Header
två gråa och tre svarta

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hahah börja blogga tänkte jag det vart det med det. jaja jag mår bra har gått ut första året på alle så jävla skönt. bara två år kvar sen börjar det hårda livet. nu ska man försöka göra ett lyckat lov vilket har börjat sådär. har tränat fotboll och spelat en match som slutade med 1-1. vilket var den sämsta matchen vi spelat men vi har i alla fall inte förlorat en enda match så av 7 matcher har vi vunnit 6 och en lika så vi ligger högst upp i serien ännu tror jag. 

sen har jag försökt jobbat lite på brännan så man blir brun. 

sen har vår katt fått fem jätte söta kattungar. dom är nu över två veckor gamla så dom har öppnat ögonen och börjat sprattla mer med benen så snart kan dom gå med bakbenen också. 

nu ska jag försöka röra på benen och gå ut på promenad med hundarna eller hunden.  

Likes

Comments

GLAAAAD!

vet inte vad som har hänt med mig men har varit glad hela tiden. HAHA har varit två styckena som har frågat fall jag är  nykär men nej tyvärr. vet inte vad det är men det är jäkla skönt att må bra. Visst har man blivit sur några gånger men jag blir lika snabbt glad igen.😊

Och sen blev det sporlov😜 och det innebär att spela cup som vi kom tvåa på så jäkla nöjd över mitt lag och även super nöjd över andra Skyllberglaget så duktiga som vi var. 😊

Idag har jag varit på promenad med hundarna fasten jag fortfarande har träningsvärk i benen. Så jäkla slut vart man på cupen gick upp kl 05.45 för att sen vara i Askersund kl 07.15 och sen åkte jag hem ifrån Askersund kl 22.00. Det vart några matcher. Men inte är det slut med att vara där inte ska stå i kiosken några timmar nån dag och sen kanske bara åka dit och kolla på fotboll.😄

Likes

Comments

Hej !!

Ja snart börjar ju skolan. Känner mig inte alls peppad fast jag inte typ har gjort något på lovet. Har tränat fotboll och sett på film och the big bang theory som jag tyvärr har kollat klart på nu. Men jag har inte hittat på något med några av mina gamla klasskompisar som jag skulle. Fattar inte att jag har gått på Allé en hel termin. Ibland känns det som att jag har gått där i evigheter och ibland som att jag bara har varit där i någon månad.

Att jag har varit ifrån min gamla klass så länge. Trodde när jag slutade att det skulle vara bra med en nystart men jag saknar dom verkligen. Det har tagit så lång tid för mig att komma in i den nya klassen. Jag har inte varit ensam eller så men vi var i början i två olika gäng och jag hade knappt pratat med dom andra i klassen. Nu är det bättre men det är ju inte alls lika bra som den gamla. Men jag är riktigt glad över att jag har mina kompisar i klassen.

Men nu när vi började på gymnasiet så har jag börjat prata med Felicia som jag har gått i samma klass så länge som jag kan minnas. Jag var kompis med henne när jag var lite kommer jag ihåg. Men vi pratade knappt när vi gick på Sjöängen som vi gick i i fyra år. Vi pratade lite på Rom resan men det var i slutet av nian så det var lite sent. Men nu har vi blivit kompisar medans jag har glidit ifrån andra som jag var med då. Det är lite komiskt tycker ja.

Varje gång jag går in på bloggen så undrar jag alltid vad jag ska börja skriva om och tänker att jag kan ju alltid skriva något kort. Men det blir alltid långt för det kommer nästan alltid upp något i mitt huvud som jag kan skriva om även fast det inte är så intressant. Men det är ju ändå inte så många som läser bloggen och jag har den för att försöka komma igång och sen bara kunna skriva sånt som kommer upp i mitt huvud. Det är bra terapi.

Det är skönt ibland att bara börja skriva ALLT jag tänker på.

Likes

Comments

några fler bilder

Likes

CommentsOrkar inte skriva något så får bli bilder istället för hitta lite när jag kollade på bilder jag tagit.

Likes

CommentsLikes

Comments

Haha började dagen med att gå upp en timme förtidigt. Jag skulle redan gå upp en timme tidigare än vad jag egentligen skulle gå upp idag för att jag inte orkade cykla till Lerbäck lat som jag är. Så gick upp 05.45 istället för om jag skulle cyklat 08.00 och kunde inte heller sova bra vaknade flera gånger och kunde inte riktigt somna.

Så hade påsar under ögonen och svårt att koncentrera mig. Hade prov i engelska också så hoppas på att få godkänt i alla fall. Och igår så spelade jag match gick fin fint vann med 2-0. Gick ju rätt bra för mig för att nyss ha börjat träna från att ha haft en lång paus.

Likes

Comments

Har hållit på med ved idag och började kolla lite på engelskan. För jag tror jag har prov på måndag :/
Nu sitter jag och kollar i min ensamhet på Glee.:) haha låter inte alls bitter


Likes

Comments

Härligt varit ledig idag från skolan. så har städat rummet lite och bara tagit det lungt. nu ser jag på ravenswood efter att ha gått på en promenad med Lady, Selma och syster:)


Likes

Comments