen rekommendera er denna boken, antingen att lyssna på eller läsa, för att förstå lite lite mer. Kärlek och överlevnad!

Likes

Comments

KALMAR Eftersom jag satt så stilla hos doktorn idag med pricktesterna så tyckte jag att jag förtjänade något, en ny kärlek. Det kommer bli sjukt snygga bilder nu och BÄSTA kvalitén på vloggar och challenges! Ska fan limma fast den i näven!

Likes

Comments

Nouw Magazine