Header

EMMABODA Jag är inte riktigt en rosé brutta alltså, men jag kände att jag skulle ta tag i detta nu och lära mig dricka det. Jag stod ett tag inne på systembolaget, ja:ade och nej:ae och kom tillslut fram till att jag skulle prova ett av dom "tunnaste" de hade.

Eftersom jag inte hade någon som helst aning om vad jag höll på med när jag valde så tog jag ett ganska billigt också, tänkte inte ge mig på något bubbel såhär alltså. Röstningen är över och det var super trevligt, verkligen. Väldigt väldigt lättdrucket, som vitvin med inslag av bär, literally. Nu lägger jag denna Rosé historian i arkivet and call it a day.

Likes

Comments

EMMABODA Efter lite småångest över gårdagens bravader så sitter jag nu och äter kvarg. Vem trodde jag skulle köpa hem sånt? Gott är det inte i alla fall. Här sitter jag endå på kontoret och kollar soffor, lyssnar på Maria Montazamis inrednings idéer och äter, kvarg. Vilket påfund. Kebab hade ju varit sjukt gott just nu..

Likes

Comments

EMMABODA Jag tycker det är fantastiskt roligt att skriva. Det var inte det det jag skulle erkänna, utan jag ska bli bonde! Jajjemän, jag ska bli bonde i den utsträckning som finns av att ha en trädgård. Har redan trotsat online anvisningar och satt en vitlök mitt i vintern istället för sommaren. Rebellbonden Jossan. Klingar fint. Det enda kravet jag känner är inköp av hängselbyxor och stråhatt.

Skämt åsido så lever löken! Trodde jag aldrig, kan knappt ta hand om en kaktus. Det är helt fantastiskt faktiskt, driftar av ibland till att skaffa mig ett litet torp någonstans, odla potatis och prata med hönsen. Tänk er att bara gå ut i trädgården och ta in det du behöver till din frukost exempelvis! Nästan så man skulle stänga av elen och vattnet till sommaren och leva på ljus och bygga ett utedass i trädgården. Sjukt mysigt ju. Undrar vad sambon hade sagt.. Nej kanske inte ska ha ett dass i trädgården. Dock hade det varit roligt med bin, honung och kompost. Låter som ett heltidsjobb 😰.

Likes

Comments

EMMABODA Gårdagen var minst sagt lugn, präglad av Kamprad puzzel och vinyl. Dock måste jag ju erkänna att man kanske är lite otränad om man heter Josefine och blir svag i armen och småsvettig bara av användandet av en hederlig gammal skruvmejsel. Saken blir ju inte bättre av att det blev en natt-tur till Donken i Nybro idag efter gårdagens bravader. Jesus vad pinsamt nu när jag läser det högt.

Hur som haver så kan man i dagsläget komma in på kontoret, dansa runt en sväng om man känner för det eller faktiskt sitta och arbeta vid skrivbordet. Amhazing! Nu blir det i alla fall lite musik och småpyssel på kontoret innan bingen! Och ja, eftersom du frågade, det är en rumpa som hänger på väggen.

Au Revoir!

Likes

Comments

EMMABODA Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska börja. Jag ser nuförtiden upprepade gånger människor som öppet skriver om sina panikångest attacker, koncentrations svårigheter, ångest och depression. Skitbra om du nu frågar mig, MEN varför ska den ena alltid vara värre än den andra. Varför ska en alltid vara värst? Det blir mer ett race mot vem det är mest synd om helt plötsligt, vem som har den mest passande offerkoftan.

 Jag tycker jag kan uttala mig om detta då jag har (efter närmare efterforskningar) haft ångest efter slutet på gymnasiet och där min näst intill vardag präglas av panikångest. Det var bara fram tills nyss som jag insett att jag inte behöver skämmas längre. Dock är det fan inte SYND om mig. Jag har ett helt jäkla amazing liv, som ibland präglas av dåliga matvanor, sömnsvårigheter och klaustrofobi, men inte fan är det synd om mig! Jag mår bra förutom de där minuterna av tvåtusen tankar per hundradels sekund. Jag drog tummen ur röven och sökte hjälp själv. Psykisk ohälsa är viktig att ta hand om och det är fort, MEN mata inte ett ego som drivs av ångesttankar. Det kan bli vackert att vara lidande, konstnärligt till och med. Visa förståelse, ge mig space, ge mig mer förståelse så brukar det gå över.

Har ni någon närstående som du märker kanske lider av ångest, panikattacker och depression, visa förståelse och erbjud en hjälpande hand mot tillfrisknandet, det finns fantastisk hjälp att få! Hjälp någon istället för att kommentera via ett inlägg! Det sista attention whores (som det finns MASSOR AV) behöver är mer bränsle på elden, människor. #tröttpåvärldenibland

Bildkälla : Hjälp till att klippa lite offerkoftor, tack på förhand.

Likes

Comments

Snabb info bara, visste du att du kan använda en applikation för chrome bl.a där du via sökningar hjälper till att finansiera trädplanteringar? Detta alltså finansierat via "betalda platser" och reklam på sökmotorn. Klicka här för att komma vidare till Ecosia.

Höjden av lathet borde ju vara för dig att inte, jag repetera inte, ladda ner en app när du endå sitter på arslet och gör ingenting eller pluggar. Kommer tyvärr inte kunna se dig i ögonen den närmsta framtiden om du nu är definitionen av lathet 2016. Happy plants happy life?Likes

Comments

EMMABODA Efter nån veckas semester så börjar det dra ihop sig för vardagsrutinerna (om man nu kan kalla det så) igen. En massiv flytt, fantastiska vänner, vin, katter, sol och nya tag i företaget strävar vi vidare mot hösten. Den kommer bli helt underbar den med. Sitter just nu med planeringshäftet till höger, Paul Kalkbrenners fantastiska Aaron i lurarna och katter på tangentbordet. Nostalgi med nutidsmys och framtidsplaner.

Likes

Comments

EMMABODA Jag skämtar inte ens när jag tycker detta är helt rubbat! Vi var ute en bra runda igår och gick, direkt efter solnedgången så fick jag årets första myggbett. Nu har dom svullnat upp och blivit 5 cm i diameter och vissa har utvecklats till blåmärken. Alltså det gör mer ont än vad det kliar, och jag vill inte ens veta vad dagens mygg bär på för skit. Har smörjt min Nitro Extreme på alla de 7 stora betten och hoppas på lindring.

Update, nu börjar alla festivalare komma till Emmaboda så undvik systemet, ciggköp på konsum/ica och alla pizzerior. Åk till Nybro istället för ovanstående inköp.

Ett riktigt jäkla usch och tröstläsning av mitt favoritnummer hittills. Jobb imorgon håller säkert huvudet i styr! 💓

Likes

Comments

EMMABODA Förutom tvättdag så förbereder vi för flytten. Hittade lilla Mona Lisa som jag köpte snorbilligt i en affär som finns nästan överallt. Jag tänkte att man kunde göra något roligt med henne! Nu i hasten och lusten till modern konst och halvklotter fick hon äntligen mustasch. Helt ärligt, hur kul är inte det att ha Mona Lisa, men att "nån" gick förbi och gav sin egen prägel på primadonnan. En historia liksom!

Likes

Comments

Nouw Magazine