Lissabon, vilken fantastisk stad! Jag har hört att det är en riktig weekendstad men jag förstår inte riktigt hur man hinner med allt på en weekend. Det fanns så mycket att se och göra samtidigt som vädret tillät sol, bad och avkoppling hela dagen. Det gick därför att få till en härlig mix som passade oss. Dagarna var helt magiska och jag känner mig helt klart utvilad efter denna semester.

I måndags surfade jag för första gången vilket visade sig vara på det bästa surfstället i Portugal. Så häftigt och definitivt bland det roligaste jag gjort! En polare hade en gammal barndomsvän i Portugal som visade oss hur det skulle gå till och kvällen mötte vi upp en gammal studiekamrat till min bror som visade oss den bästa seafooden i Lissabon. Skaldjur är ju bland det bästa jag vet så det var en riktig middag för mig! O sån lyx att få guidning av bekanta som känner till stället ordentligt och man slipper känna sig som en ”dum” turist.

I tisdags hyrde vi tre motorcyklar och åkte från Lissabon till Cascais och vidare till Sintra. Vi varvade motorväg med en slinga längst kusten med den sjukaste utsikten och de krokigaste och smalaste vägarna man kan tänka sig. Det var en riktigt upplevelse som gjorde sig bäst från motorcykel. Vi stannade även till vid den västligaste punkten i Europa och klättrade såklart längst ut på klippan.

Resan hem gick allt annat än bra. Tanken var att vi skulle kommit hem till Gbg i fredagskväll men med en gäng på sex personer uppdelade på tre olika flyg lyckades vi alla bli fast någonstans och det tog istället 1,5 dygn att komma hem. Stackars Emma var fast i München medan jag var fast i Frankfurt.. Har aldrig känts så skönt att komma hem.

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
,
Magiskt!! Följ gärna min blogg om du känner för det, hade gjort mig superglad!! Kramnouw.com/sarafogelström
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229