Jag döööööör nu. Har hoppat runt i mitt rum och gråtit de senaste timmarna och vart helt hyper!! Går inte att förklara hur mycke jag skrek när jag såg att videon hade kommit ut. Herrrreeeeeguuuuud, ombbbb ❤ lolly❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Justin på inspelningen av Funny or die

Likes

Comments

Låten publicerades på youtube för ungefär en vecka sedan, men jag har inte haft chansen att blogga de senaste så den får komma upp på bloggen nu! :)

Likes

Comments

Justin har verkligen spammat med bilder nu! Detta är bilderna som Justin lagt ut på instagram de senaste timmarna, kan tyvärr inte lägga ut alla klipp.Likes

Comments

Justin går av sitt jet plan idag i LA

Likes

Comments

Likes

Comments

Som ni säkert har märkt så är i princip allt på bloggen ändrat! Headern, presentationsbilden, designen.. Till och med namnet! Från och med nu kommer jag bara skriva om Justin! Kommer säkert tappa läsare på detta men också få många nya! Så jag säger välkommen till alla nya läsare och hejdå till de som väljer att sluta läsa :) Nu ska jag lägga ner en massa tid på att fixa till de sista och ta bort några inlägg som jag inte längre vill ha kvar här nu när bloggen enbart handlar om Justin!

Puss

Likes

Comments

Är sjukt taggad inför Idol ikväll! Är ni? :P

Håller på att fixa en ny header vilket kan ta ett tag! De är en av anledningarna till varför jag inte bloggat på länge! Håller på med header, skola och läxor och PROV, samt en massa fritid är allt jag ska hinna med. Detta inlägget blir väldigt kort och tråkigt men skulle bara få ut varför de blir så sjuukt lite bloggande just nu!

Likes

Comments