Detta är en matte ögonskuggs palette som jag aldrig tröttnar på, pigmenteringen är bra & man kan göra sååå många olika makeuper av denna palette, denna måste nästan finnas hemma hos varje människa!

Priset för denna fantastiska palette ligger runt 159-189:-

Just nu vad jag hitta är den billigast på https://www.harmoniq.se/isadora-eye-shadow-palette-matte-chocolates:2337 för endast 143:- 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag som säkert alla andra är ju alltid redo för att hitta det absolut perfekta lös pudret, & jag kunde bara inte låta bli att skriva detta!

Det är nämligen clinique transparent puder & finns att köpa på http://www.kicks.se , skynda er in och köp det, berätta gärna va ni tyckte!

​Man får ju även med en liten borste men kan skruva upp och ned, först tänkte jag att jag skulle kasta den då jag tyckte den va alldeles för liten men ska man till jobbet och inte vill h med sig massa smink,penslar, väskor osv så fyll borsten med puder och lägg den i jackan så är det bara att pudra när det behövs mitt på dagen! Pudret ligger på ca 295:- men man får enormt mycket produkt för pengarna!

Likes

Comments

Märket lumene tycker jag är väldigt underskattat och pratas inte så himla mycket om men själv tycker jag att det är ett märke som har väldigt bra produkter, iaf dom som jag testat! Deras primer för att matta ner huden tycker ja är den absolut bästa, den slår smashbox omtalade primer! Här kommer lite bilder på de produkter jag ger tummen upp till.

http://www.eleven.se har massa produkter ifrån lumene och dom har otroligt bra leveranstid, blir alltid lika förvånad hur snabbt jag får mitt paket utav dom & rekommenderar verkligen att beställa ifrån dom! Här är min favorit primer, enligt mig den bästa! Jag blir väldigt väldigt fet i t-zonen väldigt snabbt efter jag sminkat mig, ska inte ljuga och säga att jag inte blir glansig av denna men den gör de hela mycket mycket bättre, skönt att bara behöva pudra sig två gånger om dagen än att springa varannan timme och göra det! Ett plus är att den inte är dyr heller 😉

denna foundation täcker bra men är inte lika täckande som den nedanför, men för den som vill ha ganska täckande men ändå ett naturligt resultat rekommenderar ja absolut denna!

Täcker väldigt bra! Man behöver inte många lager om ens två?! Väldigt bra att ha hemma i lådan om man vill täcka över sina skönhetsfläckar, väldigt nöjd med denna!

För några år sedan var jag förälskad i detta pudret, då jag som sagt blir väldigt fet och glansig och detta pudret funkade bra för detta + att jag tycker heller inte om puder som lämnar av sig färg utan tranculent är bäst! Men smaken är som baken ♤

Likes

Comments

Har ni inte testat nyx produkter är det något ni måste göra, jag själv verkligen älskar deras grejer! Här kommer lite produkter jag själv är ett fan av & minns jag inte helt fel så finns de att köpa på http://www.cocopanda.se vilket är en kanon sida! Likes

Comments