(Följande inlägg är i samarbete med Lunar Way)

För mig är det extremt viktigt att ha kontroll över min ekonomi. Något som jag tror är av hög prioritet för dem flesta men som inte alltid är helt enkelt. Jag har haft turen att ha närstående som arbetar med ekonomi och har därför alltid kunnat få hjälp med de delar som jag själv tycker är svårt. Däremot vill jag alltid kunna klara mig själv och av erfarenhet vet jag att jag behöver göra det så enkelt och smidigt som möjligt för mig själv och inte krångla till det i onödan.

Efter att vi fick barn har det tillkommit extremt mycket nya utgifter. Det är allt från försäkringar, vagnar, leksaker till blöjor och barnmat. Jag ska ju numera försörja en till person och försöka ge henne de bästa förutsättningarna i livet. Det har därför blivit betydligt viktigare för mig att hålla koll på min ekonomi och att kunna lägga åt sidan pengar ifall det exempelvis uppkommer oförutsägbara kostnader i samband med vår dotter. Helt plötsligt är det dags att byta ut hennes säng eller så behövs det införskaffas en ny resevagn inför kommande resor. Jag vill inte behöva bromsas i och med alla nya utgifter som uppkommer utan spendera min energi på andra saker än att oroa mig över min ekonomi.

Idag finns det verktyg som kan hjälpa mig hålla ordning på min ekonomi och som kräver extremt lite av mig. En tjänst som jag använder mig av är Lunar Way. I Lunar Way-appen är det inget bankspråk som är svårt att förstå. Istället är ekonomihanteringen förståelig, transparent, rättvis och viktigast av allt: enkelt. Med Lunar Way-appen kan jag enkelt styra min privatekonomi i vardagen.

Om du är intresserad av att läsa mer om Lunar Way så kika in här: www.lunarway.com/se?utm_source=referral&utm_medium=Blogg&utm_campaign=Jonatan


Gillar

Kommentarer

sanida
,
Sååååå sööööt är hon 😍nouw.com/sanida
SofiaRebecca
,
väldigt intrssant inlägg!nouw.com/sofiarebecca
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229