Header
View tracker

EMMABODA Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska börja. Jag ser nuförtiden upprepade gånger människor som öppet skriver om sina panikångest attacker, koncentrations svårigheter, ångest och depression. Skitbra om du nu frågar mig, MEN varför ska den ena alltid vara värre än den andra. Varför ska en alltid vara värst? Det blir mer ett race mot vem det är mest synd om helt plötsligt, vem som har den mest passande offerkoftan.

 Jag tycker jag kan uttala mig om detta då jag har (efter närmare efterforskningar) haft ångest efter slutet på gymnasiet och där min näst intill vardag präglas av panikångest. Det var bara fram tills nyss som jag insett att jag inte behöver skämmas längre. Dock är det fan inte SYND om mig. Jag har ett helt jäkla amazing liv, som ibland präglas av dåliga matvanor, sömnsvårigheter och klaustrofobi, men inte fan är det synd om mig! Jag mår bra förutom de där minuterna av tvåtusen tankar per hundradels sekund. Jag drog tummen ur röven och sökte hjälp själv. Psykisk ohälsa är viktig att ta hand om och det är fort, MEN mata inte ett ego som drivs av ångesttankar. Det kan bli vackert att vara lidande, konstnärligt till och med. Visa förståelse, ge mig space, ge mig mer förståelse så brukar det gå över.

Har ni någon närstående som du märker kanske lider av ångest, panikattacker och depression, visa förståelse och erbjud en hjälpande hand mot tillfrisknandet, det finns fantastisk hjälp att få! Hjälp någon istället för att kommentera via ett inlägg! Det sista attention whores (som det finns MASSOR AV) behöver är mer bränsle på elden, människor. #tröttpåvärldenibland

Bildkälla : Hjälp till att klippa lite offerkoftor, tack på förhand.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Snabb info bara, visste du att du kan använda en applikation för chrome bl.a där du via sökningar hjälper till att finansiera trädplanteringar? Detta alltså finansierat via "betalda platser" och reklam på sökmotorn. Klicka här för att komma vidare till Ecosia.

Höjden av lathet borde ju vara för dig att inte, jag repetera inte, ladda ner en app när du endå sitter på arslet och gör ingenting eller pluggar. Kommer tyvärr inte kunna se dig i ögonen den närmsta framtiden om du nu är definitionen av lathet 2016. Happy plants happy life?Likes

Comments

View tracker

EMMABODA Efter nån veckas semester så börjar det dra ihop sig för vardagsrutinerna (om man nu kan kalla det så) igen. En massiv flytt, fantastiska vänner, vin, katter, sol och nya tag i företaget strävar vi vidare mot hösten. Den kommer bli helt underbar den med. Sitter just nu med planeringshäftet till höger, Paul Kalkbrenners fantastiska Aaron i lurarna och katter på tangentbordet. Nostalgi med nutidsmys och framtidsplaner.

Likes

Comments

EMMABODA Jag skämtar inte ens när jag tycker detta är helt rubbat! Vi var ute en bra runda igår och gick, direkt efter solnedgången så fick jag årets första myggbett. Nu har dom svullnat upp och blivit 5 cm i diameter och vissa har utvecklats till blåmärken. Alltså det gör mer ont än vad det kliar, och jag vill inte ens veta vad dagens mygg bär på för skit. Har smörjt min Nitro Extreme på alla de 7 stora betten och hoppas på lindring.

Update, nu börjar alla festivalare komma till Emmaboda så undvik systemet, ciggköp på konsum/ica och alla pizzerior. Åk till Nybro istället för ovanstående inköp.

Ett riktigt jäkla usch och tröstläsning av mitt favoritnummer hittills. Jobb imorgon håller säkert huvudet i styr! 💓

Likes

Comments

EMMABODA Förutom tvättdag så förbereder vi för flytten. Hittade lilla Mona Lisa som jag köpte snorbilligt i en affär som finns nästan överallt. Jag tänkte att man kunde göra något roligt med henne! Nu i hasten och lusten till modern konst och halvklotter fick hon äntligen mustasch. Helt ärligt, hur kul är inte det att ha Mona Lisa, men att "nån" gick förbi och gav sin egen prägel på primadonnan. En historia liksom!

Likes

Comments

EMMABODA Idag hände det! Efter två jobbdagar nu när säsongen håller på att komma igång är man lite lagom nanig såhär på kvällskvisten. Slappnar av med How I met Your Mother (gamla reruns som man kan utantill) och ett litet glas Bowmore.

Tillbaka till ämnet, Idag hände det! Efter en liten vindig timma med väldigt udda väder hittade jag en citron på balkong golvet. Step one completed! Förstår ni hur häftigt det är att odla sina egna ätbara pryttlar! Vi har så stora planer för den framtida trädgården och huset såklart! Snart kan vi måla! Imorgon blir det Mamma kebab, färgval och fyndrunda. Autarky for the win!


Au Revoir!

Adams skapelse för er som visste fast ni inte visste..

Likes

Comments

EMMABODA Som många vet så har jag alltid varit emot att betala dyrt för detox. Drick citronvatten och ät rent istället. Det är dock bevisat att maten innehåller mindre näring nu än för 60 år sedan, ja. Det tror jag dessutom på eftersom det ligger en hel industri bakom. Kosttillskott har jag inget emot, men däremot företag som promotar detox och tjänar storkovan på en korttids kur, där drar jag gränsen.

C9 från Forever Living är något som har exploderad i mitt facebook flöde på sista tiden. Inte nog med att 9 dagars kuren ligger på ca 1400 kr så är det dessutom ett vikthets bakom. Det är ju helt underbart att få med sig ett måttband så du ser hur många centimeter du tappar medans du svälter dig själv. Alltså come on! Dessutom så upplever många att dom tappar hur många centimeter som helst runt midjan och blir helt överlyckliga (efter självsvältningen) och går med. Logiskt? Alldeles utmärkt.

Hur som helst, i expressen så hade de med sig dolda kameror på informationsmöten som var ganska intressant. Jag blev ganska chockad i hur de formulerade sig. Du hittar expressens inlägge här.

Ärlighet varar alltid längst, Kurer som ger leverskada varar inte så länge.

Likes

Comments

Dagen vi hade ordentligt ledigt ihop på ca två veckor så spenderade vi den som vi borde, åt oss själva och med en biltripp. Eftersom både Nutte & jag kan lite med antika och second hand prylar (tack mammor, pappor, famrorar och andra) så körde vi en liten loppis/antikrunda. Vi kom undan som banditer som vanligt, pewh! Bland några fantastiska saker; vinkaraff, "gamla" karaffer, fågelkupol, pepparkvarn från skeppshult, royal krona och en ordentlig kastrull. Kommer bli fantastiskt på herrgården!

Tips: Köp alltid saker som tilltalar dig, ordentligt!

Au Revoir!

Likes

Comments


Ibland är det gutt att chilla framför tv:n med fötterna på bordet. Bara vara ful ifred för en gångs skull. 

Likes

Comments

Nouw Magazine