Det stämmer. De senaste dagarna har vi lagt all fokus på att styla lägenheten och igår kom en kille från Bjurfors och fotograferade. Det är blandade känslor inför en eventuell försäljning. Jag trivs ju så himla bra här och älskar att ha nära till allt. Det som styr är tankarna på hus, att bara kunna öppna upp och låta Novalie leka av sig i trädgården. Även om hus kändes extremt långt borta för bara ett halvår sedan känns det som att ju äldre Novalie blir desto mer sugna blir vi på hus. Jag gillar ju att kika runt och hänger väl på Hemnet i stort sätt varje dag. För ett par veckor sedan kom det ut ett parhus, i ett relativt nybyggt område. Det var från början kanske inte vad jag hade tänkt mig, men det var så himla fint och jag tror att det hade kunnat vara ett bra nästa steg för oss. Det såldes ganska direkt, men vi hann iaf att gå på visningen och få en känsla för om det hade passat oss eller inte. Jag tror faktiskt att det hade gjort det, men vi får se hur det blir. Ska bli spännande att få se bilderna från gårdagens fotografering. Här kommer en liten sneakpeak från lägenheten.

På kvällen kokade jag upp två av kronärtskockorna från stylingen, tände lite ljus och bara njöt av en nystädad lägenhet.

Imorgon är det fotografering av bröllop så ikväll blir det fredagsmys och uppladdning med familjen.

Hoppas att ni får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Tänkte bjuda på några söta bilder på Novalie från förra veckan. Ett riktigt busfrö kan man säga! Hon älskar att ställa sig bakom gardinerna och vänta på att någon av oss ska leka tittut. Jag kan inte föreställa mig hur mycket bus den här lilla tjejen kommer bjuda på om hon följer pappas fotspår.

Gillar

Kommentarer

Måndag och tillbaka på hemmaplan med en ny vecka fylld av jobb och vardagspussel. Vi har haft en superhärlig helg i huvudstaden. Jag tänkte skriva att jag känner mig fulltankad med energi och redo för veckan, men egentligen är jag helt slut och hade behövt en helg efter helgen haha. Kanske är det förkylningen som gör att energinivån är låg eller så är jag bara väldigt trögstartad den här veckan.

Vi tog tåget till Sthlm i lördags, vilket gjorde att jag och Novalie fick ett riktigt fredagsmys tillsammans. Emma var iväg på middag med några tjejkompisar så det var faktiskt bara jag och Novalie. Mina föräldrar hämtade sedan upp henne på morgonen och skjutsade oss till tåget. När vi kom fram lämnade vi in väskorna på hotellet och passade vi på att bara strosa runt och kolla butiker, utan att behöva tänka på om de var barnvagnsanpassade eller inte. Jag tror att vi båda njöt av att bara vara lite och inte behöva tänka så mycket. Vi tog sedan en varsin VOI tillbaka till hotellet när det var dags för incheckning och mötte upp Malin och Jonas. Vi passade även på att gosa lite med Lowe innan vi skulle iväg på inflyttningsfest. Igår var tjejerna iväg på event så jag, Jonas och Lowe hade en riktigt härlig dag. Eftersom att vi kom hem sent igår så vi mötte vi upp mamma utanför förskolan imorse. Det var en superglad liten tjej som kom springandes när hon såg oss. Så mysigt!

Gillar

Kommentarer